Konstig dröm och stressig dag?

Godmorgon allihopa! =)
Vaknade 6.48 idag, det är fan nåt med det där 48 alltså. Två dagar i rad nu vaknar jag exakt kl x.48, idag 6.48 och igår 11.48. Hmm..

Sov hos Martin inatt, sista natten på en vecka.. Åker ju inatt/imorgon bitti!!!! Jaaa!! Drömde en sjuk dröm..
Drömde att Jannice fyllde år (vi fyller ju år 4 juli båda två egentligen). Drömde att hon fick 2 likadana bilar (audi-kombis) och ett kort som innebar att hon fick fri tillång till bensin under obegränsad tid, och 2 par valfria jeans..? Konstigt, vilken dröm..Varför drömmer man nåt sånt liksom? Haha..

Jaja, idag ska jag hinna köpa det sista inför resan och fixa lite grejer. Första stoppet blir hos Ella, där jag ska hämta mina pengar som hon växlat åt mig. Sen kommer Jannice och hämtar mig hos henne och därifrån åker vi till H&M och köper lite grejer, sen Skopunkten och ÖB, haha. Sen ska jag bäl börja gräva fram kläder och börja packa för att hinna märka i god tid om det är nåt som saknas!

Om mindre än 24 timmar sitter vi på planet!!!!!!!!!! =)

image79

image80

Uppifrån; Jannice, jag, Malin - Resekompisar! ;)

Jämn match

Helluu =)
Vad har alla för sig ikväll?? Träffade tjejerna och Manoj (hur fasen stavas det) kl.18 och åkte till kaanan och spelade minigolf. Johanna och Carro hoppade av efter ungefär hälften av banorna för att de skulle iväg på skiva. Det var jag, Jannice, Manoj och Em som spelade klart. Det blev en väldigt jämn match, men jag förlorade tyvärr.. Jag hade 74 p, Manoj 72, Em 70 och Jannice.......59!!! Hon vann överlägset med andra ord!

Nu är jag hos Martin och han säger åt mig att "Jalla bajskorv"..

Hörs imorrn!! Godnatt!


Pinsam storasyster..

Juste, måste bara berätta...Igår när jag var på Willy's och handlade med Martin och Ewa så är det nån som ropar på mig....personen visar sig vara min lillebror André. Jag blev lite förvånad och undrade vad han och hans typ 10 kompisar gjorde på Willy's på skoltid!?

Jag - Nämen tjenare! Vad gör du här din lilla fjärt?
André (något generad över min kommentar) mumlandes - Köper läsk...
Jag - Jaha, men vadå, ska inte du vara i skolan nu?
André (fortfarande mumlande)- Jo, men jag har rast..
Sen ställde han sig precis brevid mig och väste åt mig så ingen annan skulle höra- Gå nu!!

Taskigt värre. Han skäms över syrran!! Kan i och för sig förstå att han skämdes lite med tanke på min kommentar jag slängde ur mig (med baktanken att självklart skämma ut honom inför kompisarna) till honom inför halva hans klass. 15åringar du vet...allt är ju pinsamt i den åldern. Och SÄRSKILT familjemedlemmar!!! Haha!

Men är det inte något av det roligaste som finns att skämma ut sina syskon inför deras kompisar!? ;) Moahaha..

image78
Här är en bild på alla syskonen; Danni, jag, André och William...Den här bilden är tagen för ungefär ett år sen tror jag. Har visserligen 2 småsyskon till på mammas sida, men vi 4 på bilden har samma mamma och pappa.

NU ska jag gå och äta!! Puss och kram, skumbanan!

Håller tummarna!

Sådär, nu har jag vart hos min faster och fixat mina ögonbryn, supersnygga blev dom!! Nu i efterhand inser jag att ordet förjävligt endast var mina ögonbryns förnamn, hahaha;) Nä, jag överdriver nog liiite.

Just nu sitter min kompis Jannice och skriver sin SIIIISTA tenta! Efter den är hon färdig anläggningsinjengör, häftigt vá!? Hon är den första i tjejgänget som blir "vuxen". Dock har hon planerat att bo hemma ett tag till trots att hon ska börja få månadslön nu i sommar redan!!!!! Fan vad najs, jag får tyvärr vänta ca 4 år på det...Men som man brukar säga, "Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge".

Nu ska jag ta nåt att äta, kanske en nutrilett-bar?? Haha, nej förresten, ska ta 2 ägg och en cola light och sätta mig i solen =) Hörs sen alla små korvar!

INTE mina starkaste attribut

Ja, morgon är det väl inte riktigt längre kanske..Sov till 11.48 för att vara exakt, shit, fattar inte hur jag kan sova så länge!! Enda anledningen till att jag gick upp var för att jag fick panik när jag såg klockan "på riktigt". Man hajar ju inte riktigt vad klockan är när man snoozar i 3 timmar..

Jaja, idag ska jag köpa lite nödvändigheter, ska försöka hitta så mycket som möjligt av "nödvändigheterna" på ÖB! Haha, det är rätt billigt där med alla badrumsgrejer tydligen; t.ex schampo, balsam, deo, bodylotion osv. Sen måste jag köpa några kläder att ha till stranden! Vad fasen har man på sig dit om man inte vill ha shorts och typ tajta linnen och t-shirts? Ska ringa min faster och kolla om hon kan fixa min ögonbryn och mitt hår, dessa två "attribut" är inte min starka sida just nu, om man säger så..

Nu måste jag äta frukost och ringa mammsen och fråga om hjälp me lite packningslista, glömmer ALLTID nånting.. Åker ju faktiskt imorgon natt/torsdag morgon!!!!!! =)

Riiiktigt snygg kropp på 2,5 dagar

Nu är jag hos min kusin, hennes sambo och min fina gudson (som sover och gjorde det redan när jag kom hit=() Vi har såklart ätit massa skit...det vi gör när jag är här är att kolla på tv, prata, mysa och ÄTA!! Aldrig slår det fel! Det är som om nåt slår slint så fort jag kommer hit, och det första jag gör är att rota i kyl, frys och skafferi på jakt för att hitta nåt smaskigt. Visserligen funderar jag ju alltid på vad mitt nästa mål mat ska bestå av, men när jag kommer hit blir suget extra starkt liksom... Hur som helst, idag åt vi tonfiskröra på knäckemackor, såå gott! Och jag som började med nutrilett-bars idag i hopp omatt få en riiiiktigt snygg kropp på 2,5 dagar, HAHAHA!!!

Ska snart åka hem tror jag, stackarna ska upp och jobba imorrn,,,INTE JAG!! =) =) =) Har faktiskt inget alls planerat idag, vet bara att jag måste köpa lite nödvändigheter inför resan; bodylotion, solskyddsfaktor, ansiktskräm, deo osv osv.

image74
Min vackra kusin Ella. Det är en några år gammal bild eftersom att jag inte får lägga in en ny bild för henne, haha. Hon har godtyckliga anledningar tycker hon, det tycker inte jag, hon är superfin trots några extra kilon.

image75
Ellas sambo, Manne.

image77
Deras underbart fina son och min gudson med världens vackraste ögon!!! <3

Nu ska vi kolla på X-effect! Hörs sen! Pusselipuss

Älskade Louise!

Heeej =)
Skrev mitt sista G-prov prov i matte c. Det gick verkligen åt skogen..MEN fick resultat på min mail nyss och jag klarade det! Fick G+, och man kunde inte få högre betyg än G, så det känns superbra! Nu har jag minst G i alla fall om jag misslyckas på nästa (VG/MVG-)prov, haha;)
En stor jävla ångest-sten har släppt nu i alla fall!

-Efter provet åkte jag och hämtade Martin och följde med honom och storhandlade på Willy's.
-Sen åkte jag och min greve (Ewa) till vällingby och shoppade lite, köpte 2 linnen och 1 halsband. Köpte även present till min vän Marlene som fyller 21 år idag! GRATTIS! =)
-Åkte förbi Marlene en sväng efter vällingby och fikade lite och gav hennes present. Mysigt, mysigt=)

Min älskade vän Louise ringde mig idag när jag var i vällingby!!!! Helt sjukt!! Jag blev så hiiiimla glad!!! Som jag saknar henne!!! Hon är i...hmm..Vietnam tror jag att det var, haha. Kommer inte ihåg, blev så överrumplad att hon ringde mig därifrån. Hon har varit borta sen februari, min lilla lollo. Blev så glad när hon sa att de personer hon saknar sjukt mycket är mig och hennes familj, det värmde <3 Hon kommer troligtvis hem 10 juni, det blir perfekt! Då hinner jag komma hem från Grekland och förhoppningsvis kan vi jämföra solbrännor då, hahaha!;)

Strax blir det middag, mmmm! Är superhungrig!!!

Hej hopp, gummisnopp!

image73
Älskade barndomsvän, Louise!


Keralla curry-recension

Haha, i och för sig så var det ett litet skämt att jag skulle göra en matrecension om maten, men det var verkligen supergott!!!!!

Ska strax iväg och hämta Martin i jakobsberg. Han ska hjälpa mig med matten. Gud, han är så snäll!!! <3

Skriver senare om jag hinner, annars - Wish me luck!! Skriver provet 8.30 imorrn. Lär väl inte ta så lång tid...
Ha en härlig kväll!

Keralla Curry och spökena för oss själva!

...ja, mina vänner, jag har faktiskt pluggat jättemycket idag!!! det är en del jag inte kan, hoppas jag får hjälp med de talen av Martin lite senare.

Tog precis en skön dusch och ska aaaalldeles alldeles strax äta Keralla Curry med Gabbi, som är en riktig mästerkock. ALLTID lagar hon god mat och kan laga vad som helst av ingenting, i stort sett! Hon är grym! =) Nu får vi se vad det där Keralla Curry är, ingen aning, men det låter gott!! Det är kyckling och ris och sen är det nån god sås av antagligen curry, och sen cocos eller vad det nu var...vi får se!! Återkommer med recension ;) Haha.

Ikväll kommer pappa hem från Norge och mina syskon kommer hem från mamma, så Gabbi och jag har haft huset (och spökena) för oss själva den här helgen. Visserligen har jag inte vart hemma så mycket..

Nu - MAT!

Skoja bara!!

Haha, jag ska kolla på Talang på tv nu!! Det har hållit på en stund, men det är ändå rätt mycket kvar... SEN blir det plugg, jag LOVAR!!!

Sooool!!

Ja, det är strålande sol idag!! Gud så härligt. Vill lägga mig på en solstol på altanen i bikini och njuta i några timmar, vore så himla skönt....OM det inte vore för 5 bajskorvar (målargubbar) som ska måla vårt staket runt hela huset. Inte bara måla, utan även slipa och hålla på. =( Det vore verkligen den ultimata söndagen, bortsett från en massa plugg då..
Jaja, inget att deppa ihop för, det är luuuungan. Då kan jag ju plugga äääääännu mer!! Haha ;) Jag vet ju också att min lilla Jannice sitter och pluggar inför sin sista (och svåraste) tenta, så ensam om att plugga är jag ju inte. Vilket faktiskt underlättar lite, haha;)

Hahaha...herregud alltså, vilken dag... Nej men det blir nog bra, kan ju faktiskt sätta mig på altanen med kläder på och få lite färg i mitt ansikte under mina små (notera SMÅ) pauser från matten! =D

Nu ska jag ta en cola light och sätta mig ner och räkna matte!! Hörs lite senare.

Pussochkram skumbanan =)


Nu...

..är det bedtime!!! Är inte trött för fem öre, men måste försöka trycka ihop ögonen ändå. Klockan är rätt mycket ändå. Det är ju en dag imorgon också..matematik it is!!!

Hoppas att det inte dröjer alltför länge tills John Blund och sömntåget kommer...

Gonatt och sov gott!!! Pussilussi och kramilami

image72
Åh, så söt han är, lille John Blund med sin sömnsand (?) där i påsen =)

Minipussi

Läste igenom torsdagens inlägg och såg att jag hade lovat en massa bilder från Grönan. Jag måste tyvärr meddela att jag inte tog EN ENDA BILD!! Ja, det är sant. Haha, jag låste in allt i ett värdeskåp förutom mobil och kort (bankomatkort, körkort) för att inte behöva släpa omkring på nån väska..Men jag lägger ju in en massa roliga bilder hela tiden i alla fall, så det är väl lungan liksom.. ;) Dessutom la jag ju in flera bilder på oss två i förra inlägget. Okej, inte massa, men 2 i alla fall! Se! Ännu en MVG-förklaring till varför jag inte gör saker som jag "lovar". Som jag sagt tidigare...
JAG SKULLE AAAALDRIG STRUNTA I ATT GÖRA NÅT SOM JAG LOVAT UTAN EN MVG-FÖRKLARING!!!!

För att förklaringen även ska få et tplus i kanten (MVG+) så tänkte jag bjuda på en riktigt rolig bild...
image71
...minipussi!!! Okej, kanske fel stavning, men lite rolig var den allt!! Jag vet att det drar lite i mungiporna nu ;)


Första bilden..

image69
Här är första bilden på Martin och mig. Lite väl "posiga", men nykära och glada...


image70
..och såhär ser vi ut när vi är med varandra nu för tiden!!!

MOAHAHAHAHAH!!! Neeeej, absolut inte!
Sanningen är att jag älskar honom mer och mer för varje dag och får starkare känslor hela tiden =)

<3

Hej=)
Hur mås det?? Mås!!! Hajaru?? (-Nää, jag fiskar) HA HA HA HA HA!!! Erkänn att det där va kul!!! Skitkul...

Igår (fredag) var ju min och Martins 6-månadersdag =) Det började med att Martin kom till mitt jobb när jag slutade, ungefär 12.30, sen åkte vi direkt till Grönan....SOM VAR STÄNGT!!! Haha, dom skulle inte öppna förrän kl.15. Skitkul tänkte vi och blev båda en aning irriterade. Så vi åkte tillbaka till stan (drottninggatan, kungsgatan och där runtomkring) och åt lite. Inte blev klockan 15 för det...Så då kom vi med alla möjliga idéer om vad vi istället skulle göra eftersom att båda hade blivit jävligt otaggade på Grönan. Den idén som var mest lockande för oss båda var att åka hem och sova! HAHA! Kul!!! Till slut bestämde vi oss för att i alla fall åka till Grönan, vilket var ett riktigt bra val!! Sigge och Ewa kom också och vi hade skitkul!!!! Såklart köpte vi ju åkband =) Lite senare på kvällen kom Jannice, Em, Knutte och Matte. Jättelyckad dag/kväll!!! <3

Idag har Martin varit helt underbar och hjälpt mig plugga en massa matte!!! Sååå himla snäll!!!! Trots att han själv har hur mycket som helst så sitter han och räknar ut tal för tal eftersom att jag behöver hjälp med varenda, haha! Tack tack tack!!!!

Det blev ingen eurovision för min del alltså =( (för er som känner mig så vet ni att jag är värsta schlagernörden)

image68
Världens snyggaste pojkvän!!! <3


4 små apor och 6 månader

Wow, mina 4 unika besökare hänger kvar här och kikar på min blogg varje dag, haha. Klänger sig fast som små apor liksom..hmmm (?)

Igår var jag på Moas (Iris lillasyster) skiva på Umbra. Temat var Filmkaraktär som vi (jag och tjejerna) inte brydde oss om så mycket eftersom att vi bara gick på eftersläppet, då känns det lite onödigt att klä ut sig.
I och för sig så körde Johanna och Carro på "Moulin Rouge"-temat, haha;)
Jannice och (sjävklart) Iris var på middagen, så de två och George var The Flintstones. De var verkligen klockrena!!! Vi blev inte alls långvariga, musiken var inte den bästa, alla var lite halvsega (jag och Em), Em och Knutte skulle öppna på sina respektive dagis och jag hade skola, så vi åkte väl hem runt 00.30. Lite tråkigt att man inte gick på middagen, det är ju det som är själva tjusningen med skivor, det är då det roliga händer och då man laddar för resten av kvällen!!

Idag var jag i skolan på morgonen, pluggade en stund med en tjej i min klass efteråt och höll en matteredovisning för min lärare lite senare. Sen har jag faktiskt pluggat jättemycket matte!! Kors i taket! Känns superskönt!!

Nu kan jag med gott samvete "fira" min och Martins 6månadersdag imorrn. Vi ska till Grönan!!! Wihooo!! Har inte vart där på flera år, ska bli superkul faktiskt=) Men först blire jobb kl.8-12. Kul Kul..

Nu ropar sängen!! Hinner nog inte skriva nåt imorrn, men jag ska ta en massa bilder som ni får se på lördag!!! JAA! ;)

Puss och kram, skumbanan (börjar gilla det där snygga rimmet nu)

image67
Familjen Flinta!!

Lägger in fler bilder från skivan i ett annat inlägg (annars är det bara o spana på fejjan)

Svullna ögon och näsa

Godmorgon!

Vaknade upp imorse från mina jobbiga drömmar (drömmer mardrömmar eller ångestdrömmar nästan varje natt) med igensvullna ögon och en näsa som hade blivit till en "rudolf med svullen och röd mule-näsa"... Såg väldigt fint ut. Kanske är allergisk mot nåt?? Eller så har jag störtbölat i natt när jag drömde?

Idag ska jag försöka få en väldans massa plugg gjort eftersom att jag slarvat hela veckan. Ska även försöka åka till min faster och fixa hår och ögonbryn. Sen kaaanske jag ska köpa lite kläder, om jag hinner..

Nu ska jag äta ägg!!

Puss och Kram, ses på stan!!

image66
Ungefär såg jag ut imorse för att överdriva lite

Knubbsäl på playan

Justeeee!!!

(Läs de kommande två raderna med "Farbror Frej.."-sväng)
Nu mina vänner ska ni få höra, vad man med lite ledighet och pengar kan göra..
Klicka in på nåt resebolags hemsida och boka en vecka på hotell Isida!

Ha Ha Ha!! Fy fasen vad fyndig och rolig jag är!!! Den där flashiga ramsan platsar faktiskt i min "Roliga konversationer-kategori"!! Okej, det är ingen konversation, men den hör till "Roliga"-delen!

Yes baby! Jannice, Malin och jag ska till Kreta (Grekland för dig som inte visste) om 9 dagar!!!! Wohoooo!!!! 1 veckas sol och bad!! Ska bli så härligt!! Så den 29 maj bär det av =)

Så tyvärr blir det kanske ett liiiitet uppehåll här från bloggen igen under den veckan, men faktiskt så har jag ju anledning. Skulle aaaaaldrig strunta i att blogga utan en riktig MVG-förklaring till ursäkt!!! Så deppa inte ihop för det..jag kommer ju tillbaka fortare än du kan blinka med mina roliga inlägg!! JA!

image64

image65

Hääärligt vá!? Tänk dig mig där, liggandes vid poolen, med en cola light i handen som en riktigt go´ liten knubbsäl..aaaah..lovely!


En väldig saknad och 3 rumpor

Heeeej!!! Visst har ni saknat mig!? =) Har ju inte haft internet på en vecka (eller vad det är nu)!!! Det är faktiskt en riktigt bra anledning vad gäller min dåliga bloggning.. Internet kom tydligen tillbaka i fredags kväll här hemma, men då åkte jag till min älskade mamma och 3 av mina syskon, så det kunde jag tyvärr inte ta del av. Sen ville jag inte sitta framför datorn i helgen när jag träffar mamma och småttingarna MAX varannan månad, och då endast fredag kväll-söndag eftermiddag.

Jaja, lång och utdragen förklaring till varför jag inte bloggat, men godkänd, eller hur!? Eller förresten...mycket väl godkänd!!

Tänker inte skriva ungefär en mils långt inlägg och berätta vad jag gjort varje dag som jag inte skrivit, för det vet jag att ingen vill läsa om, plus att det inte hänt något märkvärdigt.

Idag var jag i alla fall och spinnade, duktigt duktigt! =D Sen var Knuten (Knutte) här och kollade Desperate med mig.

Imorrn är jag ledig och ska försöka få min faster att klippa mitt hår och fixa mina ögonbryn. Sen ska jag även försöka träffa Marlene och ge mig iväg på en liiiiten (notera liten, eftersom att läget inte är det bästa på pengafronten) shoppingrunda. Sen måste jag plugga matte också..

Tralalaaa....Nu blev det här inlägget nästan en mil långt i alla fall, så jag tror att jag avrundar här och nu. Men visst är det skönt att ha mig tillbaka preciiis som vanligt igen!?!?!?!?!

Har inte lagt in några nya bilder än, så ni får nöja er med en sexig bild på 3 rumpor (Jonnas, min och Jannices) så länge. ENJOY!

image63


Tung madrass och partypooper!

Hejsan hallå! (Josefin Craaford i vakna med the voice)
Idag sov jag tills 12!! Jävla bajskorv! Kom ändå inte hem sent igår, typ 1 kanske, haha. När Jannice ringde mig10.30 imorse..ja..jag kan inte ens beskriva min trötthet som fortfarande låg över mig som nån tung madrass (var det där en duglig beskrivning?), så jag somnade om till 12, hade gärna sovit hela dagen, men jag uteslöt det..

Wellwell, ikväll ska vi ha lite gäster här hemma och grilla.. Sen blir det reunion på Cattens för alla tjejerna som kommit hem från sina olika resor!! Känner mig inte alls sugen på att festa ikväll faktiskt utan hade gärna stannat hemma, såsom jag känner just nu. Partypooper! Men det ändras nog lite senare får vi hoppas!! =) Det blir vad man gör det till och det ska bli SJUKT KUL!! Hahaha, braaa där!! ;)

Igår var det i alla fall jättetrevligt hemma hos Emelie och Carro!! Alla grillade sin lilla köttbit och fick hemgjorda pommes och goda grönsaker till och satt och pratade och hade trevligt. Sen blev det en favorit i repris -
Oma luffase! Fast vi kom inte så långt..

Här är i alla fall lite bilder! (resten + dessa finns som vanligt på fejjan)

image57
Storasyster Örtlund; Carro

image58
Jannice och jag

image59
Mario och Luigi (systrarna Moa och Iris)

image60
Lillasyster Örtlund; Em och Christian (Carros pojkvän)

image61
Glada flickor; Iris, Em, Johanna

image62
Och avslutningsvis, en bild av minernas mästare (som jag utsett mig själv till)

Nu ska jag lägga mig ute i solen (om den är kvar).

Pussilussi och kramilami!!

Juste!

Glömde förresten att säga...imorrn kväll har Emelie och Carro -Systrarna Örtlund, en (såklart) mysig grillfest!
Fest och fest..ja, du hajar. Grillmys liksom..

Puss och kram, ses på stan!! (okej, snott rim)

Shit pommes!

Shit pommfritt! Nu är klockan jävligt mycket, gud vad fort tiden går när man har kul! Njaaej, så kul har jag nog inte haft...klickat runt på olika bloggar...Eller jo, det är nog rätt kul, annars skulle jag väl inte fastna!?

Jaja, blablabla. Sladdertacka!! Har skola imorrn kl.10.30, suuuuupertiidigt ;) haha, nämen för mig är det alltid svårt att gå upp på morgonen, snoosar minst 10 ggr - VARJE MORGON/FÖRMIDDAG!

Efter skolan ska jag och Jannice köpa lunch och åka iväg till nån najsig gräsplätt och soooola =)=)=) (Kan man göra smajlisar?Såna där söta gubbar alltså?Istället för fula tecken..) Vi ska faktiskt ta med våra skolböcker, duktiga som vi är! Underbara, älskade, otroligt roliga prov börjar närma sig igen för oss båda!! Shohooo!! Så vi ska försöka förena nytta med nöje, som man brukar säga..

Nu är det verkligen dags att sova!! Idag kom förresten min älskade lillebror William hit!!! Har saknat honom såå!! För er som inte vet så har jag;
- 3 helsyskon.
- 2 av dom bor med mig, pappa och Gabbi (pappas nya) här i stockholm och
- 1 liten älskling bor med mamma, hennes sambo, och mina 2 älskade halvsyskon i karlstad.
 
Okej, blev det mycket nu? Jag har alltså 3 helsyskon och 2 halvsyskon på mammas sida! Lätt som en plätt!

Hörs imorrn!! Sov gott, stekflott!!! (
åååh vad äckligt!! rimmen börjar sina...)

image56
Min otroligt söta och fina lillebror William <3 (coolt med grön färg i håret vá!?)


DRÖMVINSTEN!

Min kusin Ella sitter och tittar runt på internet och loggar in på svenska spels sida för att se om hon har tagit hem storkovan...

Ella - !!!!!!! Näää, fyfaan, nån har vunnit den största vinsten nånsin! 134 miljoner!! Fyfaaan. Ni skulle bara veta..jag har hela mitt liv planerat efter de här pengarna....
(...)
Natti - Shit, fattar ni vad mycket pengar det är!?!!?! 
Han/hon kan ge varje människa i Sverige 1 miljon VAR!!!
Ella - Ja, shit, det är fan sant!!

Ja..finn ett stort jävla fel! Så jävla pantad man kan vara! Båda två dessutom!!! Det tog faktiskt ett bra tag också innan vi insåg felet.. Min farbror (hennes pappa) var tvungen att förklara för oss hur det egentligen låg till..flera gånger!!

Herregud..det finns bara en sak att säga; Det är svårt att räkna med stora tal!!

image55

Råttan, Ratty, Mapar och paket!!

Yes box.. var i skolan 10.30-12 idag och sen åkte jag direkt och solade på solarieöarna med min kära vän Marlene, även kallad;
Råttan, Ratty, Mapar (för den som vill veta varför hon kallas så är det bara att fråga).

När jag kom hem stod det ett paket till mig utanför ytterdörren! Wohooh!! TILL MIG!! Det var ett paket från buzzador. Eftersom att jag är medlem där får jag hem prover på allt möjligt lite då och då. Har hittills fått massa godispåsar med Malaco Truly, och idag fick jag Proviva Female. Lite kul faktiskt! Och det är ju gratis, vilket gör det hela ännu roligare! ;)

Förresten, skrev ju igår att jag skulle spela Maria cart...När Martin försökte sätta på det var Wii:et bara totalt dött!!! Det fanns inte en gnutta liv i lådan!!! Helt sjukt att det bara blir så! Han tror att det kan bero på att han torkade av Wii:et med en fuktig trasa, men kan det verkligen bli totalkaputt av en fuktig trasa? Idag ska han lämna in det och kolla vad felet kan vara.

Om ungefär 1 timme ska jag iväg och spinna med Ewa! Jepp, Ewa hänger på idag!! Najsbajs. Ska bli skönt att röra lite på fläsket.

Hörs sen!! Puss och kram havreflarn!! (det rimmade väl inte ens?)

image53


Men vad fan då!? Det går minsann att lägga in en bild på fucking malaco truly och men inte på mig och mina vänner??
&%=)"%#=??(/&%¤¤ <---- är förbannad as you can see

Hoppas det går att lägga in bilder senare!!!


Det var en gång..

..och den var sandad! HA HA HA HA HA HA!!!! Fy fasen vad rolig jag är! Erkänn!!

Baaaajs!

Fan vad irriterande, skrev precis värsta inlägget som bara fösvann när jag skulle spara!!!

Martin, din dator suger!!

Jaja, nu ska jag spela Mario Cart!!

5x2=15

Tjenamors!!
Har precis legat och sovit i 2 timmar, var så jäääävla trött!! Tyvärr drömde jag mardrömmar igen.. (anledningen till att jag var så trött var för att jag drömde mardrömmar hela natten och inte alls kände mig utvilad när jag vaknade imorse).

Jag drömmer jätteofta mardrömmar, fattar inte varför..Flera gånger i veckan! Nåt är det..typ min framtidsångest och alla frågetecken inför närmsta framtiden som även yttrar sig i sömnen, haha (kommer jag in på nån utbildning till hösten? I så fall, var? Hur ska jag bo? Klarar jag av att bo själv? I så fall, klarar jag av att bo så långt bort från mina nära och kära? (eftersom att jag inte kommer in i stockholm pga lågt snitt))!

Nog om det. Det blir ett senare problem, som jag kanske inte ens behöver ta itu med på typ ett halvår. Kanske inte ens kommer in till hösten.. Den som lever får se!

Idag på matten briljeradeEwa och jag med våra mattekunskaper (notera att vi inte läser lågstadie-matte), när en tjej frågade om hjälp med ett tal;
Ewa - Men alltså..det är lätt. Kolla.. 5x2 blir 15.. Oj, vad dum jag är, det blir inte alls 15.
(alla tre får sig ett litet skratt)
Natti - Haha, nej, 5x2 blir ju 12.

Ja, man kanske skulle lärt sig grunderna lite bättre;)

Om 30 minuter åker jag iväg på ett.. hör och häpna!.. spinningpass!! Har inte tränat på flera veckor nu, känner att konditionen har försämrats och känner mig bara allmänt besviken på min disciplin. Så när min, Jannices och Malins greklandsresa kom på tal så kände jag bara att jag måste träna ihjäl mig nu i 3 veckor framöver (sen åker viiii!). Vill ju inte gå på stranden som en slajm-klump (du vet sån där grön!?) brevid två vältränade hockeytjejer! Nepp!

Nu blire spinning och promenader för hela slanten!! GO GO GO!!!

image52
Här är min kära Ewa! Även kallad dracula och spindeln!

Puss och kram, skumbanan!


Ludde.. -Nej, Tuss!

Idag kom Jannice och Sophie och höll mig sällskap i flera timmar på jobbet, så skönt. Tiden går så mycket fortare när man får lite sällskap och när det händer nånting. =)

Efter jobbet köpte jag och Jannice med oss jättegoda kräftstjärtsallader och åkte hem till Knutte, dit även de andra tjejerna kom (förutom Carro). Vi gjorde väl inget speciellt.. alla var väldigt trötta och fnittrade åt det mesta. Det som utlöste mest skratt var nog ändå när Emelie bytte namn på Knuttes katt....;

Emelie - EMELIIIIE!! (ropandes på Knutte) Ludde ligger i soffan och hårar!!!
Jag - Vad fan...Vadå Ludde!?
Iris - Ja, vadå Ludde? Han heter ju Tuss!
Flera av oss - Tuss? Han heter TUSSE! (med betoning på e:et eftersom att det var den bokstaven hon uteslutit)
 
HAHAHA!! Först att Emelie kallar katten (som heter Tusse) för Ludde, som DESSUTOM är ett hundnamn!? Och sen att Iris är helt övertygad om att han "FAKTISKT heter Tuss!". Gud vad roligt det var!!! Höll på att skratta på mig!
Efter att konversationen fortskridit en stund till hette han helt plötsligt Tuss-ju...

Ska läsa lite bloggar nu och sen gå och lägga mig. Har skola imorgon bitti (matte) till kl.12.15, efter det har jag inget planerat, ska försöka träna och plugga en del..
GO'NATT och SOV GOTT =)


MVG!!!

Ja, ja, ja!!!
Fick mina provresultat för proven jag skrev i miljökunskap för några veckor sedan OCH mitt slutbetyg i ämnet..
..jag fick MVG i miljökunskap!! Fasen vad skönt!! Jag som verkligen behöver alla poäng som går att få för att höja mitt snitt. Trodde jag skulle få nöja mig med ett VG i betyg eftersom att ja kände mig så otroligt osäker inför proven, men icke sa nicke, jag klarade det ju bra ändå!! =)

Yeeeeej!!!!=)


Red Carpet!! (heter det så?)

Som jag skrev i tidigare inlägg så hade jag (vi) en hejdundrans rolig kväll i fredags på Malins studentskiva!!! Direkt efter middagen så var det dans, dans, dans, dans, nån drink, dans, dans, dans.. Ja..mest dans alltså!!!

image47
Malin som hade skivan och Jonna på ett hörn

image48
Jannice under middagen

image49
Jannie och jag under middagen

image50
Jag fick låna Malins bodyguards (Jannice och Jonna)

image51
Jannice och jag pussas på dansgolvet

Det var en liten sammanfattning med bilder från "Röda Mattan". Resten av bilderna (+ dessa) som var knäppta med min kamera finns på fejjan!!


Derivator och ny härlig vecka!

Ny härlig vecka på g!? Hoppas i alla fall=) Det blir vad man gör det till!

Var i skolan 8.30 imorse (okej, 8.37 eftersom att jag var sen) och skrev matteprov (derivator och allt vad det innebär). Det kan ha gått precis hur som helst.. Fast mest åt skogen tror jag. Anledningen till att jag tror att det kan ha gått ganska så hur som helst är för att när jag skulle kontrollera och gå igenom alla tal på slutet så var det nog inte ett enda svar som jag INTE ändrade! Haha!

Och sen är det lagom kul när man pratar med andra efteråt och inser att man inte har liknande svar nånstans!!


Jag måste bara tacka min älskade Martin som satt HELA gårdagen och pluggade med mig! Han kom till mig ungefär 13.30 och jag skjutsade hem honom strax innan 24.. Tacktacktack! Hade helt klart fått ett starkt IG utan hans hjälp, hahaha. Har insett att om han hjälper mig inför varje matteprov så behöver jag inte ens gå på lektionerna!! Perfa!

Pluggade till kl.3 inatt och vaknade runt 7, så jag har inte fått särskilt mycket sömn. Och inte blev den bättre av att jag drömde om mattetal hela natten. Fast jag var grym på att lösa alla kluringarna i sömnen!!

Om ungefär 40 minuter ska jag knata iväg till stationen och åka iväg till stan för att jobba. Najs. 13-18.30 it is!
Måste hinna äta nåt innan. Ska bara lägga in bilder från i fredags också innan jag glömmer!!!


Stress inför Röda Mattan!

Igår (fredag) var jag på studentskiva för första gången på 2 år!!! Det var Malin (Jannices kompis) och några av hennes kompisar som hade skiva. Temat var Röda Mattan, vilken jag inte anammade, tyvärr(kommer till anledningen sen..). Jannice och Jonna å andra sidan var skitheta bodyguards till Malin!!

Det var meningen att jag bara skulle gå på eftersläppet. Men Jannice ringde mig kl.17.40...
Jag - Ja, hallå..
Jannice - Snabba puckar nu. Vill du gå på middagen? Du får gå gratis.
Jag - Öööh, vadå?
Jannice - Hinneru?
Jag - När måste vi åka då?
Jannice - Halv. (Notera
att det endast var 50 min kvar och att jag inte ens hade duschat)

Snabb som jag var så;
1. Lämnade jag min trogna vän (matteboken)
2. Sprang till badrummet och borstade mitt smutsiga hår (okej..överdrift)
3. Klädde av mig kläderna (too much information)
4. Hoppade in i duschen
5. Tvättade håret, rakade benen och skruttan, rakade mig under armarna...Ja, allt som hör till liksom.
6. Valde ut kläder (skulle egentligen åkt några timmar senare till Emelie och lånat en klänning som skulle passat bättre till temat, men hann inte pga de hastigt ändrade planerna).
7. Sminkade mig och fixade håret

Snabb vá!? Fattaru hur mycket jag hann med!? PÅ 50 MINUTER!!

Det blev i alla fall en riktigt kul kväll med allt vad en studentskiva innebär! Fick en gratis middag och 2 drinkar (gratis är gott) och behövde endast betala för några cider!!
Tack Malin!!! (och personen som hoppade av middagen i sista sekund)

Nu blev det ett långt inlägg, så jag lägger in skojsiga bilder i nästa inlägg!!! =)

Bye bye, Oma Luffase!

Hahaha, kom att tänka på en rolig sak när jag la in valborgs-bilderna.
Jannices kompis kompis, Christoffer, lärde oss en rätt kul lek som går ut på att man ska klappa händerna istället för att säga en siffra som har med siffran 7 att göra. Hajaru? Typ 1, 2, 3, 4, 5, 6, *klapp* (...) 14, 15, 16, *klapp*... och den som missar får ta några straffklunkar.

Hur som helst, innan varje omgång börjar ska man klappa sina händer, slå dom i bordet, i knät, ja..klappa händerna i takt samtidigt som man säger oma luffase, oma luffase, oma luffase...(fråga mig inte vad det betyder)

Det där oma luffase ändrades under lekens gång (jag antar att ingen fattade riktigt vad man skulle säga och därför blev det fel). Det var Johanna som började med oma ossaka sen blev det oma moussaka för att sedan omvandlas till oma musika. Till slut sa alla olika, haha.

Det var inte en kotte som i slutändan sa rätt! Oma luffase dog helt enkelt...


Valborgsbilder och M(r X)!

Hej alla glada, sura, ledsna arga..ja, ni hajar..

Jag är rätt kass på det här med bloggning, vá!? Jag är skitdålig på uppdatering. Vissa dagar skriver jag flera inlägg per dag och andra skriver jag inget alls, haha. Äsch, får väl bli bättring på det.

Här kommer i alla fall ett axplock med några bilder från valborg (bättre sent än aldrig)!

image38
Em, jag och min söta M(r X) i högra hörnan!!

image40
Em och jag igen

image45
Martin försökte få det att se ut som om Emelie(Knutte) drack ur muggen, haha

image46
Iris och Jannices vän Selim

image41
Glada tjejer; Carro, Emelie, Knutte

image42
Em, jag och Carro som också ville joina

image43
En söt bild på mig och M(r X)

image44
Em och Martin samtalar..
 
Ja, det blev lite enformiga bilder kanske, mest på mig.. Hade tyvärr inte en enda bild på Jannice (som vi var hos).

Hej hopp!

Valborg

Igår var det valborg och jag var som sagt hos Jannice och åt lite mat som vi köpt med oss, drack och lekte lite lekar. Det blev tyvärr ingen brasa eftersom att det började regna.. Det spelade i och för sig inte så stor roll eftersom att jag ändå inte sett nån på flera år. Dessutom är valborg lite överskattat, bara en dag då småfjärtar passar på att supa så mycket som möjligt.
Vi hade trevligt ändå! =)
Martin agerade chaufför åt en massa människor eftersom att han inte drack. Då får man ju ta smällen liksom! ;)
Har en massa bilder som jag ska lägga in snart!!

Kramilami!