Tiiidigt!

Imorrn bär det av till stockholm igen. Jättetidigt!!! Kl.6 går tåget...fyfan...upp o hoppa 4.30! Min kära pojkvän ska tävla locking i danstävlingen Streetstar. Imorrn kl.18 är det tryouts. Går han vidare är det hela dagen på lördag som gäller. Ska dit och kolla med Sara (Martins danspartners flickvän). Efter det ska Sara, jag, några av mina kompisar och hennes kompis ut och äta på restaurang och sedan ta några drinkar på Friday's. Kanske utgång, den som lever får se..;) Blir nog skitkul! Vi blir i alla fall ett gäng på 15 pers!

Detta är alltså vad som gäller imorrn;
1. Tåg mot stockholm kl.6, hemma ca kl.10
(1½. Ta en "powernap"?)
2. Plugga så mycket som möjligt under dagen
3. Hämta Sara i sundbyberg ca 17.30
4. Titta dans kl.18-?
5. Stressa hem fort som fan, hämta lite grejs hos Sara, fixa oss hemma hos mig
6. Ta tåget mot stan
7. Bord bokat kl.20.45
8. Efter restaurangen blir det drinkar på Friday's/utgång.
9. Hem och mysa med min korv <3
10. Sooova!

Fram tills kl.16 är det nog rätt lugnt, men efter det blir det till att stressa ihjäl sig;)

Nu ska jag kolla film med mamma och sen packa och sen sova i ett par timmar typ, men det är lungan, sover på tåget istället! =)


Förresten..

..grisen heter Bacon!!! HAHAHA!

Gris

Erik och Christian, systrarna Örtlunds pojkvänner, har gått och skaffat en gris! En gris! Haha! Snacka om ryck! Så knäppa alltså. Men jag tror den är riktigt söt, ska få se den i helgen, ser fram emot det =)


Idag har jag och Sarah vart och tränat och pluggat en del. Ska sätta igång nu igen och sen ut på en prommis.

Imorrn blire..

  • Gym
  • Åka till universitet och hämta och köpa böckerna jag har reserverat
  • Beställa kläderna från H&M (om jag inte orkar göra det ikväll)
  • Städa rummet som innefattar att plocka undan alla kläder som täcker hela golvet, plocka undan från skrivbordet som är helt täckt av papper, böcker, koppar och damm, dammsuga, byta lakan.
  • Städa badrummet
  • Epilera benen

Klockan 15.30 ska jag hämta Martin på stationen. Han kom ju inte i helgen eftersom hela gänget här har vart magsjuka. Han stannar till på torsdag då vi åker hem tillsammans till stockholm!

Nu ska jag ner till mamma och dricka te, äta nåt gott och kolla på tv!
Pussilussi


Det känns i plånkan..

Satt igår kväll och skulle beställa kläder från H&M till mig och mamma, men såklart gick det inte att genomföra bokningen, så jag tänkte att jag sparar det och fixar skiten idag istället...Nope, inte det heller. Najsbajs. Får väl sätta mig igen och fixa beställningen ikväll då..
Skit på dig H&M!!

Idag började vi en ny kurs; Hälsopsykologi. Tror att den kan vara riktigt intressant. Det som däremot INTE är lika intressant är att till kurslitteraturen hör 4 obligatoriska böcker, helst 5, wihoo! Sprang omkring efter skolan och försökte hitta böckerna lite överallt, men utan lycka. Så nu har jag suttit och bokat/beställt böckerna så att jag imorrn har alla böcker förutom 1! Hela kalaset kommer att gå på 950kr. Bra pris trots att det känns i plånkan! Om jag hade köpt dom för fullt pris så hade det gåttpå 1200kr ungefär..

Sexig baouta-logga...


Häpnadsväckande

Gjorde precis en ny kategori som fick heta "Häpnadsväckande", där jag kommer att lägga in just häpnadsväckande artiklar, filmer och bilder.

La in lite gamla inlägg i den kategorin nyss. Hoppas inte att dom inläggen publiceras igen som om dom är skrivna idag? Får se helt enkelt, det är ingen katastrof men inte det roligaste kanske.

I fortsättningen kommer jag i alla fall att lägga in "häpnadsväckande" inlägg i den kategorin! =)

Världens starkaste mormor?

Såg den här artikeln på aftonbladet. Hon är 72 år och tränar på gym 6 dagar i veckan, klarar av att göra 60 armhävningar! Hon ser minst 20 år yngre än vad hon är, trodde jag kom in på fel klipp eftersom hon såg så himla ung och fräsch ut. Och ser ut att må så bra. Hon började i så sen ålder som 46 år!! Så himla häftigt! Det är tyvärr annat än med min mormor...

!LÄS IN LÄGGET och TITTA PÅ KLIPPET!


Inte kan man väl tro att hon är 72 år? No way!


Ökenkropp

Det blev varken bio eller träning igår, tyvärr, var alldeles för trött. Hade tänkt gå och lägga mig vid 21, men det blev kl.3 istället! Haha, well done ;)
Tänkte ta gymmet nu istället. Senare ska jag;
- Kanske sola?
- Epilera mig
- Smörja in min torra öken-kropp
- Fixa mina naglar som jag målade med ett aprikosfärgat nagellack igår som istället blev orange! Eftersom att jag aldrig ens har färg på mina naglar så känns det lite för mycket.
 
Yes, det var my plans for today!
Hörs sen! Pussipuss

Orkar jag?

Jag funderar på att gå och träna...finns risk att jag somnar annars. Det vore väldigt skönt och välbehövt faktiskt. Det kommer vara proppat nu, men det får man ta. Kanske lika bra att komma iväg!? Orkar jag?
Sarah undrade om jag vill följa med henne och Imbaye på bio senare idag. Det vore jättekul faktiskt. Allt talar egentligen för;
- Film som jag vill se
- Mysigt med bio
- Längesen jag var på bio
- Studentbio. Dvs endast 60kr.
...OM det inte vore för att jag var så trött! Jag är rädd att jag somnar, och det vore ju inte direkt kul.
Äsch, jag åker och tränar nu och sen får vi se om jag ens hinner!


Så här coola är vi när vi tränar (jag längst till höger)


Kramas och pussas så jag tröttnar på det!

Martin kommer på lördag!!! Blev så förvånad när han sa att han skulle boka biljett. Men det var tur för honom, för annars hade han fått en småtjurig flickvän.
Jag ska ju till stockholm de 2 kommande helgerna, och den ena helgen är han inte Norge och ska dansa och den andra helgen har han danstävling..vilket tyvärr resulterar i att vi nästan inte kommer hinna ses nånting.
Så det här blir egentligen vår enda tid tillsammans på säkert 1 månad framöver..ska passa på att kramas och pussas så jag tröttnar på det! (Går det!?)


Saknar dig, korv. På lördag ses vi!!! =) <3


Jag suger..

..hårt!! Jag ska inte göra tentan..det går åt skogen med plugget. Har insett att det inte går att klara patofysiologin om jag inte har klarat anatomin, dvs att jag kan inte klara den sjuka kroppen när jag inte kan den friska. Hajar du?
Fuck me. Jag och Sarah är inte bra för varandra tror jag...fast vi har ju så kul! Haha.

Igår t.ex så satt vi och gnällde och pratade om hur mycket allt suger..
Sarah - Men varför säger man att nåt suger kuk och inte slickar fitta? Varför säger man liksom inte "det här slickar verkligen fitta"?

HAHA! Så jävla störd! Det lät så himla brutalt när hon bara kastade ur sig det, men det skulle lika gärna vara nåt som jag kunde kläcka ur mig. Usch, haha.


Här är en bild på mig och Sarah från när vi precis hade lärt känna varandra

Sarah

Var och gymmade för ett tag sen och nu har jag precis ätit en sen lunch och ska hoppa in i duschen en snabbis nu. Sen ska jag iväg till Sarah och plugga hela kvällen. Hon vill inte komma hit eftersom att halva familjen låg och spydde inatt, haha. Jag förstår henne;) Kanske funkar bättre att plugga där? Vi får se helt enkelt.

Nej,nu måste jag sätta lite fart!

Kul fakta!?

Jag dricker ungefär 1 liter te per dag har jag märkt. Hela tiden har jag (och mamma) en kopp fylld med te och en full termos som ständigt är redo att fylla på våra koppar. Snart blir tänderna gula...får nog bleka dom snart kanske!?

Visste du förresten att te missfärgar dina tänder mer än kaffe! Det trodde du aldrig vá!? Man lär sig nåt nytt varje dag. Så är det..Kuljul.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt och träna.


Här har vi våra tekoppar (inte bara min och mammas) ståendes prydligt på rad för att Billeboppen (Johannes) inte ska sopa ner dom med sina långa armar!

Good night, sleep tight!


Vad jobbig man kan vara!

Skitkorv! Fan vad vissa saker kan göra mig irriterad. Vissa människor går AAAAALDRIG att få tag på!! Varken via sms eller när man ringer. Alltid ringer man otajmat eller så får man inget svar förrän många timmar senare. Såå irriterande. Jag vet, jag är skitfjompig som låter mig irriteras över småsaker, verkligen små skitsaker. Men sån är jag tyvärr alltid, att jag låter mig påverkas av oväsenliga saker.. Saker som inte ens bör läggas energi på.

Men det värsta är att jag typ blir irriterad för att det inte passar MIG, haha. Jag kan ju inte bli sur om personen sitter i möte liksom (vilket i 99% av alla situationer inte är fallet), men ibland styr känslorna över förnuftet som alla vet..

Mitt humör är verkligen som en bergochdal-bana. Som tur är är jag inte långsint, så dåligt humör går över fort. Jag får liksom ett raseriutbrott och sen är det bra. Typ.

Mamma springer omkring med panik och hinken i högsta hugg

Vinterkräksjukan har bjudit in sig själv här hemma hos oss...Albin, min lillebror på 2½ år har spytt säkert 5 ggr på bara 1 timme ungefär. Stackars liten.. Mamma springer omkring med panik och hinken i högsta hugg efter honom som en svans så fort han gör nåt litet ljud ifrån sig, haha.

Jag är så störd. Så fort nåt konstigt, sorgligt eller oväntat händer börjar jag gapskratta, nästan gråta!! Helt stört! Varför gör jag så? Jag tycker verkligen det är hysteriskt kul fastän det inte alls är det!

Albin säger så roliga saker, som nyss när han precis hade spytt och var lite ängslig..
Albin - *snyft* Mina tororna! *snyft*
Mamma - Det heter TÅR!

Och strax efteråt när mamma hade tvättat av honom precis..
Mamma - Nu får du inte äta nånting mer ikväll, absolut ingenting. Inte ens ett litet kex.
Albin - Mamma..?
Mamma - Ja?
Albin - Kan du hämta ett kex till mig? Jag ska inte kräkas mer!

Det är säkert inte alls så kul att läsa det, men det lät så himla gulligt när han sa det. Han pratar ju inte helt perfekt alla gånger heller eftersom han bara är 2½, ibland stakar sig tungan och ibland tror man att han förväxlat sig med en indier. Han har indisk brytning när han pratar! HAHA!


Min lilla älskling

Nä, nu måste jag plugga igen!!

Bättre än inget!

Nu har jag suttit och pluggat på gamla tentor i 1 timme ungefär, inte mycket för världen, men bättre än inget! Ska ha en minipaus nu och sen fortsätta. Det är 5 stycken tentor.. Mitt mål för dagen är att jag ska bli klar med dom.

Här är i alla fall bilderna jag pratade om (när vi flippade och "blev gravida" och "förlöste" Emelie bl.a..)


Jag och Carro lagar mat..


..Em också


Em blev helt knäppt efter maten och försökte dra av min hästsvans, haha


Ja, det ÄR min egna mage (utan nåt i förutom mat) som jag spänner ut. No more comments..;)


Jaa..vad kan man säga?


Min förlossning är avklarad och Em har blivit höggravid...


Här kan man tom se bebisen kika ut där nere, HAHAHA! Med tofs och allt..


Jag övar på mitt framtida yrke ;)


Nu är det verkligen action, haha!!

Herregud vad kul vi hade den kvällen. Sitter här och småskrattar för mig själv. Men det är inte direkt ovanligt att vi får såna här ryck om man säger så, jag och mina tjejer<3 Synd att inte dom andra var med på några bilder bara. Jannice var ju i alla fall grym på att dokumentera!! ;)

Åter till plugget igen.. Puss och kram, skumbanan!

En stor jävla nackdel..

Har precis duschat efter ett hårt spinningpass. Det första på 1 månad (gymmade igår), men det gick bra ändå! Imorrn blir det gym igen.

Idag måste jag plugga, plugga, plugga, plugga osvosv... Finns bara en stor jävla nackdel..jag fastnar vid datorjäveln hela tiden!! Och jag fastnar länge också, vet inte vad jag gör ens. Bara massa skit.. Jag får helt enkelt komma överens med mig själv om att bara sitta här när jag har paus om jag pluggat ordentligt i minst 1 timme, eller nåt..

Innan jag börjar plugga ska jag ringa en vän och dricka gott te. Vännen och jag har ringt om varandra hela tiden eller inte haft tid när den andra haft tid osv.. Men nu ska vi banne mig ha tid båda två, haha;)


Här är en bild på Em och mig. Hittade en massa roliga bilder från Jannices blogg som är från en jättetrevlig och jätterolig middag hos Emelie för några veckor sen. Vi spårade totalt och hade skitkul, bla så iscensatte vi en graviditet och förlossning, hahaha! Men jag berättar mer och lägger in fler bilder sen... ;)


Exakt 1månad sen

Nu ska jag iväg till gymmet för första gången efter jul -och nyår. Det ska bli skönt, fast jag känner redan att kondisen har blivit sämre. Det går undan alltså! Det var ju ändå..hmm...OMG, exakt 1 månad sen jag satte min fot inne i gymmet/spinningsalen! Shit pommes alltså.. Från att ha tränat nästan varje dag hela terminen.
Hur som helst så ska det bli grymt skönt att komma igång igen. Hörs sen!

Pusselipuss


OMG!

Haha, har vräkt i mig massor av pepparkakor och bullar, det tar inte stopp, haha! Har gått och hämtat mer fika 2 ggr redan!!! Och jag har bara hunnit läsa några sidor... Är jag ett skämt eller ett skämt? ;)
Så fort jag sitter ner och läser, tittar på film eller bara pratar så måste jag har nåt att äta. Äta!? Varför måste jag äta hela tiden?? Och sen gnäller jag på att jag är tjock. Pathetic.

Bajssöndag

Den här söndagen har jag inte ägnat till nåt vettigt alls. André och Danni åkte för 2 timmar sen, jättetråkigt, saknar dom redan!! Usch, har så dåligt samvete för allt... Förlåt!

Nu har jag precis bunkrat upp med bullar, pepparkakor och te (som jag antagligen vräker i mig på 2 röda..) och ska sätta mig och försöka göra lite gamla tentor ett tag. Sen en lång, varm dusch och efter det lite senare ikväll ska mamma och jag kolla på Barnhemmet!

Vad händer med mig?

Herregud..vad håller jag på med? Jag kan inte förstå att JAG gör såhär!!! Vad är det med mig?? Det finns känslor i min kropp som absolut inte får finnas där!!! Man FÅR inte känna såhär! Blir obeskrivligt arg, besviken, ledsen och förbannad på att jag känner som jag gör. Jag är så himla delad, jag är nog schizofren.. Å ena sidan känner jag totalt tvärtom men sen kommer den dåliga Nathalie fram. Henne vill jag sparka hårt i arslet så hon försvinner för alltid. Hur kan det ens dyka upp såna här känslor och tankar i min kropp och hjärna????
Jävla helvetes idiotjävel!!!!!!!!!!!!!

Nej, det har absolut inte att göra med Martin på nåt sätt utan om nåt helt annat. Nåt som jag inte vill bli frågad om och nåt jag inte vill prata om.

Skriver här för att vädra mig, varken vill eller kan prata om det med nån, men måste ändå få ur mig det...


Bombnedslag

Har pluggat en liten stund nu. Ska sitta i ungefär 1 timme till och sen ska vi iväg och spela badminton! =) Efter det ska jag ringa massa kompisar! Har bara inte haft tid eller orkat.. Sorryborry!

Btw, SHIT vad Blondinbella har blivit snygg! Vad har hänt liksom? För några månader sen såg hon ut som vem-som-helst och nu värsta bombnedslaget!

Rev ut och åt upp sitt öga

Härligt fräscht..usch vad stört. Inte nog med att plocka ut sitt öga, sen äter han det också!! Och 4 år tidigare var det det högra som rök.

TITTA PÅ DET HÄR!


Här har han "bara" hunnit slita ut det högra..

Skitkorv

Jag var så himla glad tidigare idag för att André och Danni ska komma imorrn. Inatt sa även korven att han ska fixa biljett så han kan komma..Men NEJ, såklart så finns det inte en endaste liten sketen biljett! Jävla skitkorv. Ja, jag är bitter. Blir irriterad på Martin också för att han inte kunde kommit på den briljanta idén några timmar innan..

Jaja, jag åker till stockholm den 22a igen.

Bot mot torra läppar?

Jag har ju ett väldans problem med mina läppar (som alla vet) som jämt och ständigt är torra. Har jag nån gång inte tillgång till min bästa vän repair eller nåt lypsyl så blir det verkligen panik! Jag torkar ut, PÅ RIKTIGT!
Nu har jag märkt att inte ens repair hjälper längre..

Är det nån som vet nåt som verkligen hjälper mot torra läppar?

Älsklingar<3

Fredag imorrn och helg!!! Idag var jag faktiskt vaken hela tiden i skolan =) Var inte hos syon idag, orkade inte vänta 1,5 timme efter föreläsningens slut, ska dit på torsdag kl.8.15 istället. Kom hem och skulle ha tränat, men nåt kom i vägen såklart..

Har myst jättemycket med Albin och Johannes idag. Jag är så himla glad att jag har flera syskon. Älskar dom så himla mycket, mina små älsklingar!! André, Daniella, William, Albin, Johannes <3


André


Albin och Danni


William och jag


Albin


Johannes

Vilket familjealbum vá! Bara mamma, pappa, Ola och Gabbi som saknas ;)

Klarade tentan!

Wohoo!! Fick resultatet från tentan jag gjorde typ 3veckor innan jul, jag klarade den!! Gud vad skönt det känns. Jag som var säker på att jag skulle misslyckas totalt med den, men fasen vad fel man kan ha.

Anledningen till den otroligt dåliga bloggningen är för att jag var i stockholm 27dec-6jan. That's why!

Imorrn ska jag till syon och förhoppningsvis få lite hjälp med allt, känns inte bra just nu...

Här är lite bilder från nyår, resten finns på fejjan as usual.

Jag och flarran


Ewa och jag


Em gör ett glädjeskutt


Jannice


Erik blåser rakt i Knuttes öra! Haha!


Korven dansar


Skarpt läge..

Nu ska jag läsa igenom dagens anteckningar och sen göra lite situps, armhävningar och rygglyft. Imorrn blire nytt träningskort!