Dag9-onsdag

FANFANFAN! Är skitnere...vet inte vad det är. Känner bara hyperångest och är arg och ledsen på samma gång. FAAAAAAAAN!!! Fanfanfanfan....

Vägde mig idag förresten och har inte gått ner nånting. Vägde 52,6kg. Fattar du!? Jag har gått upp!! KUL, arsle! Men i och för sig visste jag det..Det går inte att ha det såhär mer. Ska jag fortsätta med matdagbok eller ska jag skita i det? Äh, jag ska fortsätta och göra det som är meningen!!! Vill inte till skolan imorrn, faaaaaaaaaaaaaaaan!!!

Idag har jag ätit..
Frukost: Fil, flingor, 2 mackor med smör och skinka
Mellis: Godis
Middag: Hamburgare och pommesfrites (hemmagjort)

Har inte ens några fucking jävla kläder att ha på mig eftersom att jag gått upp i vikt för mycket för att kunna ha nåt skit på mig.

Grattis!

Grattis till förlovningen!

 

Nu ska jag sova! Börjar bli hungrig, och det är alltid är säkert tecken på att det är dags för sängen, haha. Ska inte gå påvåra föreläsningar imorrn, känner mig lite halvkrasslig och hoppas verkligen inte att det blir värre. Sarah har varit jättesjuk i snart 2 veckor!!!

Sov gott alla små korvar! Pussilussi och kramilami

Juste!

Igår bokade Jannice biljetter till oss, vi ska gå på PINKs konsert som är på Hovet i november!!! Wohoo! Var på hennes konsert sist hon var i stockholm, hon var grym, riktigt grym! Så det blir skitkul =)


Balle eller rumpa?

På en föreläsning vi hade för några veckor sen pratade vi om hur olika innebörd ett och samma ord kan ha. En tjej från skåne hade nog det roligaste ordet att komma med..

- I skåne har inte ordet "balle" samma innebörd som här. Där betyder det "rumpa".

Balle?


Rumpa?


Den rätte..

..för Rosing. Antar att det inte bara var jag som såg det ikväll? Det var ju en liten fjompo som var där och försökte vinna Linda Rosings hjärta. Han hade med sig hummer och champagne. Hittar ingen bild på honom, men han hette Edgar och var typ 21år.. När han blev hemskickad fällde han en rolig kommentar..

"Det finns väl säkert massor med singelkillar där ute som vill ha en ung, söt och trevlig kille.." Haha, inte bara jag som hajade till på ordet "singelkillar" antar jag ;)


Dag 8-Tisdag

Här kommer dagens matsedel;

Frukost: Fil, flingor
Mellis:  1 banan,lakritspatron
Lunch: Fiskgratäng, 2 potatisar, kokta morötter, grönsaker
Middag: 3 biffar, 1 potatis, grönsaker
och så självklart....EN SEMLA! (det är ju faktiskt FETtisdagen idag)

Ingen mer träning än en liten prommis med Cookie till affären där jag inhandlade semlor. Imorgon bitti ska jag väga mig, det blir spännande eftersom jag vart dålig med detta,haha! Men intressant i alla fall...

Dag 7 - måndag

Oj, jag såg att igår (måndag) var det Dag7. Det innebär alltså att jag borde väga mig nu.. Gör det imorgon bitti! (Dag9). Jag kan nästan lova att det inte hänt ett skit eller i så fall har jag gått upp eftersom jag har ätit så mycket skit och inte tränat nånting! Jaja...det blir säkert bra. Nämen jag SKA gå ner dom där kilona!

Måndag
Frukost: Fil, flingor
Mellanmål(alla dagens); Smoothie, youghurt, 5chokladbitar
Lunch: Kyckling, quinoa, grönsaker
Middag: Fiskgratäng, 2 potatisar, dillsås, grönsaker

Däckad

Det var dåligt med uppdatering igår, jag var rent ut sagt DÖD!!! Kunde i somna förrän strax innan 4 i söndags, och gick upp 7 på måndagsmorgonen. Det gick skitbra i skolan och jag var pigg som en mört, men när jag kom hem började det gå utför. Däckade i soffan innan kl.20, sov där ett tag och gick sen upp och la mig i min säng och fortsatte sova där. Underbart utvilad idag! Slutade 3 timmar tidigare idag =)

Nu ska jag göra en smoothie, sätta mig och kolla på "Familjen Annorlunda" och "Advokaterna" som jag missade igår! =)





Tjingeling!


3åring rökte -mamman dömd för misshandel

Gud så sjukt!! Det här var det sorgligaste på länge..Blir så himla ledsen när jag läser sånt här!!

En vän till familjen hittade 3åringen under en säng, där han låg och rökte.

Vännen tog med pojken till hans mamma. Då satte han sig bredvid henne, tog upp en fimp ur en askkopp och tände. Mamman bedyrade att hon aldrig hade sett honom röka tidigare. Domaren trodde henne inte, utan påpekade att pojken knappast hade kunnat röka så obehindrat om han inte hade utvecklat en viss vana.

Modern erkände sig skyldig, och dömdes till 40 veckors villkorlig dom samt ett års övervakning av socialtjänsten. Sedan händelsen, som ägde rum under julen 2007, har hon också deltagit i sex olika föräldrautbildningar.



Straffet var nästan det värsta ju. 40veckors villkorlig dom samt ett års övervakning av socialtjänsten. Det är ju SJUKT! Hon kan uppenbarligen inte ta hand om barn och har ingen aning om vad som händer runtom sig (som hon påstår) och ska heller inte ha några barn. Hon borde bli ifråntagen sin son!!! Och har hon för planer att skaffa fler så bör hon ha övervakning av socialen resten av livet!

Albin är ju snart 3! Han är såå liten!!! Älskade plutten. Fick förresten ett sms från mamma när de var framme i Sälen igår..
"Herregud! Ola satte inte på albin stövlar mao han har inga m sig!" Well done!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Jag är även öppen för sånt..

Imorrn börjar en ny kurs som sträcker sig enda fram tills sommaren och även efter, omvårdnad. Det blir nog kul. Den är 30hp. (Sen har vi även 50hp till senare i utbildningen). Vi har alltså sammanlagt 80hp omvårdnad av 180hp (som hela utbildningen är på). Hajade du? Intressant värre. ;)
Ska dessvärre lyckas trycka in anatomi&fysilogi och patofysiologi-tentorna också..

Det har gått dåligt med mat-dagboken den här helgen, har ätit så mycket att jag inte fått med allt. Men imorrn fortsätter jag på "rätt" dag. Dvs att jag räknar med dom dagarna som jag inte för dagbok över också.

Går 8.30-16.30 hela veckan, och Sarah är sjuk, så alla vänner kan räkna med att få en massa roliga/tråkiga/givande/icke givande (osvosvosv..) sms och samtal. Och jag är även öppen för sånt ;) Alltså samtal och sms!

Kuuuuuuul!!!!!!!!!!!!

Mm..SKITKUL! Verkligen jättekul...kukkuk. INTE! Skit på dig.

Extreme makeover

Idag har jag storstädat mitt rum med allt vad det innebär; rensa lite, plocka och röja undan, byta sängkläder, damma av allt med dammvippa och fuktig trasa, dammsuga, torka golvet..ja, det allt tror jag. Men vad fint och fräscht det är nu! =)

Har precis tagit en skön dusch och nu ska jag och mormor iväg och handla mat för några dagar framåt. Resten av familjen har åkt iväg till sälen för härlig skidåkning 1v, så det är bara jag och André kvar. André vägrar åka skidor, och jag föreläsningar varje dag mellan 8.30 och 16.30 =( Så mormor ska hålla André sällskap hela veckan.

Efter affären blir det en extreme makeover för badrummet också!

Apropå makeover..här är en riktigt extreme makeover!!


Oj..Dag3

..kom precis på att jag glömde skriva "Dag3" igår! Senare kommer dag4 också;)

Dag3
Frukost/lunch: Fil, flingor, smoothie (bär, frukt, soyamjölk och vanlig mjölk)
Middag: 2 biffar med kapris, creme fraiche m kapris, ratatouille, ½potatis, grönsaker med balsamvinäger och salladskrydda
Mellanmål: Te, 2 bullar, 1 banan
Kvälls/nattmål: 2 mackor med smör och cognacsmedwurst
Träning: Ingen

NU går jag härifrån!

Fan, det här inlägget rubricerar vi vá?!

Var iväg för nån timme sen och postade iväg tentan. Sååå skönt! 2 timmar innan deadline.. Vart klar med plugget 3.30 inatt, gick upp 10.30 imorse och började med tentan igen runt 12, sen satt jag nästan hela dagen. Trodde att jag var klar med allt inatt, men det var jag uppenbarligen inte! ;) Men NU, äntligen! Det har tagit så sjukt mycket längre tid än väntat, har suttit nästan non-stop onsdag och torsdag förmiddag till sen natt och sen idag hela dagen. Menmen..nog om det.

Jag är så jävla fräsch, har inte duschat på 2dagar! Eller nej, fan, säg inte att det är 3!?!?! OMG, jag är visst snuskigare än jag trodde...fan vad äckligt..jaja..har ju i alla fall tvättat mig "uppe" och "nere". Bättre än inget. Och ingen träning har det blivit på flera dagar heller=( Det här med att vara student alltså..nu vet jag hur det är! Man bara sitter och pluggar dygnet runt, tränar inte, duschar inte (!?), har dåliga mat- och sovvanor, har ostädade rum och badrum (verkligen svinstia alltså!!!) osvosv.

Fan, det här inlägget rubricerar vi vá?!

Observera att det här INTE är en bild på mitt rum, men jag kan säga att mitt rum snart tar ledningen..


Nu ska jag gå bort från datorn några timmar eftersom jag suttit fastklistrad vid den i nästan 3dygn! André och Danni (syskon) är på väg hit och kommer när som helst! =) Sen blire mys!!


Snaaart!

Snaaaart är jag klar, om ca 1timme satsar jag på. Ska bli klar innan jag lägger mig. Vill nog visserligen komplettera med en del fakta imorgon, för jag känner att en del är rätt fattigt, men då vet jag i alla fall att jag kan lämna in tentan och slipper panik imorgon.

Jag har verkligen underskattat hemtentor. Det är så betydligt mycket svårare än man förväntat sig och kräver väldigt mycket mer än man tror. I nästa kurs (omvårdnad) har jag hört att vi ska ha rätt många hemtentor, så jag hoppas att jag lär av mitt misstag och börjar i tid nästa gång!

Nu ska jag skriva ihop det sista. Hoppas det inte tar alltför lång tid bara...

Ett steg framåt och två steg tillbaka..

..ja, ungefär i den hastigheten går plugget framåt. Jag har letat information i flera timmar, visst, nu harjag tagit en paus på snart 1 timme, men utöver det alltså. Har fått rätt mycket "grovjobb" gjort...men har väldigt mycket kvar! Lika bra att sätta igång igen!

¨
Snacka om het.. Vet inte varför jag la in den här bilden, men den gav mig i alla fall ett fnysande skratt. Det är bra att jag kan roa mig själv i alla fall om det skulle behövas! ;)

Flicka blåste ner i havet och dog

Usch, så tragiskt! Rebecca, 2år satt fastspänd i vagnen men blåste ner i havet, och dog, när pappan släppte vagnen för att kyssa sin älskarinna! Fyfan. Flickans mamma hade inte en aning om sin makes otrohetsaffär. Vilket dumhuvud som till och med blandar in sina barn när han träffar in älskarinna!!!
Nej, fy så tragiskt. Hennes lillebror som också satt fastspänd i vagnen klarade sig och återhämtar sig förhoppningsvis fullt.

Stackars liten!


Dag2

Shit shit shit! Har pluggat hur många timmar som helst men har bara gjort ca 20-30% av allting! Det är så sjukt mycket och så sjukt mycket svårare än jag trodde! Vet inte hur jag ska hinna allt imorgon...Panik på ingång...

Såhär har i alla fall maten sett ut idag
Frukost/lunch: Fil, flingor, 1 ägg, 2 mackor med smör och medwurst
Middag: Kycklingfilé, ratatouille, vitlökssås
Mellanmål: Te, liten youghurt, liten kycklingfilé
Träning: Ingen!

Nu har jag så ont i huvudet att det snart sprängs. Varför ska jag alltid börja med allt i sista sekund och få panik!?!?!?
Nu är det verkligen läggdags!

Pluggtajm

!

Kille OCH tjej!??

Shit, det här var riktigt, riktigt häftigt!! Han är hur duktig som helst!! Sjunger "A Whole New World" ur Aladdin, men BÅDE Aladdins OCH Jasmines delar! Haha! GRYM! Trodde först att det var fake, men det är det inte..

Titta och imponeras!


Dag1

Jaa..flera dagar sen jag bloggade. Det är inte lätt att blogga när man är i stockholm. Det är så mycket annat jag prioriterar före bloggen och internet när jag är där.. Wellwell. Vi gör ett nytt försök med viktnedgångs-försöket!

Tisdag, 17/2-09
Vikt:
52,4kg
Mat: Frukost/lunch; Fil, flingor, 1ägg, 1lingongrova med smör och cognacsmedwurst, te.
(alla dagens) Mellanmål; Liten youghurt, 3 riskakor, loka, te
Middag; 1½ torskpanett, grönsaker i ugn (morot, paprika, broccoli, 1liten potatis)
Kvällsmål; Fil, flingor, 2 apelsiner
Träning; Ingen

Såhär ser det ut än så länge för dagen! Nu är det verkligen dags att sätta igång med hemtentan!!! Den ska lämnas in på fredag kl.15. Så nu är det full rulle och tyvärr inte mycket träning tills jag gjort klart den =(


Gråter i kör

HAHAHA! Herregud, jag kan inte hålla mig för skratt! Albin och Johannes (mina småbröder som är 2½år resp 1år) är jättesjuka. Albin har varit JÄTTEsjuk i 4 veckor och Johannes har varit sjuk i några veckor han också. Mina små pluttar. Just nu försöker mamma och Ola (deras pappa) försöka lägga dom. Båda gråter i kör! Haha, dom verkligen störttjuter!!!! Det är jättesynd om dom, men det låter bara för roligt!


Johannes (billeboppen) spelar trummor på julafton


Albin med tungan rätt i mun ;)

Var bara tuvngen o berätta! Nu är det duschen som gäller och sen middag!!!

Trappa ner och hemtenta

Har inte kunnat logga in på bloggen förrän nu. Kl.17 var jag på spinning och efter det gymmade jag en stund. Nu ska jag duscha, äta mat, glo lite på tv, plugga..

Fick förresten min uppgift till hemtentan idag efter föreläsningen! Så nu har jag inga lektioner förrän nästa måndag! Fast jag är ju inte ledig för det. Tentan ska in nästa fredag. Ska försöka göra klart den till på onsdag senast (wish me good luck!).

Åker till stockholm imorrn eller på fredag och stannar till måndag!! Herregud, det har blivit mycket stockholm. Varje helg! Får trappa ner lite nu, haha.


Apropå trappa så har vi pratat om bl.a den här trappan i den här kursen, hälsopsykologi. Intressant faktiskt!


Skar in sitt namn på sin älskare rygg

22-åriga Dominique Fischer skar in sitt namn och ett mönster på sin älskares rygg innan hon lämnade sängen. Han vaknade upp ur sitt drogrus på morgonen liggandes i blodiga lakan. Snacka om nötter! Båda två alltså! Han som är så drogad att han tappar medvetandet, och hon, ja..no words!
Undrar om dom fortfarande håller kontakt!? ;) Haha, nej fy vad hemsk jag är!

Läs själv!


Offret bakifrån..(tjejen påstod att hon är tatuerare..)


..och framifrån!


Före - Efter

Före - Efter blir namnet på den nya kategorin jag nu välkomnar in i gänget.

¤ Exakt för 2 år sen (feb2007) så vägde jag 67kg (historien till viktuppgången som hade skett tar jag en annan gång)
¤ I juli (5-6mån senare) hade jag lyckats gå ner till 58kg. 
¤ I november  samma år träffade jag Martin och vägde 53-54kg har jag för mig. Lyckades gå ner till 49,5kg pga förälskelsen och nervositeten (Tack älskling!Haha!)
¤ Efter att ha bott i Karlstad några månader insåg jag till min stora förskräckelse att jag hade gått upp till 53kg trots träning nästan alla dagar i veckan. Visst, en del av kilona kanske var muskler, men det såg, och ser inte så ut.
¤ Idag väger jag ca 52kg

Alltså 67kg->58kg->54kg->49,5kg->53kg->52kg->48kg?

Nu ska jag gå ner mina 4kg som jag gått upp sen jag flyttade till Karlstad. Mitt mål är såklart inte att väga 48kg, utan att ha en kropp jag är nöjd med. Och jag vet sen tidigare att när jag väger runt 48-49kg så är jag definitivt mer nöjd.

Har ingen bild från när jag var som störst (hittade flera på bilddagboken men det går inte att kopiera bilder därifrån), men på dom här två väger jag väl runt 60kg kan jag tänka mig.. Lägger in om jag hittar fler!

  

Har ingen bra bild där man kan se ordentligt på från när jag vägde 48-49kg heller, men här är en där man ser någorlunda bra i alla fall. Väger nog 49-50kg här.



Hur som helst. IMORGON börjar jag med mat-, vikt- och träningsdagbok. Gör självklart detta för min egen skull och ingen annans! Läs om ni vill, annars skippa dom inläggen ;)


Skrikandes på alla bilister som "sniglade"..

Vaknade strax innan jag skulle iväg på spinningpasset som skulle börjat 12. Men självklart så fanns det INGEN parkering utanför gymmet. Så jag vände och åkte hem skrikandes på alla bilister som "sniglade" sig på vägen och åt livet i allmänhet för att det är så grymt. En riktigt dålig start på morgonen blev det. Tyvärr lyckas alltid en dålig start fortsätta i samma anda under resten av dagen.

Har suttit en massa framför datorn och läst samma skitbloggar, ätit massa bullar och kakor, och pluggat lite. Har bokat in ett spinningpass kl.20 men avbokar nog det och prioriterar att plugga den tiden istället.

Jag hatar såna här dagar! Optimisten själv vá!? ;) Mitt humör är ständigt en berg-och-dal-bana. När jag är glad är jag JÄTTEGLAD och när jag är ledsen är jag JÄTTELEDSEN.


Här var jag i alla fall JÄTTEGLAD! =) Med tjejerna!


Att slappa är inte att göra nåt..eller!?

Alltid när man ska lägga sig kommer massa jobbiga tankar upp i huvudet som ett slag i ansiktet. Fick lite ångest över vad jag gjort idag, eller vad jag INTE gjort måste jag väl säga.

Idag har jag;
* Vart i skolan 8.30-12
* Suttit framför datorn, tittat på TV, slappat till max
* Firat William med tårta, kakor, hamburgare och pommes frites
* Handlat en av alla nödvändigheter som tagit slut, deo

Idag har jag inte;
* Pluggat
* Ringt viktiga samtal
* Köpt nödvändigheter (bl.a rakblad, p-piller)
* Tränat
* Betalat den där fucking böter-faktura-shiten jag fick förra veckan (som jag inte ens förtjänade)
* Ringt några av mina vänner som jag sa att jag skulle..

Hmm..ser ut som båda "listorna" blev lika långa. Fast att slappa är ju inte "att göra nåt", eller?
Nu måste jag lägga mig. Ska på ett spinningpass kl.12, men måste upp tidigare och plugga!


Sov gott och dröm vackra drömmar!


Ere bra me din grabb där?

Min lillebror Albin är nog världens sötaste och smartaste 2½-åring. Han säger så himla gulliga och roliga saker.

För några dagar sen när jag skulle iväg till skolan hade vi en snabb konversation.
-Hejdå Albin!
-Hejdå lilla gumman!


Idag när Albin och jag skulle åka och handla lite satt han och pratade med mamma.
-Mamma, ere bra me din grabb där? (pekandes på mig)

För några dagar sen frågade han mamma hur Johannes (lillebror) mådde.
- Ere bra med den där lilla mannen?

Idag när vi satt i bilen, han och jag, satt han och tittade ut genom fönstret och pratade ganska tyst (för sig själv?).
-Hejdå månen. Vi ses ikväll.


Plutten som lyssnar på musik


En pasha med upp-och-nervända solglasögon.

Älskar honom så himla mycket, min lilla plutt. Han har varit ordentligt sjuk i 4 veckor imorgon! Han är så utslagen att han inte ens orkar leka eller vara ute, "Jag får så ont i mina ben" säger han efter en liten kort stund. Albin som är otroligt vild och galen i vanliga fall, det är INTE likt honom vill jag lova. Tycker så synd om honom.

William 8år!

Förresten, grattis i efterskott älskade lillebror William som fyllde 8 år igår (8/2)!!!


Har så dåligt med bilder på William på den här datorn men här är i alla fall en på honom och mig som visserligen är 6mån gammal.. men den duger, han har inte ändrats i utseendet alltför mycket som tur är ;)


Snopp!?

Sarah berättade för mig för några veckor sen att hennes pojkväns mail är nåt i stil med snopp_@.. Såklart hon undrade varför nån gör en mail med ordet "snopp" i. Så hon frågade honom..

-Varför heter du snopp?
-Det är inte snopp.. Det är SNOOP! (efter rapparen Snoop Dogg)

Jag skrattade så jag fick kramp när hon berättade. Hahahaha!! Men som det lät på henne så verkade det inte som att han tyckte att han hade stavat fel...


Snopp!?


10 avslöjanden

10 spännande sanningar/avslöjanden om mig
1. Mitt mellannamn är Neda

2. Mina läppar torkar ut utan nånting vårdande, HELA TIDEN. Repair är min bästa vän. Jag måste hela tiden ha tillgång till salvan, eller i nödfall nåt annat typ av läppbalsam/lypsyl/cerat etc.

3. Jag hatar tånaglar (och långa fingernaglar på barn) och klipper alltid ner mina egna så mycket det bara går. Om det går att klippa mer, ja, då är dom för långa. Så ofta det går ser jag till att mina syskon klipper av tå- och fingernaglarna.

4. Det finns ingen del på mig själv, varken i ansiktet eller på kroppen, som jag är helt nöjd med. Allting är för stort, för litet, för assymetriskt, för kort, för långt osvosv.. Finns inte många därute som jag tycker är fulare än mig själv, tyvärr.

5. Jag ogillar verkligen (hata är ett starkt ord ;)) kroppsbehåring och tar bort allt förutom det som sitter på huvudet, ögonbryn och ögonfransar. Tar tom bort armarna. Visst, jag tar inte bort nästintill osynligt hår som det lilla fjunet man har i ansiktet, haha. (Killar får gärna också ta bort allt förutom det jag behåller + benen)

6. Jag är jämt och ständigt trött men INTE på nätterna när jag VILL sova och försöker sova.

7. Jag är nog världssämst på att sminka mig. Har aldrig nånsin lagt en ögonskugga på mig själv (förutom när man klädde ut sig och sminkade sig med sina kompisar när man var små).

8. Springer, så fort jag får chansen, omkring (nästintill) naken när jag är hemma. Har inga hämningar när det gäller nakenhet i hemmet, haha. Men när pappa eller Ola är i närheten (eller andra killar/män) så klär jag på mig av respekt. Annars är det fritt fram för mig, haha. ;)

9. Jag är nog världens mest nyfikna människa. Ställer dom mest sjuka frågorna och undrar alltid vad folk pratar om och tänker på. Det kan alla som känner mig intyga! Hade mest av allt velat vara osynlig så jag kunde få veta allt om alla!

10. Jag är verkligen proffs på att göra miner och göra mig ful. Mest när jag "gör mig" men även när jag INTE gör mig! Det är lättare att göra miner och bli ful på en bild än att vara "seriös" och ful på en bild, Haha! Här har du några bevis! ;)



Jag utmanar DIG! Skriv en kommentar om du antar utmaningen. =) Kom igen nu så jag får veta lite smaskiga detaljer. Berätta dina mest spännande hemlisar, sanningar, avslöjanden. Jag är ju såå nyfiken!!

Nu ska jag sova, skola imorgon bitti! Puss och kram, skumbanan!


Inte direkt fotogenique

Igår/inatt innan jag gick och la mig pratade jag både med Marlene och Sarah då vi lovade varandra att ringa och väcka varandra. Marlene och jag sa att vi skulle gå upp 8 och Sarah sa att hon skulle gå upp 7.20...

Klockan 9.30 ringde Marlene mig och var skitirriterad för att hon inte vaknat tidigare. Klockan 10.30 vaknade jag av att Sarah ringde och väckte mig, hahaha! Fyfan...vi är hopplösa!

Jag avbokade mitt spinningpass kl.12 eftersom jag måste prioritera plugget före. Går och gymmar senare istället. Nu ska jag äta frukost och sen plugga massor!!!


Var bara tvungen att slänga in några bilder på mig och Marlene från helgen. Man kan inte direkt påstå att nån av oss är fotogeniques. Antingen får vi alvöron eller blundar med ena ögat eller bara blir allmänt dåliga (förlåt Marlene!).

Hungrig!

Oh oh! Jag ljög och sa att jag skulle gå och lägga mig när jag hade tänkt vara vaken liiiiten till. Nu känner jag hur magen börjar ropa efter mat, så nu är det dags att sova på riktigt!!!

Jag har ett alvöra

Jag förstår inte varför jag är sjukt trött på förmiddagarna på alla föreläsningar (och lovar att lägga mig tidigt eftersom att jag runt kl.19 håller på att stupa), men sen sjukt pigg sent på kvällen/mitt i natten...? Jaja..

Imorrn och på onsdag är jag ledig, skööönt! Dagarna ska jag spendera med att plugga så mycket det går.
Imorrn ska jag utöver plugget även;

- Hämta mina skor hos skomakaren kl.10
- Gymma kl.12 + boka in ny gymintroduktion och fixa ett nytt program
- Ringa några viktiga samtal
- Göra ett nytt försök till att beställa från H&M.

Här är ett par bilder från helgens nöje

Jag och Em på Friday's


Marlene och jag(checka in mitt alvöra)

Nu ska jag börja funta på refrängen i sängen (najs rim)...Pussipuss!


Första året avklarat..

Idag fyller förresten mitt yngsta syskon, Johannes, 1 år!! Grattis min älskade billebopp!


Världens sötaste!!!


Viktig information!

Just nu är vissa funktioner såsom logga in, min sida, kassan m.m. stängda p.g.a. tekniskt underhåll.

Du kan fortsätta surfa i shoppen, lägga varor i shoppingbagen och i önskelistan samt besöka övriga clubsidor!

Vi ber om överseende med detta.

Samtliga funktioner beräknas vara öppna cirka 23.50.


H&M Kundservice

Såhär står det på H&Ms hemsida. Blir såå irriterad. För ett par veckor sen så hade jag valt massa grejer jag skulle köpa, och sen när jag skulle gå "till kassan" så stod det att det var ett tekniskt fel och allt försvann! Skitkorv! Och nu står det såhär.. Snacka om att man blir PISSED!!!