En riktig rysare..

Idag spelade tjejerna (Bele Barkarby) semifinal mot Bo FF. Fyfasen vilken läskig match det var!!! Hela matchen gick utan ett mål, så matchen fick avgöras på straffar..BELE VANN!!!!!! Det betyder alltså att det blir final på Ullevi kl.17 mot ett lag från USA, läskigt värre! Håll tummarnaaaa håååååååååååååårt!!! ;)

Nu ska jag packa ihop alla mina kläder som ligger huller om buller i min resväska..Strax ska vi äta lite mat och ladda inför finalen. Efteråt bär det av mot malmö där vi ska träffa lite släktingar..

2-0 och Semifinal

Yes!!! Tjejerna vann en till match!! Danni gjorde första målet =) Älskade lillasyster<3 Så imorrn kl.11 blir det semifinal! (och förhoppningsvis final kl.17). Efter matchen var vi och åt på donken.. Haha, snabbmat varje dag den här veckan nästan, men men, har man semester så har man.

Nu ska vi dricka lite te och spela nåt spel, mysigt!

4-0 och kvartsfinal!!!

Kom precis hem från ännu en fotbollsmatch som dom vann!!! =) Det var en spännande match, men dom var verkligen värdiga vinnare, för det var ett riktigt bra motståndarlag trots skrällen på 4-0. Danni gjorde de 2 första målen! Ikväll kl.19.45 blir det kvartsfinal, läbbigt värre!!!!!!!!!!


Ikväll efter matchen ska alla (föräldrar, syskon och tjejerna) äta middag tillsammans nånstans..


Inget Liseberg...

...pga spöregnet!! Vi kom enda till Lisebergs parkering men vände hem nästan direkt.. Det får bli en annan gång helt enkelt. Istället åkte vi till Kungsmässan här i Kungsbacka och kollade runt lite. Jag köpte en mascara, haha. Jag som hade tänkt att shoppa. Pappa, däremot, gick lös inne på SIBA och köpte en filmkamera och en digitalkamera!

Nu ska vi beställa pizza! Fy fasen vad gott!!!!! Mitt leverne är inte bra för min redan så sladdriga och cellulitiga kropp..



3-0 och Liseberg

Har vart och kollat på match..3-0 blev det idag! Danni gjorde 2=) Vilka tjejer!! Inte en enda boll har dom släppt in i mål! Nu ska jag iväg och fixa mig lite..

..LISEBERG står härnäst på listan!!!

Janniceeeeeeeeeeee

Nu har jag minsann kommit igång med bloggandet igen vá!? ;)
Jannice den lilla bajskorven är i Grekland nu och njuter för fullt av solen...som är på semester här i Sverige!!

Dåligt..

..med bilder! Jag vet..jag har kameran med mig här i götet, men ingen sladd så jag kan föra över bilder till datorn. Fast precis nu viskade en fågel i mitt öra att det kanske funkar med nån annan sladd, hmm..ska kolla upp det där imorrn! ;) Hur som helst, om det inte funkar så lägger jag in nya bilder när jag kommer hem på söndag.. Men fanken vilka roliga bilder ni ska få se då!! Najsbajs alltså!

Nu ska jag överlämna datorn till min lillebror här brevid mig som sitter och tjatar om att han har så tråkigt..

Hörs imorrn, alla glada korvar!! Pussilussi och kramilami!

Gåta; Vad väger en korv?

Här kommer en riktig kluring att bita i;
EN KORV VÄGER LIKA MYCKET SOM 1KILO + ½KORV. HUR MYCKET VÄGER 1KORV?

Kom med en massa gissningar nu så svarar jag när jag fått några bra gissningar!!!


Magen i vädret och mojito

Nu sitter jag här i soffan, lagom mätt, med magen i vädret något större än innan, haha. Vi åt grillad kyckling med bearnaisesås och ris, en god sallad till det och drack cola light =) Såå gott var det!

Snart ska vi dricka hemmagjorda mojitos!!!! Smarrigt värre!

4-0 och "Most valuable player"

"Det här är äkta brassefotboll" - Som pappa brukar säga när tjejerna spelar riktigt bra.

Idag spelade Dannis lag, Bele Barkarby F95, sin 2:a match i Gothia-cup. Även idag vann de stort över motståndarlaget - 4-0!!! Danni gjorde 2 mål! Räknar med en vinst i år igen. Förra året vann hennes lag hela Gothia och Danni blev vald till bästa spelare! Bästa tjej i hennes åldersklass alltså.. Tyvärr missade jag allt eftersom att jag var i Australien då =(


Danni "in action" under Örebro-cupen


Utsedd till "most valuable player class G12" - Gothia 2007

Fasen vad stolt storasyster jag är!!! =)

Nu ska jag sminka mig lite så ska jag och Matilda åka in till göteborg och kolla lite kläder!


"Mm, här luktar det bak"

När vi var på väg från Ullevi så fick jag en rolig sak berättad för mig.. Det hände häromdagen när Edvin, Matilda och Sofie var i mataffären och gick förbi brödavdelningen då de kände lukten av nybakat bröd. Matilda blev väldigt till sig av den härliga lukten och kläckte ur sig;

Mmm, här luktar det bak!

Haha, ja, det kan ju inte alltid bli rätt varje gång..hahaha!
Nu tänkte jag gå och lägga mig, för imorrn blir det en ny "Gothia-dag"..

Good night, sleep tight!
Puss och kram, skumbanan!

Gifte sig inför 52000 personer

Var på Gothia-invigningen tidigare ikväll på Ullevi. Det var en riktigt häftig show med både fyrverier, show, publikvågor och ETT BRÖLLOPP!!  Det var så himla vackert och jag satt där med ögonen helt dimmiga av tårar. Fatta att gifta sig inför en sån otroligt stor publik, 52000 personer!!! Vilket otroligt minne man skulle ha att berätta för sina barnbarn sen!!!


Muffinbak! (heter det så!?)

Jag och Matilda ska alldeles strax ta ut en massa chokladmuffins från ugnen, mmmm =)
Fast jag är jävligt mätt redan om jag ska vara ärlig..åt flera mackor och massa smet alldeles nyss, haha. Kunde ju inte hålla mig! ;)

Håll tummarna för att våra muffins blir goda nu!


Gothia

Nu har jag precis kollat på Dannis första match, som dom självfallet vann! 5-0! Det ryktas om att motståndarlaget gjorde ett självmål (?) men det såg jag inte, så jag vet inte om det stämmer. Men hur som helst så var det ju inte direkt en svår match som du kanske förstår ;)

Kom till våra vänner, som bor i kungsbacka utanför göteborg, igår kväll. Hos dom ska vi (pappa, Gabbi, jag, André och William) bo tills cupen är slut (förhoppningsvis på fredag då finalen är!). Mamma, Ola och småttingarna bor hos mammas kompis i landvetter.

Vet inte vad vi ska hitta på resten av dagen, men alla är halvsega, så det kanske blir lite vila en stund..? Ikväll vill vi gå på Gothia-invigningen på Ullevi, men biljetterna verkar, tråkigt nog, vara slut =( 
We'll see, we'll see...



Shopping

Hellulu! =)
Vilket fint väder det blev idag, pappa sa att det skulle va skit hela helgen, men fasen vad fel han hade!! Vädret är ju perfekt!

Kom precis hem från vällingby där jag var med Marlene.
Köpte lite nödvändigheter;
- 1 par jeans
- 2 t-shirts
- P-piller
- Laktostabletter
- Ansiktskräm
- Duschcreme
Behövde köpa en dataväska också, men hittade ingen i bra prisklass..Dessutom ville jag köpa lite mer kläder, men det får väl bli om nån vecka eller nåt. Ska ju till göteborg imorrn och vara borta i 1 vecka. Min lillasyster ska spela Gothia!

Nu ska jag och Martin gå och äta nåt (trots att jag redan ätit på mitt favvoplace - donken!) ;) sen lägga oss ute på studsmattan och bara få lite sol i fejjan och mysa =)

Jag kom in!!!

Juste, glömde tala om att jag kom in på sjuksköterske-linjen! Visserligen i Eskilstuna, men det är lungan, tänker pendla till en början i alla fall. Får se hur det går..

Trodde att jag skulle komma in i Karlstad (där mamma bor), men där kom jag in på 28 reserv.. Jag kan stå kvar på den reservplatsen men ändå tacka ja till E-tuna, men frågan är om jag vill flytta till Karlstad om det faktiskt visar sig att jag skulle komma in senare..? Jag har ju hela mitt liv här. Var helt inställd på att flytta dit till hösten, men nu när det faktiskt kanske blir så, vet jag inte om jag vill..

Jaja, jag ska fundera lite..måste svara senast 28/7.


Ett steg närmre till att bli barnmorska?


Födelsedagskalas

Lördag! Wonderful=) Idag har jag inget speciellt planerat förutom att jag ska träffa Marlene en stund. Sen ska kanske Martin och jag hitta på nåt ikväll, och så ska jag hämta mina presenter hos min faster!! MÅSTE!!!

Tänkte lägga in lite bilder från min och Jannices födelsedag. Visst, det är 1 vecka sen, men skit samma=) Bilderna är från Jannices kamera eftersom att min såklart dog efter en liten stund bara..

På morgonen blev jag uppvaktad av familjen redan innan kl.6 eftersom att jag skulle iväg och jobba. Fick då det som jag hade önskat mig så länge...EN LAPTOP!!!!
Fick jättefina och bra presenter av alla!!! Tack tack tack!


Iris, Lollo, Lisen


Marlene, Erik, Emelie


Jag och Jannice


Emelie och jag


Knutte


Malin och Minna


Jag och Jannice fotade varandra samtidigt..


Jannice, jag, Lollo, Em på studsmattan


Jag hade lite svårt att behålla bh:n och linnet på


Ewa och Sigge

Det blev ett långt inlägg nu, men med massa bilder i alla fall=)
Pusselipuss


Röd fejja+röda läppar=Clown?

En kombination mellan brända och otroligt torra läppar har gjort mina läppar "rött-läppstifts-röda"..dessutom har jag bränt mig lite i fejjan så man kan ana en jäkligt sexig, röd ton, haha. Jag ser ut som en clown! Vet inte varför just en clown, men det gör jag. Eller en gris kanske..eller jag vet inte..nåt som är rött i alla fall...en tomat?


Underbar dag

Har varit utei solen hela dagen och bara degat, så jäkla skönt!!! Har fått lite mer färg på kroppen i alla fall. Konstigt nog så kan jag inte alls bli lika brun här hemma som utomlands!? Eller det kanske jag kan..kanske bara det att man aldrig har samma tålamod till att ligga och pressa här hemma,eller? Ja herregud vilket problem vá!? ;) Fjompo!

Det blev inget fix med ögonbryn och hår, jag har inte ens ringt, haha. Jaja..ingen panik.

Nu ska jag äta nåt, det tar verkligen på krafterna att sega en hel dag! ;)


Idag

Sitter vid min fina laptop (Yes, du läste rätt, fick den när jag fyllde år. Ska berätta om fölsisen i ett inlägg lite senare och lägga in en massa bilder) och har precis ätit frulle. Åt inte så mycket så jag lär väl äta mer om ett tag igen..

Ska gå ut och lägga mig på studsmattan och sola om ett litet tag. Sen ska jag ringa min faster och hoppas på att hon har tid att fixa mina ögonbryn och klippa mitt hår. Det var alldeles för längesen nu. Ska dessutom hämta mina oöppnade (!!!)presenter som ligger kvar där från helgen).

Ja, jag mådde så jävla dåligt i helgen av anledningar jag inte vill ta upp här (ni som vet, vet) så jag glömde helt enkelt bort (hur man nu kan göra det) att öppna mina presenter jag fick från släktingarna. Vet att det verkar otroligt otacksamt, men det är verkligen långt ifrån vad jag faktiskt är. Kändes bara lite tungt helt enkelt..


Jag och Jannice på vår födelsedag 4 juli =)


"Värsta vråkålen!"

Jannice, Knutte och jag satt hemma hos mig för några dagar sen och diskuterade vad vi ska göra den veckan vi alla är lediga samtidigt.. Vi diskuterade allt ifrån att åka en sista minuten resa till nåt partyställe, åka på en weekend nånstans, campa nånstans i Sverige, till...

Knutte - Vet ni vad man kan göra!? Det finns ett bilföretag.. man får hyra värsta vråkålen gratis av dom om man kör den dit dom vill..

Jag antar att hon menade vrålåk, hahaha! Så söt! Det var faktiskt hon som fick mig att börja blogga igen, jag bara väntade på att ha nåt att lägga till i "Roliga Konversationer"-kategorin ;)
Här har vi lilla vråkålen


Vad har hänt på sistone då?

Jag ska ta det riktigt, riktigt kort nu, eftersom att det inte är det roligast som finns att läsa "previously"-inlägg.

* Jag har jobbat en del
* Jag har vart hos mamma och Martin har fått träffa henne (och hela faderuttan på den sidan) för första gången!
* Jag har fyllt 20! Och Jannice har fyllt 21 förstås =) (vi fyller år på samma dag) Wohooo!!

Jaa, det är väl ungefär vad som har hänt den senaste månaden, hahaha! Fyfan vad tragiskt egentligen! Inte mycket direkt.. Men som jag sa så var det en riiiiktigt riktigt kortfattad uppdatering ;)


Nu bär det av igen!

Hej min kära små vänner! Guuuud vad ni har saknat mig =) Har varit världssämst på uppdatering och varit lite intakt om man säger så, haha. Kom ur det sköna "bloggflowet" när jag kom hem från grekland och jag var så ledsen över att alla bilder som vi tog med min kamera bara försvann...och det vart ju ett tag sen om man säger så..över 1 månad sen för att vara exakt! Jaja..jag har i alla fall fått flera kommentarer av folk som frågat varför jag inte bloggar längre, och i ärlighetens namn har jag ju faktiskt ingen bra anledning till det.

Så nu, mina trogna läsare, bär det av igen! ;)