Träffat tomten!

Har haft en jättemysig julafton med min familj! (Stackars Ola bara som jobbade hela dagen och bara fick komma hem mellan 15 och 19..) Vi har spelat spel, ätit massa god mat och julgodis, träffat tomten och myst! Har fått massa fina och bra julklappar;

* Resväska
* Presentkort
* Mamma Mia-filmen
* Parfym
* Sällskapsspel
* Mjukisbyxor
* Adidaströja
* Träningsbyxor
* Bok
* Rengöringskräm, insmörjningskräm

Är jätteglad för allt =)
Imorgon bitti ska mamma och jag ut på en prommis, så nu är det bedtajm!






Lägger upp fler bilder imorrn!
Pusselipuss!!

Jul!

God Jul allihopa! Har ätit en låång frukost med familjen, utom Ola (och pappa och Gabbi förstås) som var tvungen att rycka ut i natt, stackarn, det var en jättebrand här i Karlstad i natt som dom inte fick pli på förrän sent imorse! Gav mina syskon en varsin liten julklapp. Nu ska jag duscha och fixa mig och sen mysa med familjen resten av dagen!

Hoppas ni får en jättemysig dag med önskade julisar och mys med nära och kära! Synd bara att det inte verkar bli nån snö...Jannice som är i Chamonix och åker skidor har nog så det räcker och blir över i alla fall!

Puss och kram, skumbanan!!! <3

(Skulle laddat upp en julgran här, men det gick inte av nån skum anledning...)

"Han ser ut som en...mopp!"

Kom att tänka på min pappa..
André berättade här om dagen att pappa, för några veckor sen, låg i sängen och pratade med Gabbi på kvällen innan dom skulle sova och klagar över att Andrés hår var så långt.

- Han är så smal..han har så mycket och tjockt hår...han ser ut som en....MOPP!

Hahahaha!! Han vet inte att André hörde honom, men kanske var det den kommentaren som gav resultat? Som gjorde att André ville snagga huvudet!? ;)


Före-Efter

Hittade min kamera! Mamma hade lagt den i en låda, haha, virrpannan själv! ;) Äpplet faller inte långt från trädet, haha...
Här kommer i alla fall några bilder från när André blev snaggad!

Enjoy!







Då var det klart! Det där var bilder från hela processen, haha!

Har snaggat Andrés huvud!

André och Danni kom hit till Karlstad igår kväll.
Idag har vi inte gjort nåt speciellt..Har spenderat den senaste stunden med att snagga Andrés huvud. Ni som har träffat honom vet att han i vanliga fall har värsta kalufsen! Resultatet blev skitsnyggt! Han passar otroligt bra i sin nya "frisyr" och ser mycket äldre ut!
Har tagit en massa bilder, men såklart så är nån (läs:mamma) så virrig och har förlagt den. Jag lägger in före och efter-bilder när jag hittar den igen!


Har nästan inga bilder på André, men här är en från i somras (han står i mitten)


Nollställt

Kom hem från stan för typ 1 timma sen. Jag och mamma åkte in till stan till 10. Vi köpte klänning till henne..hon ska på bröllopp! Åh, jag vill också! Har aldrig vart på ett bröllopp.. Kan ingen gifta sig? ;)
Mamma åkte hem vid 12 och då kom Sarah in. Nu är alla julklappar färdighandlade. Ska bara beställa Williams. Såå skönt! Har aldrig varit klar så tidigt. Köpte julklappar till Ola, pappa, Gabbi, Albin och Johannes. Köpte också en varsin julklapp till mina syskon som dom ska få på julaftonsmorgonen =)
Sen köpte jag en tröja och ett armband till mig själv, haha. Nu är mitt konto nollställt. Bokstavligt! Tur att man får pengar den 25e ;)


Tomten! Jag önskar mig..

Är lite halvstressad, ska iväg på ett spinningpass. Välbehövt eftersom jag tryckt i mig några lussebullar och lite choklad..

Idag när jag väntade på bussen gick jag in på Akademibokhandeln och såg nåt som jag veeeerkligen vill ha..Rappa Kalja!! Mitt favoritspel i miniformat! I reseformat alltså. Kostar bara 99kr! =) Hur perfekt får det bli!? Tjatar alltid på mina kompisar att ta med det när vi har spelkvällar men det är aldrig nån som gör det, därför vore det ju perfa med ett spel i litet format, men precis samma innehåll!?

Sen önskar jag mig massa mer, så det är lugnt om nån annan hinner före med denna briljanta idé, jag har flera saker på önskelistan! ;)

Presentkort i nån klädbutik är verkligen också nåt jag önskar mig, helst H&M. Köper typ allt därifrån nu för tiden, billigt och bra!

Så nu vet ni...presentkort och sällskapsspel. INTE massa läskiga, oväntade surprises, o INGA kläder om jag inte önskat mig ett specifikt plagg, sånt gillar jag inte, haha!

Men gud, snacka om att tänka på sig själv..."JAAAAAG vill ha det och det..." Sorryborry ;)

Nu måste jag byta om till spinningen! Pusselipuss


Knäpp statistik!?

Folk läser min blogg mer när jag INTE skriver nåt på flera dagar! Varför läser ingen när jag skriver!? Jag kanske ska sluta blogga? Då lär jag bli nya Blondinbella!!
KulJul! Eller som jag brukar göra om den..KukKuk! Låter inte direkt fint, haha.

Birka Paradise!

Pappa ringde nyss och sa att min kusin ska bjuda hela släkten (?) på en Birka Paradise-kryssning 3-4 januari för att fira hennes man som fyller 40 år! Jäkligt bra idé! Kul som fasen kommer det bli! Och så kan man sooooola!!! =)



Kan bli superkul! =)

Hälften kvar..

Tjenis penis!
Jag är ju hyperbloggaren själv! Haha, nämen det har inte hänt nåt kul i mitt liv på sistone och det är inte nå kul att läsa "hej, idag har jag vart i skolan och sen tränade jag..osvosv", kuljul! Nämen jag kommer fortsätta i vanlig takt, har bara varit lite intakt...hmm. Flummigt värre.. 

Har köpt en del julklappar, har 7-8 stycken kvar. Och jag har köpt ungefär lika många. Yes, jag har en stor familj!
5 syskon
2 föräldrar
2 bonusföräldrar
1 pojkvän
1 mormor
1 gudson
=
12 personer. Till dessa 12 tillkommer 2 barndomsvänner! Har förstås väldigt många fler personer jag skulle vilja köpa till, men min budget tillåter inte det, tyvärr, har räknat ut att om jag håller min planering har jag ungefär 50 kr kvar på kontot! Snacka knapert! Haha! Men man får väl lite studiebidrag den 25e också? Isåfall är det nemas problemas!! ;)

Ojoj..det blev en utförlig lista! Jaja..

Skrattar så jag gråter!!!

HAHAHAHAHHA!!! Vet inte hur många gånger jag har kollat på det här klippet nu, och det blir bara roligare och roligare för varje gång. Jag verkligen skrattar så jag gråter när jag tittar på det, och det har jag verkligen längtat efter att göra precis som jag skrev i inlägget här om dagen!! Gud så roligt!!! Till och med min mamma skrattade så hon grät!

Det är ett videoinlägg som Amir (gaybloggen.com) har spelat in..Vill verkligen spara det här klippet och ta fram när jag är ledsen och på dåligt humör, helt ärligt alltså! Så roligt!

-Du gillar inte fötter vá!? (slänger fram foten i ansiktet på kompisen)
-Asså snälla, fett grouse..
(Foten fram igen..)
-Nämen SLUTA DÅÅÅÅÅ!!!
-Kooom!
-Asså Amir, allvarligt..
-Jag kan ju inte ta bort min fot. (Anfaller med foten igen och lägger till ett passande ljud..)

Det låter nog inte alls kul. Men snälla, TITTA PÅ KLIPPET!!! Haha! Om du har samma humor som jag vill jag lova att du får dig ett riktigt gott skratt!!!

HAHAHAHAHA!!!

Satisfied?

JANNICE!! Jag uppdaterar MYYYYCKET bättre än vad du gör i alla fall! Visst, det händer att jag inte skriver på några dagar men nu var det bara 2 dagar sen jag skrev sist faktiskt men ditt uppehåll var på en vecka, EN VECKA!!!..Ojojojdå ;) Maj gadd alltså!!! Shit majbritt!!! ;) Gu va kul va roligt (glöm inte skånskan)!!!

Ja, nog om det, haha. Idag var jag och gymmade på eftermiddagen! Blev påmind om varför jag alltid vill träna på förmiddagen (när de flesta är på jobb och i skolor). Idag stod jag och väntade på varje maskin i flera minuter, ALLA var upptagna just när jag ville ha dom. Och det var bara massa spännisar i alla åldrar, haha! Ja, vissa ser verkligen fjompiga ut...


Ojoj, det här var verkligen en spännis!


...

Häromdagen köpte jag en Loréal brun-utan-sol, eller det är inte en brun utan sol, utan en sån som successivt bygger upp färgen. Har använt den 2 ggr nu och faktiskt ser jag redan lite skillnad!! Köpte också en sån där ACO sunkissed ansiktskräm (också en sån som successivt bygger upp färg) för ansiktet, men den verkar inte bidra med nån färg alls..får väl vänta några dagar och se.

Gick inte upp tidigt och pluggade imorse, utan vaknade lagom så jag hann fixa mig och äta frukost innan spinningen som var kl.12.

Ska plugga hela kvällen med nååågra små avbrott här och var ;) Haha! Bla för att hämta Sarah på stationen kl.18.40, kolla Unga mödrar (och kanske nåt annat) på tv och äta.

Vill att nåt kul ska hända..

Vill skratta så jag gråter!!!


Härlig bild från när tjejerna var och hälsade på mig i Karlstad. Emelie skrattar så hon gråter(jag håller bort hennes hand) och jag och Jannice är också superglada! =) Saknar er!

Jag firar alltid..

Halloj! Idag var det 1a advent och Em hade adventsfika hemma hos sig, ååå hade också velat mysa med alla!!! Själv har jag firat med att:
- äta choklad och lussisar (lussebullar),
- tittat på film,
- tränat och
- pluggat.
Bra kombi!
Chokladen och lussebullarna hade jag ätit trots att det inte hade varit 1a advent...Jag hittar alltid på nåt att fira! Inte alltid så bra alla gånger kanske..

Har pluggat ett tag nu och tänkte lägga mig och läsa lite till nu. Imorrn ska jag försöka gå upp tidigt och plugga innan jag ska spinna kl.12!

1a advent!

Good night, sleep tight. Pusselipuss!