Fanfanfanfanfanfan!!!!!!

Usch..jag är helt jävla hopplös, det här går inte! Igår kändes det så skönt. Jag läste igenom allt, kände igen allt. Idag har det gått så sjukt dåligt..Ju mer jag läser desto mer inser jag hur lite jag faktiskt kan. Det här pluggandet är nåt som bryter ner mig, JAG SUGER! Jag klarar fan inte av nånting. Är så trött, besviken och ledsen på mig själv. Jag har sån otrolig jävla mega-ångest nu. Det är 4 dagar kvar till tentan, men nästan 2 dagar går helt bort till examinationen på tisdag. Så jag har imorgon söndag (som jag måste utnyttja dygnets alla timmar till), och onsdag. Lite på tisdag också.

I'm fucking screwed. Skjut mig!


Albins guldlockar

Har vart vaken ett tag nu, och ska strax sätta mig och plugga, kanske ute i solen? Eller kanske inte, jag lär väl bara somna pga värmen och lugnet.. Borde passa på egentligen..

Albin, min lillebror är och klipper av sig sina vackra guldlockar nu, vi (mamma och hans pappa och jag) tyckte det var dags att han klipper av det nu. Jag sitter här och väntar med spänning, ska bli så spännande att se. Han kommer bli sååå söt, min lilla älskling!
Jag återkommer och visar resultatet sen!


Här är en bild på Albin när han döptes för några helger sen...långhårig! ;)

Fan vad ful!!!

Kollade förresten igenom bilder från i julas, och fyfaaan vad ful jag kan göra mig!! Usch. Ser ut som en enögd alien!

     

Helt galet.. I och för sig är det väl ingen nyhet att jag jämt och ständigt gör en massa miner, men det är när minerna syns på kort som man verkligen inser faktum, haha!

Sova kanske?

Nu har jag suttit några timmar och pluggat, känns inte som om jag har fått in mycket, men förhoppningsvis kanske nåt gick in..? Har vart jädrans slappis idag med plugget måste jag erkänna, lite för många och långa pauser, men även lite väl ofta, men men, det är fredag. Får man skylla på det? Imorgon är det ju lördag..hmm..

Nä, fasen vad jag flummar. Ska försöka gå upp tidigt imorrn och plugga. Imorrn ska jag göra gamla tentor. Ingen träning blir det, och tyvärr går träningskortet ut på söndag ( Får cykla ute istället, och köra lite hemmaövningar kanske..jaja..

Godnaaaaaaaaatt!

Inte bitter

Nu har typ hälften av alla som pluggar sommarlov. Kul för er säger jag bara!!! .Jag är inte bitter.

Och jag har inte börjat plugga än!!! Fan, vad håller jag på med???


Shit..

..grattis-samtalet med Lollo och allt blogg-läsande tog visst längre tid än planerat..Men jag sätter igång med plugget nu!!

GRATTIS LOUISE 21år!!!

Idag fyller min älskade, älskade vän, och även barndomsvän, Louise 21 år!!!
Grattis på födelsedagen min älskling!!! <3
Hoppas du får en underbar dag!!!







Världens vackraste!!!

Motivation

Ledsen för kasst bloggande. Har inte så jäkla mycket motivation.. Hoppas jag återfår den lagom till hösten. Händer inte så mycket i mitt liv just nu, det enda jag får och måste göra är egentligen att plugga hela hela hela tiden! Jag har 3 dagar kvar i skolan nu, underbart! MEN de dagarna består av;
- Examination forskningsprocessen (opponent-respondentskap 45min)
- Patofysiologitenta 7,5hp
- Anatomi&Fysiologitenta 12hp

Har alltså inga fler föreläsningar, endast plugg inför dessa examinationer, men det är alldeles tillräckligt vill jag lova! De datumen som gäller är; 2 juni, 4 juni och 13 juni. SEN är det sommarlov!!!! =)

Kämpa på nu, Nathalie. Go go go!!!

Bjuder på en glad bild på mig och min Saribari från när hennes vän Shima var och hälsade på!


Glömde..

..tala om att tentan som jag fick tillbaka var godkänd, NAJS! =) Fanns inget högre betyg att få heller, så I'm satisfied ;)

Glad idag!=)

Idag är jag glad!! =) Dagen hittills har varit bra, mycket bra =) Jag vaknade 9 och ville bara dra kudden över huvudet och fortsätta sova, men sen ångrade jag mig i sista sekund och cyklade iväg till gymmet för ett grymt skönt men tungnt spinningpass! Tack Sar för att du vaknade och fick upp mig! ;) Har precis ätit lunch och duschat. Det som står på listan härnäst och vidare idag är;
- Smörja in kroppen och fixa håret
- Packa allt som behövs för dagen och kvällen (anteckningar, böcker, kläder, dricka)
- Cykla iväg till Sarahs syster Linda där vi ska sitta hela dagen och plugga inför vår slutexamination
- Titta på eurovision hos Lindas kompis och eventuellt utgång!

Nu har jag lite brådis. Skriver så fort jag har tid!
Puss och kram, skumbanan! (Börjar bli uttjatat med skumbananen nu, måste hitta på nåt nytt..)


Bjuder på en glad bild från förra helgen på mig, min älskade mammi och världens sötaste billebopp! <3


Förresten..

..föreläsningen vi hade idag var inget seminarium! Lucky me!! Var bara tvungen att säga det! ;)

Vilken lycka!

Idag vaknade jag sent, var i skolan mellan 13 och 15.30, åkte till lillebror Williams skola där det var öppet hus med sång och fika. Strax efter kl.19 cyklade jag till gymmet och körde ett skönt styrketräningspass, cyklade förstås tillbaka sen också ;) Så det blev i alla fall säkert 30-40 minuters cykling, bra bra!
Har lovat mig själv att alltid cykla till gymmet, förutom vid regn och storm!

Imorrn har jag föreläsning kl.8.30-12.30, får även tillbaka min hemtenta då! Så nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok.

Alexandra, min kära vän, åkte till Grekland idag. Vilken lycka!
Här är hon, den snyggingen..med tummen upp och allt. Förstår varför! ;) Njut nu!!!


Sov gott!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en skönlitterär bok som jag ska ha redovisning på nästa vecka, herregud alltså.. Den är rätt bra faktiskt. Tyvärr var jag tvungen att välja den längsta boken, haha, över 250 sidor, vilket egentligen är lugnt, för tycker jag en bok är intressant så går det undan! Det dumma är bara att jag är mitt i min vill-gärna-sova-bort-dygnets-alla-timmar-pga-ångest-period vilket leder till att jag somnar efter 10 sidor hur pigg jag än är (för stunden). Jag läser 10 sidor, somnar i ett par timmar, läser kanske lite till, somnar..ja, så håller det på.

Imorrn har jag föreläsning (som verkar vara ett semiarium!?!?!? känner mig totalt lost eftersom vi får så otroligt dålig och otillräcklig information hela tiden) kl.13-16. Innan dess måste jag;
- Hinna läsa igenom en engelsk artikel på 10 sidor och lite frågor som hänger ihop med den.
- Ska även gå igenom min slutliga examinationsuppgift och skriva ner alla frågor jag kommer på så jag kan ta upp det med läraren imorrn.
- Träna

Sov gott!!!

Här är ett par bilder som togs i helgen;
Min vackar mamma och jag!



Godmorgon!

Vaknade för typ en halvtimme sen, har snoozat sen kl.9. Jag är inte klok! Hopplös jävel. Skulle gått upp tidigt och pluggat, men inte blev det nåt av det. Wellwell, ska i alla fall iväg på spinning med Saribari som börjar kl.12.

Frukost nu!


Jäkligt sexig bild på mig och Saribari på valborg


Ångest

Min ångest yttrar sig ordentligt nu..idag sov jag över 3 timmar efter skolan! Vill bara sova, sova och sova bort verkligheten. Ibland blir allt så påtagligt. Allt känns så jävla tungt just nu.
Har tusen böcker inom omvårdnaden att läsa, massa redovisningar och seminarium, patofysiologin, anatomin och tusen andra otroligt ångestladdade saker som tar upp min hjärnkapacitet. Och allt detta ska göras innan 4 juni!!! Fyfan, jag orkar inte..hur ska jag klara det? Man ska ALDRIG SKJUTA UPP NÅT!!! Fattar inte att jag aldrig lär mig. Det är lätt att vara efterklok i alla fall..

Kan inte åka till stockholm pga det här heller, får åka den 14 juni. Då är det över 6 veckor sen senast.. Jaja. Marlene kommer i alla fall hit, ska bli såå kul! Får hoppas på att Martin kommer också..tror inte det. Börjar tröttna på distansförhållande, det funkar inte i längden.

Här är en bild på mig och alla mina syskon och min mammi som vi tog i helgen!! Det var omöjligt att få alla att vilja vara med, se bara på Albin till höger och johannes i mitten, haha;) Kul minne i alla fall!


NU!

YES, lyckades precis lägga in bilderna på datorn!! =)

Ett jävla stort NO är att jag skulle ta en powernap och vaknar ett 2,5 timmar istället. Så jävla dumt!!! Nu lär jag inte kunna somna inatt..jag är så klantig. Blev ingen träning heller eftersom att jag missade passet =(

Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av värmen (som solen utelämnar)!!

What's wrong?

Vafan...det är nåt fel på min kamera! (eller kabeln som man använder för att föra öve bilderna till datorn..) F*cking skit!! Så fort man stoppar i sladden så slocknar kameran som om den vore urladdad, men det är det INTE. Gu va kul va roligt!!!(glöm inte skånskan)

Helgen har i alla fall varit super!! Synd att jag inte kan lägga in bilder bara. Jaja..Får försöka kirra det imorrn.

Har förresten ett skitseminarium imorrn också. Har inte läst på nåt alls. HUR DUM FÅR MAN BLI!? Jag har ju redan ångest inför sånt här, och sen läser jag inte ens på!!!

Ångesten är på väg uppåt, det är så mycket jag måste göra och så mycket som känns jobbigt just nu. Jag pallar inte trycket.

Valle

Kom på att jag inte skrivit nåt om valle (valborg)! Den firades i stockholm, hos Jannice, med massa av mina älsklingar. Sarah och Imbaye följde med till "my hometown" i några dagar också, jätteroligt!!!=) Vi fick en liten försmak på hur det kommer att bli att bo med varandra i 2 veckor i sommar ;) Valborg blev i alla fall jättetrevligt! Blev inte så många bilder tagna med min kamera, tyvärr.. Har inte ens lagt in dom på datorn än. Lägger in dom bilderna som finns lite senare!

Här är ett par från Jannices kamera (som tyvärr gick sönder under kvällen..);

Jag och Saribari


Jag (som täcks av en flaska), Jonna, Johanna, Carro


Jag trodde Knut slickade på min kind när hon i själva verket pussade mig. Därav min min! Haha!


Jannice och hennes pappi Svante

NU blir det städtajm här!!! Full rulle!




Kul att man alltid blir sjuk vid fel tillfällen

Riktigt längesen jag skrev nu! Men mina 5 dagliga besökare klamrar sig fast ändå, haha;)
Imorgon ska vi ha 70årskalas för mormor. Det blir vår familj, Sarah och Imbaye och sen några av mormors syskon med partners. Typ.

Jag skulle egentligen sjunga för mormor (hennes önskan är min lag) men jag har åkt på jordens rackabajsarförkylning. Inte det roligaste kanske! Så jag får se hur det blir med det helt enkelt.

På söndag ska mina småpluttisar Albin och Johannes döpas på tomten i det fina vädret (får vi hoppas). Då ska jag OCKSÅ sjunga egentligen, får verkligen hoppas att förkylningen släpper över en natt. Håll tummarna hårt!

Om några timmar kommer André och Danni hit, och jag måste hinna;
- Städa färdigt badrummet tills dess
- Städa rummet
- Plugga
(- Sola) - Står inom parentes eftersom att det absolut inte känns lika nödvändigt som punkterna innan...


Här får ni en väldigt sexig puss av mig! ;)