.

Nu tänkte jag gå ut och lägga mig i solen, om det inte är jätteblåsigt, ska känna efter lite först. Senare kanske jag ska träffa Marlene, gå och sola på solarieöarna (om det inte blir nån bränna ute), köpa presenter till alla som har fyllt år och sen träffa min Martin! =) Vi får se vad jag hinner med idag, annars tar jag det nån annan dag i veckan!


Världens duktigaste!

Nu äntligen är jag hemma i stockholm, har skrivit alla tentor nu, vet inte hur nån av dem gick än, men vill inte spekulera i det förrän jag får resultaten..

I helgen var det "Inofficiellt fotbolls-SM för flickor 14, flickor födda -95". Det höll till i karlstad faktiskt. Bra tajming! Alla distriktsmästare i landet (16 lag) bjöds in och fick spela. Så det var inte riktiga SM som jag trodde, men nära inpå =) Min otroligt duktiga lillasyster spelade såklart och hennes lag vann!!! Danni blev lagets bästa spelare också! Gud, hon är så sjukt duktig och jag är sååå stolt över henne!!! Hon är en gud på plan! Nu satsar hon på att komma med i stockholms stadslag, och är tydligen en av de 100 utvalda än så länge. Min älskade syster!! <3



LÄS ARTIKELN OCKSÅ!!!

Rolig blogg

Nu ska jag gå ner och äta frukost (???) och sen sätta igång med plugget!!! Jag kan inte vakna tidigare än 11 om jag inte måste upp till nåt speciellt eller har nån föreläsning, snoozar från 9 nästan varje dag. Tur att jag blir tvungen att vända på dygnet nästan så fort jag kommer hem, då blir det jobb!! 

Jag läste ingenting igår och nu börjar jag bli stressad igen, på lördag kl.9 skriver jag Anatomi&Fysiologi-tentan!! Jag stänger av datorn nu, för jag vet att jag varannan minut fastnar här igen för att jag bara "måste" kolla nåt, och det är lika tråkigt varenda jävla gång att fastna här!!

Sorryborry för min "roliga" blogg just nu...på lördag har jag sommarlov! Då kommer min älskling hit!!! Min pappa och Gabbi (pappas sambo) och mina syskon kommer också! JAA! =) Grymt bra tajming att min lillasyster har fotbollscup i karlstad just den helgen. Då behöver jag inte betala tågbiljett hem OCH jag får trevligt sällskap hem OCH jag kan få med mig alla mina kläder som jag ska ha i stockholm i sommar!! =)=)=)

Hörs senare! Wish me good luck with my pluggande! ;)

Powernap

Jag har sovit hur länge som helst inatt men har ändå vart jättetrött idag. Jag tänkte lägga mig och sova ungefär 1 timme nu.. Ibland är det underbart att sova bort verkligheten för en stund, sen är man fit for fight ett tag igen! ;)

Tentan..

..är gjord! Det gick inte så bra, som vanligt. Usch..nu pratar jag inte mer om den förrän resultatet kommer om några veckor, då ska jag ha lite raseriutbrott! ;) Punkt. Nu har jag "bara" en tenta kvar om exakt 1 vecka! SEN SOMMARLOV!!! Men det är ändå några saker som grämer mig...som ger mig ångest, mm jag vet, ovanligt..Måste se till att lösa dessa saker så fort som möjligt. Men det är så himla svårt, jag vet inte riktigt hur och vart jag ska börja på nystanet..

Fick ett intressant samtal av min kära vän Alexandra häromdagen. Hon gav mig lite ny smaskig info från, kan inte skriva mer här på bloggen eftersom jag vet att vissa personer som inte har med mig att göra läser min blogg ibland! Men jag kan säga så mycket som att det lät bra och spännande!

Skulle egentligen gått iväg och solat idag och sen äta middag och kolla matchen med Sarah och hennes systrar, men jag orkar verkligen inte idag. Är så nere, överkänslig och blödig idag. Börjar gråta för minsta lilla. Ska vara hemma med familjen istället och äta god mat och kolla matchen!

SVERIGEEEE!!


Återuppstå, dö, återuppstå?

Snart borde jag lägga mig.. Sarah kommer hit kl.10 imorrn för att vi ska plugga...hela dagen! Sen sover hon här och så åker vi tillsammans mot vår avrättning på torsdag morgon. Närå, det blir nog bra...nån gång i alla fall, HAHA!

(Sjunger)
Du, efter plugget, det fixar sig alltid.
Du, efter plugget, det löser sig nog.

Okejokej. Enough! ;)

Har inga nya bilder, så jag lägger in ett par gamla godingar (från valborg) på mig och Sarah. (Jag börjar förhoppningsvis leva någorlunda igen på torsdag! Sen dör jag ytterligare några dagar för att återuppstå, och inte dö igen på ett tag, den 13e!)

 

Bockar av

Känns sååå himla skönt att kunna bocka av saker som man har uppnått. Saker som man vet att man var tvungen att göra! På torsdag har jag patofysiologitentan, så imorrn blir det sista minuten-plugg. Jag är proffs på det, fråga om det är nåt du vill veta!! Haha!

- Examination forskningsprocessen (opponent-respondentskap 45min)
- Patofysiologitenta 7,5hp
- Anatomi&Fysiologitenta 12hp

Äsch, jag vet att jag har pluggat för lite som vanligt, och det är ju lika pantat att jag varje gång inser samma sak..att jag börjat plugga ALLDELES för sent och att det är sååå mycket mer att plugga in och såå mycket mer att lära än jag trott från början! Jaja, nu har jag faktiskt gått ett år, och man får hoppas att jag lärt av mina misstag och bär med mig det till hösten..

Det återstår att se helt enkelt. Det här kommer att följas upp! ;)

Klättrar uppåt...

Jag är så duktig! =) Jag klarade av opponent-respondentskapet idag galant! Lyckades till och med klämma in en del bra argument, det gick faktiskt riktigt bra!! Jag är stolt över mig själv, och det är nåt jag verkligen inte brukar säga om/till mig själv! För många är det verkligen inte så farligt att göra såna här saker, men för mig är det som att bestiga en liten bit av ett berg varje gång. Jag är inte på toppen än, men jag klättrar uppåt! Sakta men säkert..

Vi var 8 elever och två lärare som medverkade vid dagens examination. 4 elever turades om att vara aktiva, dvs 2 som opponerade på 2 personer som då skulle försvara (respondera) sitt arbete. Alla skulle såklart både opponera på ett arbete och försvara sitt eget. De andra 4 eleverna och lärarna fick komma med lite instickande kommentarer här och var. För mig var det absolut lättast att opponera eftersom att jag då visste vad jag skulle säga och kritisera. Det är värre att få kritik och frågor om varför man skrivit si och så, då måste man snabbt komma med ett bra argument vilket inte alltid är det enklaste..

Nu blev det ett väldigt långt (och tråkigt) inlägg om det här, men jag var bara tvungen att få ur mig det här och skriva om det, för min egen skull!


"Seminarium" imorgon

Imorrn är det sista ordinarie grejen innan terminens slut! MEN sen har jag ju två tentor också... Imorgon är det som sagt opponent-respondentskap på 45 minuter för vardera redovisningspar, ett stort "seminarium" alltså, sen ska vi även kunna svara på 2 frågor var. Fyfan, jag dööör! Nu har jag inte ens lärt mig frågorna, inte ens tittat på dom!! Vad håller jag på med!??!? Jag hatar seminarium och redovsningar, skulle gärna "vara sjuk". Trots att jag har pluggat på det vi ska ha seminarium och redovisningar på så får jag alltid tunghäfta, jag tappar allt jag kan, och bara försöker formulera nån mening i min mun, det går inte! Usch..längtar tills det är över.

Måste väl sätta mig och plugga på frågorna nu...Wish me good luck!

Ursäkta mitt jävla gnäll, men det känns såå tungt just nu.