Bröd=Blad?

Min lillebror William 8 år satt och läste och övade på sin läsläxa högt för nån timme sen. Lillebror Albin 2½ år satt och lyssnade men blev rastlös väldigt fort eftersom att det inte direkt går undan när en 8åring läser ;)
Efter en stund började Albin pilla i Williams bok och försökte bläddra:

Albin: ..men kan du inte läsa på andra brödet?
William(suckandes): Jag tror han menar andra "bladet"...


Mina små älsklingar! Albin och William


Snälla,kom med nåt positivt!

Inget går min väg just nu. Inget jag ger mig på är på min sida. Har verkligen märkt att om nåt går dåligt så fortsätter allt gå åt helvete tills vinden av nån anledning vänder. Då brukar det mesta att traggla sig igenom. Det här med dålig karma stämmer verkligen...

Snälla, kan ingen komma med nåt positivt besked eller få mig på lite andra tankar och göra mig glad?

Måste försöka ändra på min inställning, är bara så jävla neggo till allt just nu...


Tro det eller ej, men jag KAN faktiskt vara glad också!!! ;)


FUCKING JÄVLA SKIT!

FuckFuckFuck! Jag körde på Anatomi-tentan. Jag visste att jag skulle göra det, men det är ändå ett sånt jävla hårt slag rakt i ansiktet. Jag fick 53,5 och godkänt vad 60. Fyfan hur fan kunde jag vara så få jävla poäng ifrån?!?!?!? Jag var säker på att jag skulle få MAX 25-30poäng, och sen får jag nästan 30poäng mer än det. Det känns så jäääävla pissigt!! Hade mått sååå mycket bättre nu om jag hade fått 25poäng. Nu känns det bara för jävligt.

Hemtentan som MÅSTE göras NU känns ju mycket lättare att göra nu också!!!

En rolig sak är i alla fall att jag får nästa anatomi-resultat typ på min födelsedag! GU VA KUL VA ROLIGT!!!!


Sommarjobb

Nu har jag gjort 1 av 4 delar av hemtentan. Det är fyra delar som ska vara ca 2 sidor vardera. Jag har segat en del faktiskt och borde egentligen varit klar med minst en del till vid det här laget..menmen. Det är ok. Jag har ju några timmar kvar idag..

Pratade med en kompis chef idag. Ska träffa honom nästa onsdag och diskutera ett jobb inför sommaren! Yes! Känns så skönt att ha ett jobb i sommar! De flesta företag vill ju ha någon som kan jobba hela juni, juli och augusti, alltså 3 hela månader. Jag kan jobba lite mer än 1 månad, så det känns sjukt bra att det ändå ser ut att fixa sig med jobb!! Jag ska alltså stå i en kiosk på en golfbana. Känner mig positiv inför att ha (förhoppningsvis) större yta att röra mig på än ca 1kvm. *Host* KafKaf...  ;)

Årets skämt

...guess what, det blev inget plugg idag HELLER! Jaja, det är helg. Har måndag, tisdag och onsdag på mig att skriva, hoppas det räcker. Det måste räcka helt enkelt.

Nu ska jag gå ner till mamma med svansen mellan benen och avslöja att jag inte skrivit en rad på tentan ÄN, trots att jag sagt att jag ska "börja" hela dagen.

Tänker skita i ångesten och titta på Patrik 1,5 med mamma och glufsa i mig nåt gott. Det är jag värd. HAHAHA! Det där var nog årets skämt!


Mitt hår!

Håret som jag skrev om för ett par inlägg sen har jag förresten gjort om. Haha. Men för att göra en lång historia kort..

Jag ringde frisören och sa att jag inte såg nån skillnad på håret. Hon blev väldigt förnärmad, skällde på mig och var riktigt elak, eftersom att jag hade varit "så himla nöjd när jag gick därifrån". Visst, det trodde jag att jag var, men sen insåg jag att det bara var frisyren som var snygg, hårfärgen var precis densamma som när jag kom dit. När jag kom tillbaka och hon började med håret så började vi bråka, ORDENTLIGT! Det enda vi inte gjorde var att höja rösterna, men det var en otroligt infekterad stämning. Tur att jag hade håret i hela ansiktet, för annars hade hon sett mina tårfyllda ögon och halvt darrande läpp. Det var väldigt obehagligt att "sitta fast" i stolen de timmarna. Usch, det var hemskt. Jag är glad att jag tog med mig mamma. Jaja...håret blev snyggt i alla fall och NU syns det skillnad!!

Slutet gott, allting gott! ;)


Den här bilden togs på mormors 70-årsdag den 4/4, dvs före the transformation.


..och såhär ser det alltså ut nu, efter

Inte så jättebra bilder att avgöra på eftersom att den ena är tagen i dagsljus och den andra på kvällen. Men det SYNS i alla fall som tur är!!! ;)

Med amerikanskt uttal..

Nu har jag målat naglarna igen..Det gör jag varje gång jag känner mig stressad eller måste plugga. Det blir alla möjliga färger, haha. Den här gången blev det rosa! Tänk, för några månader sen hade jag aldrig målat naglarna mer än på lek! Genomskinligt nagellack använde jag såklart, men absolut inte färg! Nu vill jag jämt ha naglarna målade i nån färg. All thanks to Sarah, my lovely friend! ;)

Igår var jag med Sarah och hennes vän Shima. Eller Sar och Shime som jag brukar kalla dom. Ja, alla känner nog till vid det här laget att jag har smeknamn på allt och alla. Sar och Shime uttalas man med amerikanskt uttal! Haha! Vi hade en jättetrevlig och kul kväll med riktigt god middag och rolig utgång! Väldigt lyckad kväll helt enkelt =)

Här är några bilder från igår;


Jag och Sar


Shima och jag

Shima är förresten från Iran, precis som min pappi!

Klipp!

Skulle ha spinnat och solat imorse men fick en knäpp i huvudet. Jag var bara tvungen att klippa mig och göra slingor IDAG! Jag ringde runt lite och hittade ett ställe som bara ligger 5-10 minuters gångväg från mig. Jättefräscht ställe som jag inte ens lagt märke till tidigare trots att det ligger precis brevid videoaffären där jag brukar hyra film, haha;)

Jag är nöjd med håret hur som helst =) Jag klippte några centimeter och gjorde ljusa slingor i hela håret. Ingen större skillnad alls faktiskt, men en riktig uppfräschning! Kanske kunde haft blekningen i något längre, men jag är nöjd, som sagt =)

Har också ringt runt och letat på internet som en galning efter obligatorisk litteratur till hemtentan som vi ska skriva om 2 veckor.

Nu tjatar min brorsa på att jag ska skynda mig, vi har vart och hyrt film och köpt godis =)


Miss you!



Så himla härlig bild från nyår! Saknar er!!! (Och flera andra som inte är med på bilden också)

Härlig dag!

Gud vilket underbart väder det är idag! Jag började dagen med ett spinningpass, det var skitjobbigt men jätteskönt! Ett par timmar efter det knallade jag och mormor iväg till ett nyöppnat café och köpte en varsin baguette med kycklingröra på och satte oss i solen och njöt =)

Klockan är nu 18.30 och det är fortfarande strålande sol, helt underbart!!! Gud vad bra jag mår av solen och ljuset. Blir på så himla bra humör!

Bion igår var förresten bra! Många härliga skratt blev det. Trots att man gång på gång får bekräftat att så jävla många män är svin så var det en fin, rolig och härlig film.


Mavala

Nu har jag precis målat mina naglar i Mavalas färg Ankara. Det blev jättefint! Och jag behövde bara måla ett lager! Annars får jag alltid måla två gånger men det här var ju perfa!! ;) Kan verkligen rekommendera det!!!



Nu ska jag gå och koka ägg, hoppas inte vattnet redan kokat över!

Håll tummarna!

Nu har jag ägnat de senaste timmarna till att leta och söka jobb till sommaren. Har skickat in lite ansökningar till olika ställen, men måste skicka många fler! Men nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att jag får nåt!

Egentligen slutar jag inte förrän 16.45 idag men jag gick vid lunch. Var så sjukt trött! Kände att jag skelade när jag satt och hade basgruppsmöte.

Ikväll ska jag gå på bio med Sarah och Linda (Sarahs storasyster) och se Dumpa honom. Ska vara en feel good-film vad jag har förstått. Det kan behövas!


Jag och min korv Martin, honom dumpar jag inte! ;)
Fy vad dålig min kamera börjar bli =( Helt kornig bild. Kanske dags att införskaffa en ny efter nästan 3 år, haha!

Nu ska jag måla mina naglar i nån av de snygga färgerna jag köpte igår! =)