5 gånger!

Kom hem från ett Spin/Kombi-pass, har hunnit äta middag med mamma också som var lika nytränad (läs: svettig) som jag när vi satte oss vid bordet, haha. Blev träning 5 ggr den här veckan, well done!!
Nu ska jag ta en dusch och sen blir det plugg!!!


Lite duktig i alla fall

Pluggade till kl.3 igår (inatt), så jag fick ändå lite gjort, känner att det är väldans mycket kvar att lära sig, men jag ska fixa det här!!!

Jag vaknade 9.20 idag och gick på ett spinningpass som började 10. Efter det var jag och mamma på apoteket och köpte lite nödvändigheter..
Resten av dagen ska jag i stort sett bara plugga och mysa med folket här hemma!


Både på gott och ont

Har precis pratat med en gammal vän som drog ner mitt humör och fick mig att börja tänka på en massa jobbigt...

Idag har jag ätit en god frukost med underbart nybakt bröd, läst en massa bloggar, msnat och laddat ner lite musik. Inget vettigt alls. Drömde hemska mardrömmar inatt om mitt ex och dennes lilla lögnhals till flickvän och vaknade vid 12 men var fan ändå trött som en zombie.

Jag önskar att jag inte blev så otroligt påverkad och ledsen av småsaker. Det kan vara en liten kommentar som inte ens är menat som nåt personligt mot mig. Det räcker för att få mig att vara ledsen i en hel dag (eller mer). Jag är så otroligt känslig. Överkänslig rent ut sagt! Som Martin sa, det kan vara både på gott och ont, men jag tror att det mest är på ont..

Av det som är kvar av denna underbara dag ska jag bara plugga, äta tacos och kolla IDOL.

Ska göra mig en kopp te nu, få tankarna på annat och plugga.


Åh neeeeej! Hjälp!?

Fan..var för snabb på tangenterna och råkade klicka på nån knapp så att hela verktygsfältet (heter det så?) försvann! Där man skriver adressen alltså. Man måste hålla musen där för att kunna skriva nåt, såå irriterande!

Är det nån som vet hur man återställer det? Vore jättetacksam för hjälp!

Avklarat

Har precis ätit lite mellis, kom hem från skolan för en halvtimma sen. Hade seminarium idag, nojjar alltid inför såna saker, usch..men det gick superbra, var liksom "ingenting" =) Men nu är det avklarat! Alltid skönt att lägga saker bakom sig.

Nu ska jag iväg och gymma!


Ooops..

Ojdå..jag fick visst förhinder..måste kolla Bonde söker fru och (om det är nåt spännande) Efterlyst. Shit, vad håller jag på med?

Fastnade hårt med arslet i vagnen

Oops...arslet fastnade i vagnen tror jag..har inte fått mycket vettigt gjort..SÅ JÄVLA DÅLIIIIIGT!!! Skithög!
Jaja..ska försöka plugga lite nu, lovar inte mig själv nåt, då verkar det ändå inte bli nåt.
Jag ska försöka ge mig själv dåligt samvete så jag GÖÖÖR NÅNTING!!!!!!!

Nu ska jag hämta nåt gott och en kopp te!


Jag är ett sånt jäkla ljushuvud.. Det är nog därför jag inte behöver plugga..

Stress

Var på ett medel spinningpass kl.12. Efter det har jag gjort INGENTING!!! Fan fan fan..
Måste plugga, har hur mycket som helst att göra!! Tenta nästa fredag...kuljul!
Nej, nu ska jag få arslet ur vagnen och göra nåt vettigt med mitt liv!!


Rumpmassage!?

Tjenis Penis!
Har inte skrivit på flera dagar eftersom jag var hemma i stockholm tisdag-söndag förra veckan, och då blir det ju väldigt dåligt med bloggning som alla vet...

Hade det jättebra som vanligt! Har umgåtts med familj, vänner och pojkvän!

I fredags var jag på centralbadet med Em och Jannice där vi utnyttjade våra presentkort och fick massage i 30 minuter. Jätteskönt, MEN gubben knådade min rumpa!!! En rumpmassage!!! Och det fick minsann inte Emelie! Fan alltså, visste inte vad jag skulle säga eller göra, låg bara där stel som en pinne. Och sen tyckte jag att han masserade för högt upp mellan låren också.. Jaja, innan det obehagliga var det riktigt skönt i alla fall!! Efter det tog vi en en jättetrevlig och rolig fika på Wayne's, sen blev det Mosebacke (för Jannices skull ;)). En helt perfekt fredag!! =)

I söndags (23/11-08) var det min och Martins 1årsdag =) Vi "firade" det med restaurang och bio i lördags <3 Och som vanligt har jag ingen bild på oss att lägga in..jättetråkigt..

Idag gymmade jag på förmiddagen och sen har jag och Sarah suttit med seminariefrågorna några timmar. Ska göra lite tentor ikväll också..Imorrn ska vi se till att få alla gamla tentor gjorda!


Jag och Em på Wayne's


Em och Jannice


Em, jag, Jannice



Nu ska jag läsa lite bloggar, sen middag, plugg och Desperate!! =) 

Dags..

..att sova!
Har suttit uppe och skrivit klart seminariefrågorna..Började för nån timme sen, snyggt jobbat. Tur att jag inte ska upp med tuppen imorrn (idag)!

Helgen med tjejerna har varit jättebra! Den blev inte jättelång eftersom dom kom sent på fredagskvällen (jannice kom dagen innan) och åkte i förmiddags (söndag), men vi hann med mycket! Man ska ju sluta med flaggan i topp, som man brukar säga. Berättar imorrn vad vi gjorde och lägger in bilder.

Imorrn ska jag vara i skolan kl.11 och gå igenom lite frågor inför seminariet med basgruppen. Kl.13-17 har vi lab. Efter det ska jag hem plugga och göra en studieplanering. Jag och min korv ska nämligen få upp motivationen och peppa varandra mer ;)

Måste ligga i..

Kom hem för ett tag sen och har hunnit äta lunch och läst lite bloggar.
Nu måste jag nog lägga på ett kol, för innan Jannice kommer kl.18.40 ska jag hinna;
- Städa
- Slänga in tvätt i maskinen
- Byta sängkläder i mina (har två stycken i mitt rum) sängar
- Handla
- PLUGGA!!
Det blir ju inget plugg på hela helgen så jag måste ligga i..

Återkommer senare och bockar av listan, får se hur mycket jag prickar in! ;)


Försöker likna en zombie

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigare än tidigare i veckan i alla fall..Framsteg!

Här kommer lite bilder från min halloween-middag som jag hade när jag var hemma sist (2v sen)

Jag och Lollo <3


Läskiga Johanna


Mysig bild! Em, Jannice, jag


Jag försöker likna en zombie ;) och Sofia vampyr

Ett litet smakprov! Resten finns på fejjan (som vanligt)
Nu är jag skithungrig så nu ska jag hoppa bums i säng så jag slipper äta!!

Övergrepp

Kollade nyss på INSIDER som handlade om övergrepp mot djur. Hur fan kan man bli så himla sjuk???!? Mådde så dåligt när dom berättade om de stackars hästarna som fått sina könsorgan uppskurna och långa kvastskaft uppkörda där bak..Hur nån hade stått på en pall, knutit fast hästens ben och våldtagit den..

Usch, fyfan vad störda människor, finns inte ord...

SKRIV UNDER HÄR!!!


4,5 timmars sömn..

Somnade säkert inte förrän 2 inatt! Trots det så gick det rätt bra i skolan..gick till 12. Åkte hem efter det och åt lite mellis, sen var jag iväg o gymmade!
Ikväll blire "Bonde söker fru" och resten av kvällen plugg.

Imorrn kväll kommer Jannice!!! =) Och på fredag kommer Em, Knutte och Johanna. Vi har redan planerat helgen i minsta detalj nästan =P, haha! Ska bli så kul!!!

Efter föreläsningen imorrn ska Sarah och jag hem hit och svara på lite gamla tentor och lite inläsningsfrågor. Sen blire träning! Skivstång tror jag, beroende på när Jannice kommer..

Nu ska jag äta stuvade makaroner och falukorv, sååå gott!!!


Visa? No, mastercard!

Ska gå och lägga mig strax..Blir ensam i skolan imorrn igen, Sarisen är sjuk, den korven =( Haha,fy fasen alltså, vad har vi gett oss in på,Sarah?

Har i alla fall pluggat lite idag, men imorrn blir det mer. Imorrn ska jag börja svara på gamla tentor också..

Kom att tänka på en rolig sak som en kär liten vän (Johanna) sa när hon anlände till Australien och behövde visa sitt visum för att komma in i landet..

Man - Visa?
Johanna - ???
Man - Visa!
Johanna - Ahaa! No, but I have a mastercard!


HAHAHA! Så himla gulligt, verkligen Johanna i ett nötskal! =)


Jag och söta Johanna

Nu måste jag försöka somna FORT! (Lär ju gå bra..låg och sov 1,5 h på dagen) Får alltid panik när jag lägger mig för sent och ska upp tidigt...så nu måste jag skynda mig!!

Pusselipuss! Goodnight, sleep tight!


Snopp på ryggen!

Kolla in det här!!!
http://www.expressen.se/nyheter/1.1195542/babyn-foddes-med-snopp-pa-ryggen


Det är ett skämt vá!?

Idag var jag i skolan till 12. Somnade 1,5 timme när jag kom hem, INTE BRA! Nu lär jag inte kunna somna ikväll...Blev ingen träning idag heller, orkade inte helt enkelt.

Nu ska jag plugga ett litet tag och sen kolla på TV - SOS Familj och Desperate! =)

Dåligt

Ja, det blir ju dåligt med bloggning när jag är i stockholm eller när nån kommer hit.
I helgen var min lilla korv Martin här och André och Danni, fullt hus med andra ord!

Det har varit en superbra helg!
Vi spelade badminton, umgicks med Sarah och Imbaye, åt sushi, bowlade, kollade på film, spelade spel, badade jacuzzioch och myste=) Bara så himla jobbigt att säga "hejdå", blir jobbigare och jobbigare för varje gång..=(

Idag hade vi en rätt spännande föreläsning och jag höll mig vaken (wow!) trots att jag började 8.15! Går 8.15-12 varje dag den här veckan utom fredag (ledig). Var duktig och gymmade efter föreläsningen också.

Nu har jag pluggat en stund och tänkte gå och lägga mig strax, är jättetrött!!!

Blir lite dåligt med blogginlägg..

Var i stockholm i helgen och då blev det ju inget bloggande och i måndags och i tisdags hade jag ändå inget roligt att säga (inte nu heller kanske, men iaf..), haha!

I måndags började vi med en ny kurs, mikrobiologi, som handlar om bakterier och virus och allt runtomkring. Har faktiskt en känsla av att den här kursen är lättare att plugga till än anatomin, vet inte varför, för egentligen är det ju betydligt tråkigare, men det känns ändå som att det är mer inriktat på några få delar istället för inriktat på allt som har med kroppen att göra! Kanske börjar motivationen komma tillbaka? Hoppas hoppas hoppas!!! Känner mig lite positiv nu i alla fall! (Ska fortsätta rida på vågen).

Nu ska jag iväg och träna och sola och sen PLUGGA!!!

Lägger in bilderna från helgen när jag har tid!