Nollning och preppsittning

Eftersom att jag inte kunnat skriva av olika anledningar så ska jag berätta lite kort vad som hänt i veckan..

Mån - Upprop i skolan och första nollningsdagen. Långtråkig dag och jättetråkig början på nollningen (det är inte min grej att supa och skrika massa "kampsånger")

Tis - Kändes mycket bättre i skolan och man började bekanta sig mer med folk.

Ons - Kommer inte ihåg, men hände väl inget speciellt förutom på dagen då det var föreläsning.

Tors - Preppsittning med nollor från olika utbildningar. Sittning innan den "riktiga" sittningen som är om några veckor. Jag och två kompisar, Sara och Anna, träffades lite tidigare och drack ett par drinkar. Efteråt gick vi till ett uteställe som heter Arena. Var hemma strax innan 2 eftersom att vi hade föreläsning kl.8 dagen efter.


Jag och Sara


Jag, Sara och Anna (till höger) med en sparrisarna



Fre - Föreläsning på dagen. På kvällen åt jag tacos med Sara, Anna och Karin och drack lite innan vi gick till Nöjesfabriken där alla gamla och nya studenter skulle festa. Petter och Amanda Jenssen uppträdde. Det var inte så kul som vi tänkt oss, så vi gick hem vid 2. Jag sov över hos Sara.


Anna och jag


Karin, Anna, jag


Sara


Jag och Sara på Nöjesfabriken

Lör och Sön - Börjar bli sjuk och har känt mig lite dålig, så jag har bara tagit det lugnt.

Nu ska jag ringa Sara och kolla hur mycket hon hunnit plugga, haha! ;)


!"#¤%&/"@

Funkar inte att gå in på internet från min dator, jätteirriterande. Får väl lägga in bilder på den här datorn också då. Så de kommer strax om det inte blir nåt strul igen, haha!!!


Internet krånglar!

Är så irriterad på det här internet. Helt plötsligt funkar det inte mitt i alltihopa och bilderna man försöker lägga in på datorn vill inte in...=(

Har hänt en massa den här veckan och jag har massa bilder att visa, hoppas verkligen det funkar nu när jag går in på min dator..då ska jag ta en snabb resume från veckan och lägga in bilder!

En liten parentes..

Förresten! Glömde ju tala om hur det gick i Gothia-finalen..
Dannis lag vann i år igen och Danni blev most valuable player i år igen!!!


NYSTART

Många nystarter nu; nystart för bloggen, nystart i "livet", nystart i nytt hem..

Kom precis hem till min mamma. Imorgon börjar jag plugga till sjuksköterska på universitetet här i Karlstad! Har väldigt blandade känslor, glädje och pirr i magen varvas med tårar. Det blir ju en omställning med nytt boende i helt ny stad och en helt ny vardag. Det här är bra för mig tror jag, får bli lite mer självständig och får prova på nåt nytt. Det här fixar jag! =)

Ska försöka blogga rätt mycket nu så att ni får följa mig och allt som händer här!

Imorrn har jag upprop kl.13.15!!!

Nu ska jag gå ner och dricka te och mysa med mamma =)