Vad f*n hände!?

Vad hände med vädret?? Det skulle ju vara jättefiiiint!!! Fan..hoppas det blir bättre. Ikväll är det grillfest hos Jannice, så då vill man ju gärna att det ska va fint väder...

Var i skolan 10.30-12 och hade geografi. Hade planerat  att lägga mig ute och sola i det underbara vädret, men det blir nog inte så skönt nu.. Får väl ta lite bus i fejjan så jag inte ser ut som ett spöke, haha!

Nej, är skittrött, ska nog gå och vila en timme!


Kom närmre kom närmre.. -Nej, inte så nära!

Heeeej=)
Vilken underbar dag!! Var i skolan på morgonen, sen åkte jag in till stan och mötte upp en vän för lunch och fika. Vi köpte lite gott med oss och satte oss i Vasaparken och myste, sen gick vi vidare till ett café och tog en latte. 
Trevligt trevligt=)

Idag kom sista backpackern hem från sin resa i Asien!!! Välkommen hem Iris!!!
Härligt att hon kommer hem lagom till våren/sommaren, snacka om tajming! Jag och tjejerna ska åka hem till henne och välkomna henne om ungefär en halvtimme skulle jag gissa på.

Två bilder på mig och Iris precis innan hon åkte i februari.
Ja, jag vet, jag ÄR minernas mästare!! ;)
image36

image37

Hej hopp gummisnopp!!

"Jag gjorde också fel"

Idag struntade jag i min mattelektion på morgonen, orkade bara inte gå dit.. Latmask.
Träffade Marlene ungefär vid lunch. Vi åkte till jakobsberg och lite senare vällingby där vi köpte lite nödvändigheter och tog en trevlig fika. Kom hem för en stund sen och ska äta lite lunch tänkte jag. Såg i och för sig nu att det är lite för sent för lunch och för tidigt för middag...hmm..det får bli ett mellanmål med ett par ägg då.

Min fina gudson (kusinbarn) är så rolig och kvick med roliga kommentarer. Han är 3 år (fyller 4 i september).
Såhär lät det i lördags;

Ella och Manne slår på varandra och skrattade. Leopold tycker att det ser jättekul ut och börjar också slå på pappa.
Ella - Leopold! Du får INTE slåss!!
Leopold - Men du gjorde ju!
Ella - Men jag gjorde fel!
Leopold - Jag gjorde också fel.

Är han inte för söt? Hur smart sagt var inte det liksom? Haha!

image35
Leppe för lite mindre än ett år sen <3


Slampa 007, rumpa och Sean Penn

Har som sagt inte haft tillgång till nåt internet från i fredags kväll till imorse.. Men jag ska ju bjuda på ett par otrooooooligt roliga konversationer, så det väger ju upp mitt dålig uppdaterande, eller hur!?
Ska sammanfatta min helg lite kort eftersom att jag vet att det inte är så kul med bara en massa text..

I fredags var jag i Rålis med Em, Knutte, Jannice och Martin (inte min pojkvän alltså) och hade lite picknick i gräset, supermysigt! Efter några timmars skratt och fjompande gick vi till donken (ovanligt) och åt lite mat. Sen gick vi till Nivå och satt och pratade och flummade ett tag. Jag och Martin skickade en rolig bild till nån som kallade sig för Slampa 007 (genom bluetooth alltså, eller blåtutte som han kallade det) Hahaha! ;) Sen kände jag mig lite trött (hade bara sovit 3 timmar den natten) och åkte hem till min kusin, hennes sambo och deras son (min gudson) som precis har flyttat till en ny, otroligt fin lägenhet! Somnade på deras soffa med kläder och hela tjofräset.

I lördags var jag med Ella (min kusin) och hennes lilla familj hela dagen och sov sen över hos dom.

Här kommer första konversationen!
När vi satt på donken så ville Em helt plötsligt berätta nåt om sin Thailandsresa..

Em - När jag och Erik var i Phnom Pnen....
Jag - Haha...Phnom Pnen..vad roligt det låter..
Martin (även kallad Murillo) - Sean Penn!?


image32
Jag och Murillo

image33
"Rumpan" (mina pekfingrar) vi skickade till Slampa 007

image34
Jannice, Knutte, Em

Fyfan vilken kass mobilkamera jag har!


*Trumvirvel*

Tjena mittbena!
Har inte skrivit nåt på hela helgen, men har faktiskt inte haft tillgång till internet. Kan berätta sen varför. Men faktiskt så har jag nåt som väger upp det lite. Vaaaad kan det vara???

*Trumvirvel*

...........

TVÅ otroooooligt roliga och otrooooligt uppskattade.......KONVERSATIONER!!! Jaaaa!!!!!!

Wohooooo!!! Dom kommer snart...i nästa inlägg...typ.


Rålis!

Nu är provet äntligen över!! Vet inte riktigt hur det gick, chansade en del, men jag hoppas att det gick bra, återstår att se helt enkelt!

Kom precis hem till Jannice (hon står inne i duschen och får duscha med iskallt vatten eftersom att varmvattnet inte funkar, moahahaha!) och ska strax iväg med henne och tjejerna till Rålis och sitta i gräset på en filt, mysa och dricka öl (cola för min del eftersom att jag kör)!

Så underbart att det är helg nu och att jag kan slappa lite efter en hel vecka med plugg!

Thank god, it's friday!!!


Wich me good luck!

Satt och pluggade till kl.2.30 inatt och gick sen och la mig, somnade nog rätt fort sen tror jag. Snoosade från kl.5-7, det gick verkligen inte att vakna! Nu är jag i alla fall vaken och har tagit en dusch och väntar på att mina ägg ska bli färdiga. Sen plugg i några timmar. Har egentligen en lektion kl.10.30-12-15, men tänker strunta i den så jag kan plugga istället! Får väl skriva av nåns anteckningar eller nåt..

Nu är äggen klara!

Ha en underbar dag!!!!!

Håll tummarna för mig sen kl.13!!

Faaaan!

Fan fan fan!!!
Plugget går totalt åt skogen, är totallost!!!! Har hyperpanik just nu för att jag inte förstår nånting!! Kan inte koncentrera mig över huvud taget, inget går in trots att jag har försökt i flera timmar nu...
Hur kan jag vara så jävla trög!?

Var bara tvungen att avreagera mig lite..

Kan nån skriva provet till mig imorrn? Snälla!?


Tack Blondinbella!

Jag hade 17 unika besökare igår, hajaru, sjutton!! Mäktigt värre. Jag antar att det var för mitt inlägg om Mr X?
Jag får väl helt enkelt väl tacka Blondinbella för detta enoooorma genomslag och för att jag fick låna några av hennes läsare igår! ;) Hoppas att nån av er 17 återvänder hit! Vore superkul! Vore också kul om nån av er 6-8 unika besökare per dag kunde slänga in en liten kommentar då och då =) 7 personer som läser i genomsnitt per dag alltså... Hmm..undrar vilka det är...?
Jannice är ju min trogna följeslagare, sen hoppas jag VERKLIGEN att Mr X läser varje dag också och en annan kompis som har lovat mig..Men de 4 andra personerna??

Ta mina resonemang och frågeställningar med en liiiten nypa salt! (Fast inte jätteliten förstås.. ;)) 

Blablabla.. Idag var jag i skolan på morgonen, sen åkte jag till min Mr X och låg och myste (läs; SOV) till kl.13, dvs ungefär i 2 timmar. Nu har jag ätit en god lunch och suttit här en stund och läst en massa bloggar. 

Shitshit! Har visst suttit här nästan 30 min för länge upptäckte jag nu (tiden går fort när man har kul)!!!
Vad håller jag på med??? Nu rusar jag iväg och försöker koncentrera mig på miljökunskapen en sista dag. Imorrn gäller det!!! Håll tummarna!!

Njut av den underbara solen idag!!! Hörde att det ska bli dåligt väder från och med imorrn igen....

5 månader med M(r X)!

När jag satt och läste om energiförsörjning, övergödning och ekologi (tyvärr inte sååå intressant) så var det en sak som slog mig.. Idag har jag och min hunk till pojkvän vart tillsammans i 5 månader!! Jädrans vad tiden går undan!! Vår första dejt (när vi bowlade och jag råkade kasta iväg klotet...BAKÅT!) känns ju som igår för att låta lite klyschig sådär.. Men faktiskt!!!

Nu låter det som om 5 månader är en evighet, det är det ju inte, men om 1 månad har vi vart tillsammans i 6 månader, dvs om lika lång tid 1 år!! DET är en längre tid!

Tänkte lägga in en bild på mig och honom, men gör inte det med respekt för honom, han kanske inte vill. Haha, schysst! Mina kompisar har jag minsann inte frågat om nån tillåtelse! Jag vet att de bara ääääälskar att synas överallt! ;)

Jag kanske ska låta Martin bli min Mr X!? Göra en Blondinbella alltså och få lite fler läsare? Nää, tror inte det funkar. Det är ju stöld av värsta pr-tricket!!! Så får man väl inte göra? Haha, skämt åsido, men erkänn att det hade vart liiiite kul!! Eller inte...

Jaja, gud vad jag babblar. Gör typ allt för att slippa plugga! Varför gör jag så egentligen? Det är ju bara för min egen skull jag ska plugga!

Nu hör jag att min miljökunskaps-bok ropar på mig där nerifrån köket!!!
- Jag kommeeeeer!!


"Sladdrig barbapappa"

Haha! Måste bara fort slänga in ett inlägg...Läste Eva Nazemsons blogg precis, (ni vet hon som spydde i direktsändning?). Hon är så himla rolig.
Hon skriver att hon kommit igång med träningen ordentligt och att hon måste sätta fart till sommaren eftersom att hon gått upp 6 kg på 6 månader.

(...)gått upp 6 kg på typ 6 månader. Men nu jävlar ska dom bort. Hur kul kommer det kännas för mig i sommar när jag går på stranden med Kim som ser ut som Hulken och så kommer jag gåendes bredvid som en sladdrig Barbapappa(...)

"Sladdrig barbapappa"!!! Det är ju faktiskt lite så man känner sig, haha! Som jag sa tidigare så måste jag också kämpa lite inför sommaren...(för att inte se ut som en sladdrig barbapappa).

image29
Eva Nazemson

Ooooj!!

Nu har jag fått i mig lite mat i magen och suttit ute i solen och bara slappat i ungefär 1 timme,
helt underbart skönt! Det var helt vindstilla och det enda som hördes var lite fågelkvitter och min granne sjungandes till vinyl 107 lite då och då, haha! Fick lite svaga ränder på armarna där t-shirten suttit, sexigt.. Skulle tänkt på att kavla upp ärmarna. Äsch, det lär ju ändå vara "utjämnat" om några timmar när det lagt sig lite mer.

NU MÅSTE JAG PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!! Åååh, jag vill ju vara ute i solen och bara sitta och slappa med en iskall cola (light såklart)!!!! Men tyvärr känner jag mig själv lite för väl..Jag vet att om jag går ut och sätter mig för att plugga slutar det med att jag inte får nåt gjort.

Skriver mer sen när jag tar en längre paus!

Lyser solen på alla idag??


Hemma!

Kom hem för ungefär 10 minuter sen och har både hunnit jobba och vart i skolan!! Känns superskönt att ha fått "så mycket gjort" redan 12.30!

Vaknade 5.50 imorse och trodde jag hade försovit mig!! Fick världens panik!!! Det var ju jätteljust ute!!
Hade som tur var inte gjort det...
Var på jobbet kl.7.30-9.30, sen åkte jag direkt till skolan och hade lektion kl.10.30-12.15. Nu är jag här...

Är superhungrig!! Har bara ätit en skål med flingor och mjölk idag, och det var kl.6.30..Ska äta lite lunch strax och sätta mig i solen nån timme, resten av dagen blire plugg för hela slanten!!!


"Chickeeen!"

Jaa..nu var den här dagen slut också då. Har inte fått allt gjort som jag skulle idag heller, haha. Har inte solat och promenerat, yes baby! Jag är så duktig!!

Har jättedåligt samvete faktiskt. Jag har inte tränat på flera veckor nu, spinningcyklarna börjar saknar mig ordentligt nu!! Och inte nog med det, har ätit hela tiden och vad som helst...typ. Känner mig lite svullen och magen och resten av kroppen, kan man väl säga. Sen har jag ju en pojkvän som har världens snyggaste kropp och tränar ungefär femtielva gånger i veckan, måste lura honom att lägga ner en period så att jag kan komma ikapp lite smått! ;)

Beach 2008 - Here I come!!! Haha, yeah right! Undrar hur många vårar man sagt så?? Nej, slutsnackat. Jag är bra på sånt, att prata och lova mig själv saker alltså. Mycket prat, men ingen verkstad.


Skulle visa Martin det där hemska klippet som jag hade länkat till på min blogg igår och så fick han syn på bilderna jag lagt in från helgen. Konversationen löd ungefär såhär;

M - Du är så himla fin på den där bilden!
N - Mm..visst..men jag vet inte vad jag gör för snygg pose..
M - Chickeeeen!

Notera att han uttalade ordet väldigt "snärtigt" på den första stavelsen och sen lite mer utdraget på den andra, ungefär "Tchickeeeen", med ett skarpt "tch"! Hajaruuuuu???
Haha, det är sant faktiskt!! Han har rätt!! Jag ser ut som en kyckling på bilden typ, med vingen helt vriden!! Hahaha!

image28
Avgör själv!!

Nu måste jag springa ner och göra iordning mig för sängen. Ska upp tidigt och vara på jobbet 7.30 imorgon bitti!
Efter jobbet blir det skola!

Sleep tight!!


Fruktmys

Nu har jag suttit i typ 4 timmar och pluggat, har fått en del gjort, men inte så mycket som jag hade velat. Bättre än ingenting i alla fall!
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla DH med ett fat fyllt med god frukt, ananas, plommon, vindruvor och kiwi!!

Mysigt värre!!! =)


Nu ska jag...

...göra mig en smoothie och sätta mig ute i solen och plugga!! Fick tyvärr inte så mycket gjort av de jag planerade igår, varken power-walk, plugg eller solning.

Ska försöka hinna med det idag!!!

Skriver igen lite senare!!!

Jag är med och tävlar!

image26

Jag är med och tävlar om ett par jeans hos
Shopaholicmamman!!!

Håller alla mina tummar (tyvärr bara 2) för att jag vinner!!!

Hjälp, nån!?

Satt och kollade på filmen Seven(med Brad Pitt bl.a) med min kära pojkvän för en tid sen (såg dock inte färdigt filmen eftersom att jag somnade som vanligt...)
Den första dödssynden var frosseri och han slängde ur sig (några sekunder innan man fick veta att det var just det) nåt annat ord, som är en ungefärlig synonym till just ordet frosseri.

Jag höll på att skratta ihjäl mig, det lät bara så otroligt roligt eftersom att han var så himla övertygad om att det faktiskt var det ordet han sa!!

När jag frågar honom om vilket ord han sa så blir han bara irriterad...

Kan nån komma på en bra synonym till FROSSERI??

Vill så gääärna dra upp det hela tiden när jag är med honom och få skratta åt det!! Moahahahaha!!

image27

Jag finner inga ord..

Herregud, det här är så otroligt hemskt! Fyfan....mår så himla dåligt över att se människor lida såhär.

http://www.youtube.com/watch?v=2rE0HqeNod4 

Finns även avsnitten "Starving for perfection" och "Scary Skinny".

Ny vecka, nya tag!!!

Halloj!
Då var det måndag igen då. Hade sett fram emot en rätt lugn vecka och att få träffa lite vänner jag inte träffat på länge och så.. Men nepp! Fick mail från min lärare idag, och får veta att jag har prov nu på fredag!! f%¤#=&%¤!!! Kändes inte så himla roligt. Inte så kul heller att det är så tätt inpå, hade gärna velat vara förberedd lite innan!
Skit i det, bara att plugga. Det är miljökunskap, så det blir sista provet!! Måste plugga ordentligt så jag får
bra betyg!

Hade jättekul i helgen med tjejerna! Jannice mådde dock inte så himla bra efter alla drinkar...;) Vi var hos Johanna och åt lite snacks, spelade drinking-game och fick i oss lite drinkar=) Kul var det i alla fall, trots att vi avslutade kvällen på nåt hak i jakobsberg. Det var bra musik och vi var de enda som dansade på ett pyttelitet dansgolv.
Ett bevis på att det faktiskt blir vad man gör det till!!

Här kommer några bilder från i lördags!

image19
Johanna, jag och Jannice



image20
Jag och Jannice


image21
Knutte och koncentrerad Carro


image22
Brundbrända Em


image23
Jag med en snyggt vinklad arm


image24
Snygga tjejer, Johanna och Emelie


image25
Carro

Skulle egentligen ha följt med Jannice till stan och köpa en "älg-tröja" till hennes familjs vänner i Österrike(?), men i och med att provet ploppade upp så kände jag att jag hellre pluggar i några timmar. Kände mig lite taskig, men jag tror hon klarade sig bra ändå!!

Nu ska jag göra en jordgubb-och-banan-smoothie och sätta mig och plugga i några timmar! Kanske i solen om den fortfarande värmer. Ikväll ska jag träffa Martin, blir nog rätt sent eftersom att han skulle iväg och dansa.
Då hinner jag förhoppningsvis få mycket gjort; plugg, sola, power-walka!!

Pussilussi och Kramilami!!

MVG?

Hej =)
Kom hem från skolan för ett tag sen. Jag skrev ju mitt miljökunskaps-prov. Kändes bra faktiskt, det var rätt svårt, men jag svarade på allt. Har jag flyt och lite tur så får jag mvg! Hoppas Hoppas Hoppas!

Det känns som att, om jag ska få ett mvg i kursen så måste jag få det på det här provet, för nästa prov är
mycket svårare!! Jag hoppas att det räcker med att jag får mvg på ett prov och vg på ett för att jag ska få MVG i betyg.. We'll see. En sak i taget.

Om 20 minuter kommer Em's föräldrar och hämtar upp mig, för att sen åka till Arlanda och hämta Em!!! Wihoo!!

Ikväll ska jag troligtvis träffa Martin. Vi har inte setts sen förra fredagen!! Sjukt...

Ha en riktigt bra dag i solen och njut lite extra för att det är heeeelg!!! UNDERBART!!!

Bekännelse

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen! Det var ingen som ringde och pratade med mig imorse! Haha!
Idag ska jag plugga mycket inför provet imorrn.

Ska bara ta det kort...har insett att jag är en förbaskad gnällspik och något av en pessimist nu för tiden. Jag känner mig så himla omotiverad och odisciplinerad och har egentligen inte någon särskild stor lust till att göra nåt. Att hoppa av saker och ting så fort de inte flyter på som rinnande vatten, har blivit min grej. Känner att jag litegrann är ett skal av mitt riktiga jag.

Min kämpaglöd finns inte när den som mest behövs!

Självklart är det inte såhär hela tiden, men absolut mer än det borde vara. Jag hoppas att det bara är en tillfällig svacka. Vet i och för sig att övergångar mellan årstider inte riktigt brukar vara min grej (blir ofta nere i perioder) och att jag påverkas mycket av när solen kikar fram och inte.

Det kanske är min melatonin-halt som inte riktigt är stabil. Haha! Nämen faktiskt! Jag har hört att personer med för låg/hög (kommer inte ihåg vilket) melatonin-halt ofta får höst- och vårdepressioner. Visserligen är jag inte deprimerad, men nere.

Melatoninet påverkas ju av solen och jag vet att dom som har problem med melatoninet kan gå solterapi för att stabilisera det liksom. Kanske vore nåt för mig?

Solterapi eller ej. Ska från och med idag försöka tvinga fram den riktiga Nathalie lite oftare!!!
Den glada, positiva,sociala och spralliga tjejen!! =)


Nu - frukost och plugg!!!

Njut av dagen i solen (som faktiskt ser ut att komma fram idag)! Imorgon är det freeeeedag och helg!

image18

(Ser inte den här solen ut lite som den gamla "Vattenfestivals-solen"?? Eller den kanske hade svarta kanter?)



Go´natt och Em!

Ville bara slänga in ett inlägg lite fort innan läggdags

På fredag kommer min älskade vän hem från en lååång resa på flera månader runomkring i Asien!!! Ska åka med hennes familj och möta henne på Arlanda, ska bli så otroligt kul att träffa henne igen efter så himla lång tid!!!!

image17

Här är vi! Jag och min barndomsbästis, Emelie!! <3

Haha!

image16

Kom att tänka på en rolig sak när jag såg Desperate igår. Det var precis när Danielle skulle föda och alla var lite smått panikslagna.

Orson försöker sluddrande (rätt så påverkad av alkoholen som hade intagits på festen) lugna Bree med att han faktiskt är läkare och kan hjälpa till att förlösa.
(Tar konversationen på svenska så att man lättare ser jämförelsen)

Bree - Men du är ju bara tandläkare.
Orson - Det är lugnt, om det blir nåt problem ringer vi bara amuletten.
Bree - Vad sa du?
Orson - Ambulansen.


Det förde direkt mina tankar till en kompis (som jag tyvärr inte träffat på några år). Hon berättade för mig om en av sina första fyllor i 14-årsåldern (har jag för mig). Så det här är alltså nästan 10 år sen. Jaja.

När hon kom hem (med en aning lite för mycket alkohol i kroppen) gjorde hon allt för att hennes mamma inte skulle märka att hon hade druckit. Hon ville helst undvika att prata och svarade därför med väldigt korta och sammanbitna svar, eftersom att hon var tvungen att anstränga sig för att inte sluddra.

Mamman (ropandes från annat rum) - Hej gumman! Hade ni roligt?
Min vän - Ja.
Mamman - Var möttes ni nånstans då?
Min vän - Svansen.
Mamman - Vá? Vad sa du? Skansen eller svampen?
Min vän (lite mer irriterat) - Svampen!

Hahaha, kan inte sluta skratta när jag tänker på det!!


Förresten så gick jag inte på min engelskalektion. Måste plugga. Funderar på att hoppa av den, hah! Jag är ett skämt. Slarvmaja är vad jag är!!

Nu ska jag göra en smoothie och sätta mig och läsa om växhthusgaser, försurning i sjöar, biologisk mångfald, miljögifter och miljömärkning bl.a!

Vi höööörs!!!


Helluuu!

Hejsan svejsan!

Vaknade för en stund sen av att Marlene ringde mig. Kände att jag bara var tvungen att kliva upp ur sängen. Har snoozat sen kl.8 idag, helt sjukt!! Fattar inte hur jag kan sova så mycket!!!
Martin ringde mig klockan 9 för att väcka mig, men det gick inte så bra uppenbarligen ;) Man måste nog prata med mig en stund för att jag ska komma tillbaka till världen!!

Jag skulle gått upp tidigt och pluggat!!! Nu hinner jag sitta en timme ungefär tills det är dags för skolan.
Måste lära mig att gå upp tidigt på morgonen fastän jag inte "måste"..
Skulle uppskatta om nån vill ringa och väcka mig tidigt imorgon bitti så jag kan plugga innan skolan... Nån!?

Nu ska jag slänga i mig en snabb frukost och sen hinna plugga en stund!

HA EN UNDERBAR DAG I DET OTROLIGT FINA VÄDRET!!

image15

Bjuder på en lite rolig bild på mig och Ewa! Såhär kan man se ut när man är oberedd på dansgolvet, Haha!!
Notera även våra pilska miner!! Ser vi ut så när vi försöker vara snygga? ;)


Konversation

Sitter och pratar med en vän på msn och var lite nyfiken eftersom att han tidigare berättade att han skulle iväg och hämta ut ett paket..

Natti - vad var det för paket du hämtade?

M u R i L L o - två filmer jag beställt

Natti - åh, vad var det för filmer?

M u R i L L o - "How Stella got her groov back" och "The Wood" det är "svarta" filmer

Natti - oj, deppigt värre....?

M u R i L L o - vadå då, haha ja tror du missa poängen heeelt där...

Natti - haha, kanske, tell me

M u R i L L o - ja menar inte svarta som i sorgliga/dystra utan "black movies" du vet som Barbershop, Love & basketball, Sould Food. vet du vilka filmer det är? bara svarta skådespelare typ

Natti - hahahha, vad roligt. okej, nu hajar jag


Fått mycket gjort..

Sådär!!
Nu har jag suttit och pluggat i flera timmar, känner mig riktigt duktig! Har varit väldigt koncentrerad också. Har gått igenom 2 kapitel av 4, och dom är inte korta direkt!!
Började kanske kl.15.30 och satt tills alldeles nyss. Hade endast paus för nån kort konversation med nån familjemedlem, för sms och när jag behövde gå på toa. Haha, satt och drack cola så då var blåsan på g hela tiden vill jag lova! Haha!

Nu fasen får Gabbi komma hem! Sitter och väntar på att hon ska komma hem från sitt träningspass på friskis(visserligen duktigt) så att jag kan sno bilen och åka till min kusin och kolla Desperate och umgås lite. Vi träffas så himla sällan, så lika bra att passa på. Men nu lär jag väl missa halva programmet =(

Jaja, kanske uppdaterar senare ikväll också!!

Ha en trevlig kväll!!
________________________________________________________________________________________

Uppdatering; Blev inte att jag åkte till Ella, det blev för sent!! Blev också lite besviken eftersom att det första avsnittet endast var en repris. I och för sig är det rätt bra så man får lite uppfräschning av minnet.. Fast jag väntar nog hellre på uppfräschning på några sekunder i nästa avsnitt - "Previously on Desperate Housewives..."

Desperate Housewives

Wohoo!!
Desperate börjar ikväll, kl.20!! Dessutom är det dubbelavsnitt!! Najs! =)

Var bara tvungen att bekräfta att det faktiskt börjar ikväll, haha!
Nu MÅSTE jag plugga!!

image14


Plugg

Har prov på fredag (i miljökunskap den här gången) och är superstressad och har världens feting-ångest, som jag alltid får några dagar innan prov och som grädde på moset även trappas upp ju mer det närmar sig.

Antar att det är en helt normal känsla.

Måste även försöka läsa en del i min engelska-bok som jag ska berätta om nästa vecka för läraren.

Ska försöka plugga hela dagen (det som är kvar) och kvällen och endast ta uppehåll för Desperate Housewives som jag hört har säsongspremiär ikväll!? Måste kolla upp det...

Så det är bara att sätta igång!!! Wohoooo!!!

What a feeling!


Spökhistoria/övernaturlig händelse

Här kommer den då!!
Det var verkligen superläskigt!!! Det här hände alltså natten till fredagen.


Tittade på klockan innan jag släckte lampan för att sova, den stod då på 1.52.

Kl.2.18 vaknade jag med ett ryck (antagligen pga ett sms jag fick) och vände mig från väggen för att kolla sms-et. Hann titta på mobilen för att se vad klockan var (som låg på mitt nattduksbord precis intill sängen) och lägga ner den igen.

Jag skulle precis lägga mig ner igen då jag såg något som snurrade runt brevid nattduksbordet. Det såg ut som ett snöre med något spol-format längst ner. Snöret med spolen (tänk dig en jojo, men mer oval form och fastsittandes längst ner på snöret) snurrade fort åt olika håll. Mitt hjärta stannade till, blev så otroligt rädd.

Men jag insåg ju att det måste vara en dröm eller att jag hallucinerade eller liknande, så jag försökte vakna till genom att blinka flera gånger och sätta mig upp ordentligt för att få allt att försvinna.

Snöret försvann inte. Istället såg jag en arm som höll i snöret men ingen hand! (Det här låter helt sjukt, jag vet, det var det också!). Samtidigt såg jag två ben och en överkropp, men inget huvud.

På något sätt såg det ut som om det var "för mörkt" där huvudet och handen skulle sitta, så det såg inte ut som om de var avhuggna, utan mer att de inte syntes. "Personen" bar mörka kläder och jag skulle gissa på att "han" var runt 1.80 lång, kanske något längre.

Han stod alltså precis vid min säng och snurrade "jojon" fort åt olika håll precis ovanför mitt sängbord, vilket gjorde att jag inte vågade röra mig. Jag bara skrek, skrek och skrek och försökte få någon att höra mig. Tänk dig riktiga rädda och förtvivlade "scream-skrik". Å andra sidan var det otroligt svårt att skrika ordentligt eftersom att jag samtidigt darrade som ett asplöv och hade gråten i halsen som blockerade mitt ljud en del. Jag växlade mellan att blunda och skrika och titta och skrika för att jag var så rädd.

Jag kunde varken ta mobilen för att ringa någon (eftersom att den låg på sängbordet) eller springa därifrån eftersom att han stod precis, precis brevid min säng.

Efter en stund lugnade det ner sig och han försvann. Jag satt kvar en stund i ren chock. Jag höll upp min hand och såg att den skakade nåt otroligt. Hjärtat pulserade så fort och hårt att jag trodde det skulle hoppa ur min kropp. 

Jag vågade inte springa upp (där resten av familjen har sina rum och sover) eftersom att "personen" hade stått precis brevid mig sekunderna innan. Så jag la mig på rygg och försökte somna om igen och kände bara att, vill han döda mig så får han göra det, eftersom att jag inte vågade ta mig därifrån.

Dagen efter vaknade jag upp hes och med halsont..


Dröm eller hallucination? Jaa..låter väl jättefjompigt när man försöker återberätta det såhär i text. Men det var verkligen helt sjukt och otroligt läskigt och jag har ingen förklaring till det. Jag är övertygad om att jag var vaken.

I mitt förra hus hände det också en väldigt konstig sak som jag inte har någon som helst förklaring till, men det orkar jag inte ta nu. Gör det en annan gång om det finns intresse.


Är det någon som har varit med om nåt liknande?

image13
Synd att det inte var det lilla söta spöket här ovanför som kom och besökte mig!

Rättelse och dagarna som gått

Hej!!
Flera dagar sen jag skrev, dåligt värre! Hahaha, jag hade en känsla av att det skulle bli så, men jag har haft mina anledningar faktiskt.

Jag hade ett stort bråk med min kära pappa om allt möjligt så att jag helt enkelt inte fick gå in på datorn eller låna bilen. Bilen fick jag låna rätt snabbt igen, men datorn fick jag vänta med ett par dagar. Visst, jag kunde skrivit i söndags och igår. Nu blev det helt enkelt inte så.

Antar att alla har väntat med spääääänning på spökhistorian jag lovade för några dagar sen! Den kommer, den kommer ;)

Vill bara inte att inläggen ska bli tråkiga pga för mycket text. Så den får nog komma i ett eget litet inlägg efter detta.

RÄTTELSE! Vill bara göra en liten rättelse, innan jag glömmer. Jag berättade ju om Martins och mina fina smeknamn som vi använder. Copa, dopa, prutt osv. Rättelsen gäller de polska orden, copa, dopa. Jag har stavat fel!! Copa stavas egentligen kupa och dopa stavas dupa. Men min stavning kommer av uttalet, så de så! ;)

Helgen då? Har mest tagit det lugnt faktiskt.
- I fredags var jag som sagt med Martin på bio och såg The Eye, jättebra film faktiskt!! Väldigt mycket "hoppa fram-grejer", som gjorde den riktigt läskig stundtals! Så den rekommenderar jag absolut.

- I lördags pluggade jag matte på dagen och åkte till min kusin på kvällen och myste. (Missade dock en massa roliga saker som hände under mina vänners utekväll, fick jag höra i efterhand.)

- I söndags var jag bara hemma och pluggade matte.

- Igår (okej, det var inte i helgen) gjorde jag matte-provet på morgonen (klarade det!).

På eftermiddagen/kvällen träffades jag, Knutte, Jannice och Johanna hemma hos
Jannice och planerade lite för sommaren. Eller det gällde någon av veckorna 29, 30, 31 (då de flesta av oss är lediga).
Från början var det meningen att vi skulle åka på en roadtrip genom Sverige, men det avblåstes rätt fort eftersom att vi inte kunde komma överens om vilka destinationer vi skulle ha, plus att det blir svårt att bara ha en vecka på sig för att göra nåt sånt.
Sen pratade vi om en vecka på Gotland vilket till en början lät jättebra tills vi upptäckte alla småsvårigheter (Vem ska köra husvagnen? Vilken camping tar emot gäster under 25? osv). Dessutom skulle kostnaderna bli ungefär detsamma som en utlandssemester.

Så vi kom överens om att hålla sinnena öppna tills vecka 29 och 30 närmar sig, annars blir det en sista minuten-resa till nåt varmt ställe där man kan sola, bada och parta!  Ser verkligen fram emot det, ska bli superkul!

Oj, oj, nu blev det väldigt mycket text. Hoppas nån orkade läsa ändå!

Shoppat!!

Hej!

Kom hem för ett tag sen och har vart i stan hela dagen med vänner och shoppat =)
Köpte lite fina grejer;

* Replay-jeans
* Linne och lite kortare leggings
* Tunika/klänning och ett skärp

Tunikan och skärpet köpte jag från H&M där jag hade 150 kr presentkort, så ja behövde endast lägga till 29 kr!!

Hör och häpna! Till min förvåning fanns det faktiskt kvar pengar på kontot när jag kom hem!!! Var helt övertygad om att det skulle vara tomt! Så det var kul! =)

Ska slänga i mig lite spaghetti och köttfärssås nu och sen iväg på bio! Superlängesen nu, 4-5 månader sen tror jag, precis i början när jag hade träffat Martin har jag för mig.
Vi ska nog se The Eye, med supersöta Jessica Alba i huvudrollen. Den verkar riktigt bra faktiskt!

Måste berätta en  SUPERLÄSKIG grej som hände mig inatt!! Det var verkligen helt sjukt. Hinner inte göra det nu. Så jag tar det i nästa inlägg!!!

Ska sova hos Martin ikväll så jag skriver antagligen inte förrän imorrn.

Ha en riktigt trevlig fredagskväll!!!!

image12


Hejsan svejsan!

Godmorgon!
Ha precis duschat och sminkat mig, vilket inte hör till vanligheterna. Haha, jo, att duscha hör förstås till de absoluta nädvändigheterna, men smink använder jag inte varje dag. Är för lat helt enkelt. Så nu har jag fått på mig lite mascara och ska senare sminka på lite rouge innan jag åker.

Wohoo, solen lyser idag och det ser jättefint ut!! Hoppas bara det håller i sig. Ska nämligen in till stan och shoppa med en vän direkt efter skolan, har miljökunskap kl.10.30-12.15. Vore helt perfekt om solen vill vara med oss också!! =)

Nu ska jag springa ner och välja kläder, smörja in kroppen och såklart - äta frukost! =)

Har en stammis på mitt jobb som alltid säger "njut av dagen" när hon fått sitt morgonkaffe och ska iväg (till jobbet förmodar jag) och det låter så himla fint. Blir alltid glad av det!!

Så, NJUT AV DAGEN!!!!

"Rövhål!?"

Talade om för Martin att jag gjort mig en blogg och att jag tom hade skrivit om honom redan.

Martin : Vá!? Har du?
Jag : Ja, typ en liten rad, fast du heter inte Martin..
Martin: Nähe, vad heter jag då? Rövhål?!
Jag : Nej, arsle.
Martin: Vá!?
Jag : Nej.

Eftersom att vi i vanliga fall använder så himla söta och gulliga smeknamn på varandra, bl.a fjärt, prutt, bajskorv, bonk, copa, dopa (de tre sista är polska ord) så kan jag förstå att han trodde att jag kallat honom arsle i den lilla raden jag skrivit om honom.
Men faktiskt så kallade jag honom för min kärlek.

Alla ord vi använder är synonymer på ord som kärlek, älskling och alla andra puttinuttiga ord, för er som inte visste.

<3 (försökte klistra in ett hjärta, men klistra-in-bild-funktionen ville inte funka, så det fick bli ett hemmagjort istället)

Nä, dags att hoppa på sömntåget!!


HAHAHA!

La precis in bilderna som fanns på kameran..

Där fanns bl.a bilder från kryssningen jag åkte på med familjen för att fira Gabbis (pappas sambo) födelsedag. Här är hon tillsammans med mina fina bröder, André och William.

Det här var så himla roligt trots att jag tyckte så synd om Gabbi..HAHAHA!!!
Hon var så himla sugen på tårta, stackarn. Kanske lite för sugen..

Före;
image9



Efter;
image11

TADAA!!! Rakt ner i det fräscha golvet i hytten! Hon hann skära upp biten som syns på bilden ovanför och en till.

Tack Jannice!

Visst är min blogg fin!?
Det är Jannice som har gjort allt!!! Det är så roligt, för bilderna på headern är verkligen jag i ett nötskal! Och jag vet att alla mina nära och kära skulle hålla med om det! Haha! ;)

image8


Imorse/i förmiddags var jag ju hos syon för att få lite hjälp med sökningen inför hösten. Fick inte så mycket hjälp mer än en hemsida att klicka mig in på och sköta allt på egen hand!! Superläskigt ju! Tänk om man skulle göra nåt fel!

Det tog ungefär en timme att välja alla skolor som till slut blev 12 stycken, varav  4 i stockholm som jag i och för sig vet att jag inte kommer in på, men det skadar inte att söka i alla fall. Nu kan jag inte göra mer än att vänta. Eller vänta och läsa färdigt ämnena jag håller på med. 19 juni ska betygen skickas in!!

Så kanske, kanske börjar jag ett nytt liv i höst!! =) Antagligen i nån annan stad. Kan nog vara bra för mig. Att klara sig helt på egen hand är bra för självkänslan.

Har försökt plugga lite matte. Började dock inte förrän 16.30 och satt en dryg timme tills jag insåg att jag omöjligt kan skriva provet imorrn.. Det blir alltså supermycket plugg i helgen eftersom att jag har en massa att göra färdigt till nästa vecka, men det är lungan! Det blir nog bra. Jag har ju bara mig själv att skylla. Tyvärr är motivationen inte på topp.

När jag ändå är inne på självkänsla så kan jag säga att två terminer på komvux inte är bra för självkänslan.

Men snaaaaaart är det slut!!!! =) Bara två månader kvar!!

Nu ska jag äta igen. Det är det enda jag gör. Om inte annat så funderar jag i alla fall hela tiden vad jag ska äta härnäst! Hahaha!

Äta bör man annars dör man!


Godmorgon!

Godmorgon!!
Vaknade för ett tag sen. Har precis duschat och sitter och väntar på mina ägg som är klara om ungefär 5 minuter.

Ska iväg till syon sen för att få hjälp att söka högskolor och fixa med mina betyg och så.. Läser andra terminen på komvux nu. Läser där för att få ett lagom betyg för att komma in på sjuksköterskelinjen för att sen plugga till barnmorska! =) Så nu är det dags för sökning!!! Håll tummarna!!

Vet inte om man kan säga att mina förhoppningar om dagens väder besannades. Visserligen är snön bortsmält men nu regnar det istället vilket inte heller är så kul. Men det kanske är det bästa, ska ändå bara sitta inne hela dagen och plugga. Då är det nästan bättre att det är sånt här väder än riktigt fint så man hellre hittar på andra roliga saker. Bla bla bla..

Ska förresten strunta i min engelskalektion sen som slutar kl.15 för att istället plugga matte, så wish me good luck!!


Natti natti, natti!

Jaha, jaha..blev inte så jättemycket plugg för min del, slarvmaja som jag är. Har ju mitt första matte c-prov i övermorgon (fredag), men har även möjlighet att skriva det på måndag morgon. Tror att det lutar åt det hållet faktiskt, men jag har en dag till på mig att försöka lära mig allt. Kul kul.

Gud vad jag längtar till sommaren!!
Jag längtar till att sitta på en uteservering med vänner och bara prata i timmar.
Och jag längtar till min och tjejernas roadtrip.
Och jag längtar tills jag och min kärlek blir av med alla ångestframkallande skolböcker för ett tag och bara kan ägna oss åt varandra utan att känna för mycket stress.
Hoppas hoppas hoppas att det blir en riktigt fin sommar, så man bara kan njuta av livet! =)

Det här vädret blir man ju inte klok på. Helt sjukt. Till en början så slog det om till riktigt fint vårväder, från att ha varit äcklig vinter, över bara en natt. Sen en till natt och det är vinter igen när man vaknar!! Sjukt tråkigt..Hoppas inte att det håller i sig länge. Det är väl det här man brukar kalla april-väder.

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och försöka sova och hoppas på att våren har kommit igen imorgon bitti när jag vaknar!!!

image5

Bjuder på en bild från förrförra helgen. Carro, Knutte, Jannice och jag.

Natti natti, natti! (som folk så snyggt brukar använda som godnatt-fras till mig eftersom att mitt smeknamn är natti.)


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ååååå! Snacka om irriterande! Jag tänkte väl att det var nåt som inte stämde, allting bara flöt på och jag var riktigt impad av hur bra det gick med allt. Sen ser jag...DATUMET!!! Januari 2007!! Irriterande värre.. Försökte ändra, men det verkar inte gå.

Var det så längesen jag gjorde bloggadressen kanske? Nästan 1½ år!? Nää, det kan det omöjligt vara... Vet att jag haft adressen länge, men så länge trodde jag inte. Nej, det är nog inte det datumet som visas i första inlägget. Äsch, orkar inte spekulera. Hur som helst så skrev jag förra inlägget preciiis innan det här! Hahaha, gud alltså.

Yes, där har ni mig i ett nötskal! Virrpanna!