Jobb?

Har letat efter sommarjobb ett tag nu. Det är skitsvårt att hitta nåt som, först och främst, verkar intressant, men även dom få jag har sökt har jag fått nobben av. Kulkul!

Nån som har nåt jobb att rekommendera eller möjligtvis skänka?


Jag är knäpp

Jag är fan knäpp tror jag. Först skriver jag inte på flera veckor, och sen bombar jag med inlägg (typ kompenserar för alla frånvarande inlägg?). Jag är rätt oregelbunden i mitt bloggande har jag insett, men det är nog min grej litegrann.

Alla har väl sin egen nisch? ;)


Bilder

Här är ett par bilder på mig och min älskade kusin Ella från de 2 gågna helgernas födelsedagsfiranden och persiskt nyårsfirande!


Lite väl mycket zoom kanske?


Ella och jag

=(

Tänk att en enda mening kan såra och få en att känna sig dålig, liten, ensam och otillräcklig.

HLR

Hello! Har inte skrivit på hur länge som helst. Skrev ju min Anatomi&Fysiologi-tenta i fredags som jag har pluggat till och i helgen var jag i sthlm, that's why jag inte har skrivit, kompis! ;) Förresten så gick tentan ÅT SKOGEN, verkligen ÅT SKOGEN! Skittråkigt..men that's life..

Idag hade vi Hjärt-och-lungräddnings-kurs i skolan. Intressant och bra faktiskt! Inte för att jag vet om man skulle komma ihåg allting om olyckan verkligen slog till! Men det får man hoppas =) Nu har jag ont i min hand! Handen som jag hade underst när jag "pumpade" igång dockans hjärta med är svullen. Hoppas att man inte behöver trycka så hårt på en ritkig människa!


Det var när jag gjorde som på bild nr2 som jag skadade min hand =(

Idag efter HLR:en var Sarah och jag på stan i hopp om att hitta massa kläder. Jag kom hem med;
- 1 tshirt
- 1 halsband
- 3 nagellack

Ja..typ så mycket kläder hittade jag!

Såå sjukt..

Herregud! Fick precis reda på en så sjuk sak! Misstänkte det tidigare men hade inga riktiga bevis för det, men nu är jag nästan säker. Kan inte riktigt tro det...vet inte vad jag ska säga eller tycka mer än att det är det sjukaste på länge! Hoppas bara att det kan få människan att ändra på sig och INTE att det blir tvärtom. Men man vet ju aldrig, såna händelser har ändrat på människor tidigare..

Herregud.

Framsteg

Förresten! Hade seminarium (redovisning) idag! Och det gick bra! =) Att prata inför folk och hamna i centrum är ju min största fobi. Men det är en STOR skillnad att stå på scen och spela eller sjunga, det har jag inga problem med, klart man blir nervös, men då är det en positiv nervositet. Det är det inte när jag tvingas prata inför massa folk eller hålla en muntlig redovisning. Så att göra saker i klass med ett seminarium inför massa folk är en mardröm och jag har alltid ångest innan och under tiden.

Jag har gjort såna enorma framsteg om man ser tillbaka och jämför med bara några år sen, då jag inte klarade av att åka tåg eller buss ens ibland pga min panikångest, som fortfarande dyker upp, men nu lyckligtvis betydligt mer sällan. Jag är så glad att jag kommit så långt och klarar av att utsätta mig för det mesta. Visst, jag har en lång väg kvar, men ju mer jag klarar av desto bättre!

Äta bajs..

Jag är såå trött hela tiden! Men det här är så typiskt mig innan en tenta. Ju närmre tentadatumet jag kommer desto tröttare blir jag. Idag efter skolan gick jag och la mig kl.14, och när vaknade jag? 3 timmar senare, kl.17!!! Så dagens plugg har inte blivit av än..Får sitta uppe halva natten, är ju ändå "ledig" imorrn.

Sarah är på väg hit nu, vi ska slå ihop våra kloka hjärnor ;)

En till sak..Jag är såå splittrad! Pappa vill så gärna att jag kommer till stockholm imorrn och stannar till söndag i och med att det är persiskt nyår och allt halabaloo. Men jag vet att min hjärna ställer om sig på vila och semester varje gång jag är där, vilket innebär stora problem eftersom att mitt pluggschema är FULLSPÄCKAT, dvs missar jag en dag så är jag körd! 1dag=1kapitel.

Här är förresten några bilder på Sarah när hon äter bajs (okej, chokladpudding) under nollningen! Enjoy! Det är lungan Sarah, ingen dömer dig för att du utför uppdrag, moahahaa...




Så jävla hett!

Snart..

..ger jag upp. Det här funkar inte.

Tungtrassel

Ibland trasslar sig verkligen tungan när man ska prata. Mamma och jag satt och kollade på tv och småpratade hela tiden och mamma pratade både om finnor (finnar) och svansar (tvättsvamp)..

Jag - Jag kan verkligen inte förstå hur du kan vara så len och mjuk hela tiden..Smörjer du in dig ofta?
Mamma - Nej, väldigt sällan. Men jag är övertygad om att det är för att jag varje gång i duschen skrubbar mig med den hårda delen av svansen!

Självklart var det tvättsvampen hon pratade om, haha!!


Min vackra mamma

Drogens ansikte

Det här är läskigt!! Så sjukt vad droger kan göra med en! Och det här är bara på utsidan, tänk då hur det ser ut på insidan. Blir helt mållös..



Man kan inte ens se att det är samma människa på bilderna!


Resa bokad!!!

Har glömt tala om att jag och Sarah bokade resa i tisdags. Hon, jag, Martin och Imbaye ska åka till Grekland 8-22 augusti. 2 veckor tillsammans alltså!!! =) Ser fram emot det sjukt mycket och det ska bli så himla kul!

Vi fyra har otroligt kul tillsammans så jag kan tänka mig att vi kommer få 2 helt underbara veckor tillsammans! Vi får betala drygt 5200kr var, vilket är super!

Vi ska till Platanias på Kreta där jag redan har varit flera gånger, senast i somras med Jannice och Malin, haha. Jannices första kommentar var "Nej, Natti, du kommer dö!"  Men jag känner att bara med rätt sällskap så kan det inte gå fel, det blir vad man gör det till;) Dessutom, det är ju sol och bad vi vill ha, och gärna till ett schysst pris. Yes baby! ;)





Inte det flashigaste hotellet kanske, men vi är ju studenter alla 4! ;)

Grekland, here we come! (Okej då, om några månader, haha!)


Surprise?

I helgen tyckte jag att mina kära vänner Jannice och Knutte var lite väl hemlighetsfulla vilket gjorde mig lite halvledsen eftersom att vi i vanliga fall pratar om allt! (Eller?)
Imorse ringde Jannice och talade om varför dom hade vart så hemlighetsfulla.. Tjejerna hade tänkt komma och hälsa på mig här i karlstad imorrn!!! Hon kände att det var lika bra att fråga mig först och kolla om det skulle funka för mig. Men hon har haft kontakt med mamma flera gånger och kollat läget utan att jag märkt nånting!!

Oturligt nog så har jag sjukt mycket plugg, som vanligt, men den här gången är det extra mycket. Anatomin närmar sig med stormsteg och paniken växer. 2 veckor kvar nu. Snälla snälla,låt det ske ett mirakel och låt mig klara tentan!!!

Så himla tråkigt att det inte blir nån helg med tjejerna. Men tjejer, jag blev så sjukt glad att ni planerade att komma hit och överraska mig och vara här en hel helg!! Det betyder så himla mycket! <3

Fuck me

.

Bör man hoppas?

Idag har en strimma hopp infunnit sig. Jag vågar inte hoppas än. Men jag vill. Tiden får utvisa helt enkelt. Får se i slutet på månaden om hoppet var värdelöst..

Men hoppet är det sista man har kvar, eller hur!?


Detektiv

Fick ett mess av en vän alldeles nyss;
Vad gör man om man hittar ett blont hårstrå? I ****** soffa långt och blont?

Haha! Det var bara så jäkla roligt!! Hon har alltså hittat det här blonda hårstrået i hennes kärlek/exs soffa!!! Verkligen en detektiv, haha. Så jävla knäpp! Så säger hon att jag också hade reagerat. Jag hade inte ens HITTAT ett hårstrå!!!! Inte ens om jag letade. Frågade precis om hon råkade "lägga" sig på det..haha;)

Sitter fortfarande här och fnissar för mig själv. Låter så jäkla sjukt!! Men ärligt talat så kan jag förstå att hon reagerar starkt på minsta lilla med tanke på hur deras relation ser ut...


Nu påstår hon att det satt på hans tröja! Det var ju soffan!? Knäppis!

Vin

Nu ska jag plugga. Ikväll ska jag till Johanna med Emelie och Knutte och dricka vin, sen går vi ut om vi är in the right mooood ;)

Pluggilugg nu..kulkul!

Finns det spöken?

Kolla den här videon och avgör själv! Jag tror på spöken, absolut. Är övertygad om att det finns nåt. En del saker finns det ingen förklaring på..


Förhör

Igår var jag på förhör. Jobbigt. Kan inte förstå att ett hot inte klassas som ett hot eller att saker kan preskriberas på 1½år, är inte det helt sjukt!?!?!? När det inte ens är mitt fel! Det är ju polisen som har låtit fallet ligga, då borde det inte KUNNA preskriberas eftersom att polisen har haft möjlighet och kunnat göra nåt åt saken! Vill inte skriva för mycket här, men det är sjukt hur rättsväsendet resonerar...

Förresten..

..nu har Knutte skaffat blogg! Snart ingår alla mina små älsklingar i en enda mysig bloggfamilj! Jannice, Johanna, Knutte och jag. Vem skaffar blogg härnäst?

Juste, Martin kanske!! Yes, det är sant. Han sa att han funtade på det! Haha, fast jag tror inte den kommer innehålla samma saker som min t.ex, haha.

Eller vem vet?
- Han kanske fixar Sverigers största träningsblogg?
- Han kanske kommer ut som homo/bi och därmed blir känd för sin  grymma gayblogg?

Hmm..spännande tankar det där..


Sveriges nya gaybloggare?


Välkommen in i familjen världens finaste KNUT! <3


Stockholm ons-sön

Haha! Vad hände med min mat och träningsdagbok??? Har ju inte skrivit på massa dagar...har tappat räkningen totalt. Ska jag börja om på måndag? Vet inte om jag orkar skriva ner varje liten grej jag äter, fast det kanske är lika bra..Jag vet inte, bestämmer mig i dagarna. Måste ju ner de där kilona...

Wellwell..åker till stockholm idag (onsdag) och stannar troligtvis till söndag. Mina plans är;
- Fika med två vänner som jag inte träffat på jättelång tid ikväll när jag kommer fram till sthlm(onsdag).
- Hämta en klocka på Bukowskis som Ola köpt på auktion på torsdag morgon.
- Sola med Emelie x 2 torsdag eftermiddag.
- På fredag blir det nog vin- och myskväll med tjejerna och evetuellt utgång.
- Lördag blir det Fasching med J x 2 (Johanna och Jannice).
- Ska träffa Ella nån av dagarna också, kanske torsdag kväll?
- Umgås med familj och pojkvän och givetvis plugga massor till både omvårdnaden och anatomin!

Nu ska jag sätta igång att packa resväskan, även kallad "mitt hem"!


Jag och mina tjejer! <3