Stackars lilla kamera

Är så himla ledsen att min kamera har gått sönder (den gjorde ju det i Grekland). Det blir så himla tråkigt och färglöst med inlägg utan bilder..Får väl ta bilder från andra tills vidare.

Nu ska jag strax iväg till praktiken, börjar kl.14 idag och slutar kl.21. Jag har insett att jag inte tycker om att gå kvällspass, man får ingenting gjort innan man ska iväg och när man kommer hem är det lagom att gå och lägga sig. Nä, jag vaknar hellre kl.5 på morgonen och slutar kl.15!!!

Ha en fin måndag allihopa! Förresten, på fredag förmiddag (förhoppningsvis) kommer jag hem till stockholm! Ska försöka styra upp nåt mysigt med alla tjejer på fredagen, saknar alla där hemma!!! Jag tror jag skippar kräftskiva om jag inte får en frivillig som kan hjälpa mig, annars kanske jag bara kör på vanlig middag och utgång kanske..? Vi får se vi får se. Kom med förslag! =)

(Äsch, nu kommer jag inte ens in på facebook så jag kan ta nån bild därifrån..jaja..ni får hålla tillgodo så länge.)


Positivt..

..är i alla fall att jag har klarat ALLA tentor nu i skolan!! Jag är i takt med allting och har inte ens en liten 1hp-tenta släpandes efter mig nu, såå skönt!!! Men det blir ändå uppehåll nästa termin;)

Falska och elaka skitstövlar

Jag vet att det är ett riktigt tråkigt inlägg som jag gör "comeback" med. Men jag vill bara säga att jag är såå trött på att vara så jävla mesig och naiv och tro så himla gott om folk. Man blir alltid bara sårad och ledsen i slutändan. Man får BARA skit för att man försöker vara snäll och vill folk väl.

Jag är trött på att allt påverkar mig så mycket och jag är trött på att alltid bli så ledsen och sårad pga att jag är en mespropp.

Från och med nu ska jag alltid lära känna folk med inställningen att de är falska och elaka skitstövlar tills jag får något annat bevisat för mig.

Då kan jag bli glad för att en del människor är bättre än jag trott istället för att bli ledsen för att människor är sämre än jag trott.