3åring rökte -mamman dömd för misshandel

Gud så sjukt!! Det här var det sorgligaste på länge..Blir så himla ledsen när jag läser sånt här!!

En vän till familjen hittade 3åringen under en säng, där han låg och rökte.

Vännen tog med pojken till hans mamma. Då satte han sig bredvid henne, tog upp en fimp ur en askkopp och tände. Mamman bedyrade att hon aldrig hade sett honom röka tidigare. Domaren trodde henne inte, utan påpekade att pojken knappast hade kunnat röka så obehindrat om han inte hade utvecklat en viss vana.

Modern erkände sig skyldig, och dömdes till 40 veckors villkorlig dom samt ett års övervakning av socialtjänsten. Sedan händelsen, som ägde rum under julen 2007, har hon också deltagit i sex olika föräldrautbildningar.



Straffet var nästan det värsta ju. 40veckors villkorlig dom samt ett års övervakning av socialtjänsten. Det är ju SJUKT! Hon kan uppenbarligen inte ta hand om barn och har ingen aning om vad som händer runtom sig (som hon påstår) och ska heller inte ha några barn. Hon borde bli ifråntagen sin son!!! Och har hon för planer att skaffa fler så bör hon ha övervakning av socialen resten av livet!

Albin är ju snart 3! Han är såå liten!!! Älskade plutten. Fick förresten ett sms från mamma när de var framme i Sälen igår..
"Herregud! Ola satte inte på albin stövlar mao han har inga m sig!" Well done!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback